Pardon da aile olup aynı evde yaşayıp 6 hesap kullanmakla farklı yerde olup 6 hesap kullanmak arasında nasıl bir maliyet farkı olabilir. Sonuçta 6 kişi sana para ödüyor mu ödüyor. Bitti. Aynı evde yaşamış dünyanın öbür ucunda yaşamış çok da problem olmamalı. Zira Netflix arkadaşla sevgiliyle eşle dostla kullanıma sunuyor kimseyi de böyle saçma uygulamalarla meşgul etmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_Plein
Dünya para mı Sana artı basanlarda senin gibi fakir tayfa olmalı.
Alıntıları Göster
Ula sefil bilo sana kim söyledi benim fakir olduğumu? ben 2 yıldır Spotify kullanıyordum öyle aile öğrenci filan da değil ama parasına degmiyor saçma sapan listeleri var Karman corman içerisi bana önerdiği müzikler tam fiyasko müzik kalitesini en yüksek ayarda dinliyorum ama 3. Parti MP3 uygulamaları bile daha yüksek ve kaliteli ses veriyor eee bu Spotify in kara kası kara gozunemi para vereyim bana gereksiz gelen herşeye verdiğim paraya acırım!! Şimdi sana burada yaşımı sahibi olduğum evleri, kullandığım arabanın markasını,yanimda çalışanların sayısını vs söyleme gereği duymuyorum ama senin gibi baba parası ile gecinenlerden daha çok paraya sahibim buna da emin ol!! Birini fakir diye ezmek istiyorsan ki aslında bu senin yüreğinin fakirliğini gösteriyor,en azından karşındakinin fakir olduğuna emin ol!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Aylık ücreti 2.44 dolar bu adamlardan ne istiyorsunuz hala da hak etmiyor parasını diyorsunuz anlamıyorum. Öyle konuşmuşlar ki sanırsın servet ödüyorlar 1 paket sigaradan ucuz spotify şuan hele öğrenci isen 1.22 dolar resmen cepten şansa bulduğunuz bozukluklar ile ödeyebilirsiniz insaf.
sen ayda 3 liraya konum ve istedikleri belgeleri satmaya niyetliysen daha çok dolandırılırsın bir bakmışsın telefonuna günde 10 reklam mesajı geliyor yada aranıyorsun. Elin gavur firmasına ne kadar da güvenir oldu millet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme