Şimdi Ara

Spotify'a mahkum değilsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Google'a "yeni müzikler keşfetmek" yazdım.

Aşağıdaki site baya faydalı oldu bu konuda, tavsiye ederim:

http://www.kontinyu.com/2011/02/26/begenilerinize-uygun-yeni-muzikler-kesfetmenin-yollari/

Bir sürü yeni müzik indirdim Spotify'dan çevrimdışı dinlemek için. (İndirirken kanser etti beni, müzik çalar sürekli açık olmak zorunda, yoksa indirme duraklıyor)

Ama sonra fark ettim ki, bu yeni keşfettiğim müzikleri farklı kanallardan da temin edebiliyorum ;)

Spotify premium üyeliği iptal ettim.

Not: Vodafone faturalı hat kullananlar(belli tarifeler için geçerli) 3 aylık premium üyeliğe 22 liraya sahip olabiliyorlar ve telefon faturalarına yansıyor, kredi kartına gerek yok. 1,5 GB internet hediye ediliyor. Aylığı 7 lira civarı bir tutara denk geliyor.

http://www.vodafone.com.tr/Internet/Spotify3AyPaketi.php

Faturasız ise aylığı 12 TL
    (Faturasız Esnek tarifede olanlar için 4,90 TL)

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/FaturasizSpotifyPaketi.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse spotify kullanmaya mahkum değil zaten. Kimseyide zorlamıyor spotify kullan diye. Ben her ay 10 lira veriyorum. 2014 başından beri kullanıyorum 250 lira civarı bir paraya denk geliyor ödediğim mebla. Mutluyum. Halada kullanıyorum. Uğraşmıyorum müzik aramakla . Ses kalitesi çok iyi. Çevrimdışı dinleyebiliyorum. İstediğim her özellik varken ayda 10 lira az bile bence :)
  • ilk kez spotify a üye olanlara 3 aylık premium 1liraydı paypal kartla kaptım bende. aylık 7 lira kimine göre bu uygulama için fazla kimine göre değil. benim için gereksiz 3 ay dolunca bakıcam bir çaresine.
  • Apple Music

4 gözle bekliyoruz da gelene kadar

• Valla spotify ayda 10 lira ne ki diyenler yüzünden milyar dolar para kazandı kıskanıyorum yeminle 😄

• kazansın adamlar çıktığı gün ekliyorlar albümleri 10 tl çok degil ayrıca indirimle 5 tlyede alınabiliyor

• Bencede kimse kusura bakmasın
    Bende her ay Paşalar gibi 10₺ verenlerdenim
    Kusura bakmasın diyorum çünkü bi aralar deezer kullanıyordum Spotify arşivini Türkçe şarkılarda baya arttırınca buna geçtim geçmeden(1-2 ay kadar) çevrimiçi müzik uygulaması kullanmadım
    Dolayısıyla dinlediğim müZikleri kendim indirdim
    Listeleri kendim oluşturdum
    Tek tek 256 (diyorum çünkü şimdi 320 dicem birileri çıkacak yok 256yla 320 nin ne kadar farkı var bi anlat vs diye gereksiz mevzulara girecek...) kpbts müzik aradım kah bulamadım gittim bi müzik için albüm indirdim kah gittim Lan bunun kapak resmi yokmuş bide albüm resmi attım gittim iTunes ten
    Oda bitmedi müzik oldu ismi bile belli değil gittim ismini albümünü sanatçıyı bile kendim yazdım düzenledim yani kısacası yaz boyu müzik dinlemek yerine düzenlemekle uğraştım

Şimdi diyorum ulan ben her müzik dinlemek istediğimde böyle uğraşmak Zorunda mıyım?
    Hayır 10₺ abi
    Çok para mı kardeşim
    Sigaraya gelince de çok mu
    Yada haftada en az 4-5 kere gittiğin kafelerde içtiğin bi ice moca dan damı çok
    Hayır markete gir iki cips çekirdek kola al yine 10₺
    Ayda bi defa yapsan bu saydıklarımı yine çok gelir mi mesela ?
    Ulan hepsini geçtim internet paketin bitiyor ek paket alıyorsun ona da veriyorsun yine 9 ₺-10₺

Uzun lafın kısası benim Zamanım 10₺den daha değerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhayarici -- 27 Ocak 2016; 3:25:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müziğe ve müzikle alakalı şeylere bakış açınızla değişen bir durum bu.
    Birincisi korsana kesinlikle karşıyım, uygulamalara ve hizmetlere karşılığını veriyorum.
    İkincisi ise keşif alanı, ben bir müzisyenim ve sürekli keşif yapmak, yeni şeyler öğrenmek zorundayım. Bunu hem severek hemde heyecanla yapıyorum.
    Youtube veya başka bir yer, bu keşifleri kesinlikle yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 27 Ocak 2016; 3:50:10 >
  • Gece gece nereden okuduysam böyle boş bir konu görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhayarici

Bencede kimse kusura bakmasın
    Bende her ay Paşalar gibi 10₺ verenlerdenim
    Kusura bakmasın diyorum çünkü bi aralar deezer kullanıyordum Spotify arşivini Türkçe şarkılarda baya arttırınca buna geçtim geçmeden(1-2 ay kadar) çevrimiçi müzik uygulaması kullanmadım
    Dolayısıyla dinlediğim müZikleri kendim indirdim
    Listeleri kendim oluşturdum
    Tek tek 256 (diyorum çünkü şimdi 320 dicem birileri çıkacak yok 256yla 320 nin ne kadar farkı var bi anlat vs diye gereksiz mevzulara girecek...) kpbts müzik aradım kah bulamadım gittim bi müzik için albüm indirdim kah gittim Lan bunun kapak resmi yokmuş bide albüm resmi attım gittim iTunes ten
    Oda bitmedi müzik oldu ismi bile belli değil gittim ismini albümünü sanatçıyı bile kendim yazdım düzenledim yani kısacası yaz boyu müzik dinlemek yerine düzenlemekle uğraştım

Şimdi diyorum ulan ben her müzik dinlemek istediğimde böyle uğraşmak Zorunda mıyım?
    Hayır 10₺ abi
    Çok para mı kardeşim
    Sigaraya gelince de çok mu
    Yada haftada en az 4-5 kere gittiğin kafelerde içtiğin bi ice moca dan damı çok
    Hayır markete gir iki cips çekirdek kola al yine 10₺
    Ayda bi defa yapsan bu saydıklarımı yine çok gelir mi mesela ?
    Ulan hepsini geçtim internet paketin bitiyor ek paket alıyorsun ona da veriyorsun yine 9 ₺-10₺

Uzun lafın kısası benim Zamanım 10₺den daha değerli

bende telefonunda boyle bir arsiv olusturmustum telefonumu kaybettim hepsi gitti :) simdi spotify kullaniyorum inanilmaz rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Gece gece nereden okuduysam böyle boş bir konu görmedim.

Üstad o kadar da boş bir konu değil. Yeni müzikler keşfetmek ile ilgili bir link var yukarıda. Ayrıca Spotify indirimli nasıl alınabilir ile ilgili bilgi var.

• Spotify'a uyuz oldum. Çevrimdışı dinle seçeneğini seçiyorsun. Şarkıları indiriyor. Sonra çevrimiçi seçeneğini açtığında bakıyorsun ki bazı şarkıları tekrar indirmek zorundasın.

• Uğraşmadan istediğim kadar türkce ve yabanci müzikleri kolayca bulup dinleyebildiğim internetim olmadiği zamanlar bile yüksek kalitede müzik dinleyebildiğim uygulama. Ayda 100 lira istemiyor ayrica. Bana bu kadar sağladiği kolaylik ve ayricaliktan sonra verilen 10 lira hakkini fazlasiyla veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 27 Ocak 2016; 9:43:51 >
  • Sürekli müzik keşfeden biriyseniz tabiki gereksiz değil 10 lirada bişey değil ama sürekli aynı müzikleri dinliyorsanız veya ayda 2-3 yeni şarkı anca eklerim diyosanız itunes dan almak daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow never sleeps

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Gece gece nereden okuduysam böyle boş bir konu görmedim.

Üstad o kadar da boş bir konu değil. Yeni müzikler keşfetmek ile ilgili bir link var yukarıda. Ayrıca Spotify indirimli nasıl alınabilir ile ilgili bilgi var.

Sorun konudaki giriş mantığı. Spotify'a mahkum değil ki kimse. Herkes sevdiği için kullanıyor.

• valla ben yıllık üyelik aldım 120 tl ye bir yıl kafam rahat.. 2017 ocak ayına kadar

ne yazdıysam buldu,inanılmaz bir arşivi var,asla kullanıcısını üzmüyor.

yanlız sevdiğim bazı romen müzisyenlerin albümleri kaldırıldı nedense :) albüm görünüyor ama parçalar gri,dinlenemiyor, herhalde tekrar ekleyecekler veya sanatçı albümü geri çekti.

kısacası spotify candır..Allah yapandan razı olsun.. Mp3 kavramını unutturdu bana.
  • Bu konuda ne desem bilemiyorum. Anlatmakta zorlanabilirim, anlamakta zorlanan olabilir, laf etmek isteyen olabilir.
    Aslynda hiçbir ?ey söylememek gerekiyor ama i?te hem ihtiyaç duyuyorsun, hem de forumun amacy zaten bu, herkes ayny fikirde olmak zorunda de?il.
    Ben de kullanana veya kullanmayana son derece saygylyyym zaten, fazlasyyla efektif ?ekilde kullanan ve evinde son derece keyifli müzik dinledi?imiz arkada?larym var.

Ama benim zoruma gidiyor, fizy gibi kanallary bitir, bu yeni sektöre bir uygulamayla paraly gir, dünyayy fethet, bu saatten sonra aylyk/yyllyk/dinleme ba?yna vs. para veremeden müzik dinleyemeyecek hale gel [bu olay bu ?ekilde devam edecek, çünkü kimse bir sektörde dünya çapynda böyle bir parayy gördükten sonra ben ücretsiz verece?im demez, demeyecek, dolayysyyla bu nokta bana dokunuyor, kimse ilk günden itibaren kullanmamy? olsa maksimum 1 sene dayanyr ücret almak için zorlamaya (ne alaka ?imdi, nasyl bir dü?ünce bu, çok derin dü?ünüyorsun diyen olabilir, ama bana dokunan kysmy bu zaten, yoksa isteyen para verip arayüzünü sevdi?i bir uygulamada hiçbir zahmete katlanmadan müzik dinlemek istiyor olabilir tabiki)]

Ynsan vücuduna a?yry rahat ve kolay nefes almanyzy sa?layacak bir aparat takyyoruz, her?ey mükemmel olacak diye bir sektör olu?tur (online müzik dinleme), 3 sene geçsin, sonra nefes ba?yna ücret al.
    Köprü yap, siz rahat rahat kar?yya geçin diye yapyyoruz de, ama ücret alaca?yz, aldy?ymyz ücret köprü maliyetini kar?ylayynca sona erecek de, maliyeti kar?ylasa bile almaya devam et. Kimse ilk gün ses etmedi?i için daha sonrasynda ses edemiyor.

Ne bileyim ya,
    Evde telefona aylyk abonelik ücreti öde, internete öde, digiturke öde, dsmarta öde, tivibuya öde (genelde 3'ünden 1'ine veya 2'sine abone tabi ço?unluk), zaten zorunluluktan aidat, elektrik, do?algaz, su ödetiyorlar çiçek gibi, fazla fazla.
    Evdeki yetmiyormu? gibi ofiste ayny ?ekilde telefona öde, faksa öde, internete öde, digiturke öde, aidat öde, elektrik öde, do?algaz öde, su öde,
    Ofiste i?le ilgili öde, öde, öde, dergi aboneli?i, iki adet kitap aboneli?i, elektronik imza aboneli?i, iki farkly dernek aboneli?i. Hepsini öde,
    Yazlyk varsa orada da ayny hikayeler mevcut.
    Hobilerin için ayry ödüyorsun zaten, mesela maç için passolig alyyorsun, sonra bilet alyyorsun. (araba, ev, benzin, yiyecek, içecek, giyecek vs benzeri ?eyleri saymyyorum, harcama konusu de?il burasy, lakin müzik de bir hobi oldu?u için sair hobiler aklyma geldi, yine aylyk veya yyllyk ücret köleli?i sunan örnekler kuvvetli bir ?ekilde ço?altylabilir)
    Yetmedi bu kadar telefon/internet/teknoloji, bir de cep telefonuna aynylaryny öde. Ki dört ki?ilik bir ailede bir tv aboneli?i, bir telefon aboneli?i, bir internet aboneli?i yeterli olsa da cep telefonu için dört ayry üyelik :)
    Üye ol, üye ol, abone ol, abone ol, aylyk ücret öde, yyllyk ücret öde, onu öde, bunu öde, yahu yeter.

Ben bu aylyk ödemeyi kendimce minimuma indirmeyi görev edindim sanyyorum, bana göre beni sömürmeye çaly?anlara fyrsat vermiyormu?um gibi geliyor bunu yapynca.
    Hem evde, hem ofiste birden fazla olan TV'leri dahili uydu alycyly seçtim ve uydu sistemi mevcut. Bütün kanallary ücretsiz ve HD olarak izliyorum.
    Evde sadece bir tv için digiturk ?ampiyonlar paketi var. Benim manty?yma göre fuzuli sayabilece?im bir tek bu var. (A?yry syk ve hastalyk düzeyinde izlenmedi?i için)
    Herhangi bir ?eyin eksikli?ini hissetmiyorum, almady?ym bu üyelikleri almak için yanmyyorum, kendimi kysytlamyyorum, ihtiyaç hissetmiyorum, bana ihtiyaç hissettirseler zaten alyrdym.
    Muhtemelen alanlaryn %60-70'inden fazlasynyn ihtiyaç için almamy? olduklaryny dü?ündü?ümden ötürü bunlary yazyyorumdur diye dü?ünüyorum.

Yani çykar yola ula?amyyorum, müzik dinlemek için de aylyk para verir miyim, bilemiyorum, sanyrym hiç vermem gibime geliyor, Apple müzik birkaç liraya çykarsa veririm belki diye dü?ünüyorum ?imdilik.

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    senin refah içinde yaşayabileceğin tek bir ülke var o da İsveç :) bir araştır derim.
  • En güzeli radyo ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

senin refah içinde yaşayabileceğin tek bir ülke var o da İsveç :) bir araştır derim.

Norveç, Finlandiya, Danimarka...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.