Şimdi Ara

SPOTIFY bedava sürüm ile premium sürüm farkları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
22.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bkaakco

3 aylık Premium sadece 10 TL.

https://www.spotify.com/tr/

Bence gayet güzel bir kampanya. İmkanı olan kaçırmasın derim.

1 TL*
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Tam almıştım 0,99 olmuş. Oldu mu bu.

Ekleme: "Premium'u denemiş olan kullanıcılar bu tekliften yararlanamaz." yazısı var.

10 TL'lik olanda ise 18 Nisan'dan sonra iptal edenler yararlanamaz diyordu. Ben daha önce premium denemiştim, yani 10 TL olanı almasam bundan yararlanamayacaktım. Ancak daha önce premium denememiş olup 10 TL'den alanlara geçmiş olsun. Yine de iyi tarafından bakmak lazım, 20 TL kar az değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 21 Mayıs 2016; 0:07:11 >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Yeni üyelik açıp alsaydınız ya o zaman daha önce denemiş olmak nedir ya aç yeni bi tane gitsin :D
  • İndirilen müzikler neden bu kadar fazla yer tutuyor? Gören de Flac indiriyoruz sanacak. Altı üstü 10 mblık 320'lik mp3
  • Bende şunu merak ediyorum.

Şimdi ben 96 kbs den en iyi seçeneğini seçtim. Bütün parçalarım (Çevrimdışı indirmiş olduğum trackler) yeniden inmeye başladı çevrimdışı olarak.

Buna istinaden yeniden inmesine istaneden, şarkılar 320 kbps olarak aktarılıyor sanırım. Asıl sorum şu? Bu kbps indirdiğimde telefonda ciddi yer kaplar mı ?

Gerçeği şuan iniyor ama ve görebiliyorum gerçekten ciddi fark var ama acaba iki kere indiği için mi yer kaplıyor yoksa 320 kbs olduğu için mi bunu çözemedim.

Detaylı bilgilendirme yapan olursa çok iyi olur?

Düzeltme yapıyorum.

Spotify ikinci kez indiriyor ama iki kere indirildiği göstermiyor. Hali ile şarkılar çift olmuş olduğu için çok fazla yer kaplıyor.

Verileri sildim; yeniden yükledim. ve yeniden çevrimdışı indiriyorum...

Hayırlısı; şu AKK limitinim dolmasıyla çekilecek şey değil ama olsun. Böyle bir sorun ile karşılaşan olursa bilgilendirmek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 24 Kasım 2016; 23:40:49 >

• Bende şunu merak ediyorum.

Şimdi ben 96 kbs den en iyi seçeneğini seçtim. Bütün parçalarım (Çevrimdışı indirmiş olduğum trackler) yeniden inmeye başladı çevrimdışı olarak.

Buna istinaden yeniden inmesine istaneden, şarkılar 320 kbps olarak aktarılıyor sanırım. Asıl sorum şu? Bu kbps indirdiğimde telefonda ciddi yer kaplar mı ?

Gerçeği şuan iniyor ama ve görebiliyorum gerçekten ciddi fark var ama acaba iki kere indiği için mi yer kaplıyor yoksa 320 kbs olduğu için mi bunu çözemedim.

Detaylı bilgilendirme yapan olursa çok iyi olur?

Düzeltme yapıyorum.

Spotify ikinci kez indiriyor ama iki kere indirildiği göstermiyor. Hali ile şarkılar çift olmuş olduğu için çok fazla yer kaplıyor.

Verileri sildim; yeniden yükledim. ve yeniden çevrimdışı indiriyorum...

Hayırlısı; şu AKK limitinim dolmasıyla çekilecek şey değil ama olsun. Böyle bir sorun ile karşılaşan olursa bilgilendirmek istedim...

• free sürümü kullananlara "ezblocker" tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.