Şimdi Ara

Spotify Canvas'ı Aktif edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. Canvası ayarlara girip aktif ediyorum, ardından her hangi bir işlem yaptığımda (önceki sayfaya dönmek gibi) Canvas de aktif oluyor Cihazımın Sürümu 7.1.1 Z5P Ekran Ölçeklendirmesinden kaynaklı diye düşündüm küçük-büyük boyutlarının hepsini denedim sonuç yine olumsuz. Ekte ekran görüntüleri mevut yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Spotify Canvas'ı Aktif edemiyorum
    Spotify Canvas'ı Aktif edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liwea -- 18 Şubat 2020; 23:52:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spotify Canvas'ı Aktif Edememe Sorunu

Spotify Canvas, Spotify'da şarkılar çalınırken arka planda görüntülenen kısa, döngüsel videolardır. Bu özelliği etkinleştirmeniz gerektiğinde ancak "Spotify canvas yok" hatasıyla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

• Spotify uygulamasını güncelleyin: Sorun, uygulamanızın güncel olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Uygulama mağazanızdan en son Spotify sürümünü indirin.

• Uygulamayı yeniden başlatın: Uygulamayı kapatıp yeniden başlatmak, geçici hataları gidermeye yardımcı olabilir.

• İnternet bağlantınızı kontrol edin: Kararlı bir internet bağlantısına sahip olduğunuzdan emin olun. Wi-Fi veya mobil veri bağlantınızı kontrol edin.

• Cihazınızın uyumluluğunu doğrulayın: Spotify Canvas, tüm cihazlarda mevcut değildir. Cihazınızın Spotify Canvas özelliğini destekleyip desteklemediğini kontrol edin.

• Sanatçının Canvas eklemesine izin verin: Sanatçının şarkılarına Canvas eklemesine izin verildiğinden emin olun.

• Şarkıyı yeniden ekleyin: Çalma listenizden şarkıyı kaldırıp yeniden eklemeyi deneyin.

• Spotify Destek ile iletişime geçin: Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ediyorsa, Spotify Destek ile iletişime geçin.

Sorunu çözemezseniz, cihazınızda Spotify Canvas özelliğini desteklemeyen bir sorun olabilir. Bu durumda, Spotify Destek ile iletişime geçmeniz ve ek yardım almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.