|
Bildirim
Öğrenciysen 7 lira. aile ile 3 lira. Dünyanın parası buysa bence yaşamayalım. O kadar lisans ücretini nasıl ödeyecekler? İhtiyacınız yokmuş demek ki.
|
2 aydır kullanmıyorum eksikligini hissetmiyorum dünya para alıyorlar birde millet hesap versin istiyorlar.
|
istesinler tabi. aile olmayip da 6 kisi kullanan tipler yuzunden maliyet artiyor belki 1 lira daha ucuz olacak.
kacak elektrik kullanmayanlarin, kullananlarinin faturalarini odemeleri gibi bu da. farki yok. |
Muhtardan ikemetgah kağıdı da getirelim mi..
|
Saçma bir karar, farklı evde yaşıyor olmak aileyi bozmaz. Aynı evde yaşıyor olmak da aile yapmaz... Öğrenci yurtları, öğrenci evleri vb... veya şehir dışında ailesinden uzakta okuyan öğrenci gibi.Saçma bir uygulama beni kaybetti zaten uyguçamanın yazılımsal hataları sebebiyle, youtube music gayet güzel ve yeterli, aile paketi için de böyle saçma şeylere ihtiyaç yok
|
Aylık 7 lirayı en çok hak eden hizmet. 2 kuruş için çakallık yapanlar düşünsün artık.
|
Dünya para mı Sana artı basanlarda senin gibi fakir tayfa olmalı.
|
Esaında müzik servislerine hiç gerek yok... Bu konuda Youtube bile yeterli.
Piyasada bulunamayacak plak kayıtlarını bile bulmak mümkün |
Dünya kadar para mı? Aylık 7tl ya. Öğrenci değilsen 15. Onu bile çok görüyorsunuz. Ağzınız kokuyor ağzınız beleşci ölücüler sizi
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 15 Eylül 2019; 16:49:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |