Şimdi Ara

Spotify'a mahkum değilsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yibo90

En güzeli radyo ya

Tunein Radio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow never sleeps

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Gece gece nereden okuduysam böyle boş bir konu görmedim.

Üstad o kadar da boş bir konu değil. Yeni müzikler keşfetmek ile ilgili bir link var yukarıda. Ayrıca Spotify indirimli nasıl alınabilir ile ilgili bilgi var.

Sorun konudaki giriş mantığı. Spotify'a mahkum değil ki kimse. Herkes sevdiği için kullanıyor.

Belki torrent kullanmayı bilmiyordur.

• heathrow never sleeps H kullanıcısına yanıt
    nisbeten izlanda,ama isveç de elektrik su bedava,tercih edilir :) millet herşeyin yolunda olmasından sıkılıp intihar ediyor o derece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    İntiharların sebebi doğa olayları imiş. İskandinav ülkeleri baya kuzeyde. İnsan psikolojisi doğadan etkileniyor. Kalktığında aydınlık, akşam saatlerinde aydınlık YA DA kalktığında karanlık, akşam saatlerinde karanlık...

• heathrow never sleeps H kullanıcısına yanıt
    doğrudur, 6 ay gece 6 ay gündüz olayı onlarda da var. kuzeye çıktıkça daha yoğun oluyor. yazın gece 2 ama hava aydınlık :)

periscope'da birkaç yayına denk geldim öyle şahit oldum ben de
  • Her hafta 3 müzik çıkaran bir müzik topluluÄŸunun müziklerini dinliyorum. Bu çıkan hepsini ilk çıktığı zaman alsam 1.29 lriadan satılıyor. Yani 1 ayda 15 lira falan ediyor. Spotify kullanmak daha ucuza geliyor benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Music kullaniyorum.Sunun surasinda piyasaya cikali 1 yil olmadi ama Spotify'dan cok daha basarili bence.

Spotify'in,Deezer'in filan da hakkini vermek gerekiyor tabi.Apple Music gelene kadar benim de premium uyeligim vardi.Muzik dinleme aliskanligimin tamamen degismesine vesil oldular

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.