Şimdi Ara

Spotify'dan Apple Music'e Geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi de öğrenci indirimiyle aynı fiyata denk geliyor sizce geçmeli miyim açıkçası iPhone'larda Apple Music'in daha stabil ve iyi çalıştığını okudum Spotify'a göre ama sanırım arşiv Spotify kadar geniş değilmiş. Bir de sizce hangisi daha az şarj tüketiyor? Kısaca geç ya da geçme diyecek arkadaşlar sebeplerini yazabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geç bence arşiv olarak iyi ses kalitesi daha iyi Şarj daha az tüketyo şarkılar direk iniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde sıkı bir Spotify fanıyım. Apple Music asla geçmem diyordum, tükürdüğümü yalayarak geçtim. İlk gün ''Bu ne ya Spotify'a geri döneceğim ben'' diye ağlarken daha sonra şarj tüketiminin az olması ve sildiğim müziklerin silinmesi özelliklerini çok severek yoluma Apple Music ile devam etmeye karar verdim. Spotify'da bana özel mi bilmiyorum ama uygulama çok çabuk şişiyordu 5 müzik kaydetmiş olmama rağmen boyutu 1 GB'a kadar ulaşıyordu. Sanırım dinlediğim müzikleride önbelleğe atıyordu. Sildiklerimi hafızadan düşmüyordu.
    Spotify bence daha iyi ama iOS kullandığım sürece Apple Music kullanmayı düşünüyorum.
  • Bende apple musicten spotifya geçtim ve memnunum.Apple musicte hep kaydettiğim albumler şarkılar siliniyordu

• Ücretini geç yatırın sonra bir bakmışsınız tüm oluşturduğunuz listeler uçmuş ve baştan başlamanız gerekiyor. Spotify>Apple music

• Bence geçme spotify ın albüm kapasitesi daha fazla ve şarjı etkilemiyor geçmeni gerektiren pozitif bi durum yok
  • spotify candır geçmene gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tartışmasız spotify :) Vodafone Red tarifelerinde ücretsiz olarak internet kotasınıda etkilemiyor. Miss
  • Spotify da gerçekten sildiğin müzikler hafıza da yer açmıyor mu? Ne saçma işmiş bende ikisinden birine abone olmak istiyorum ancak karar veremedim

• Apple musicin sesi daha yüksek ve daha kaliteli dün spotiden geçtim

• Spotify bence daha iyi hocam geçmene gerek yok.

• Spotify'ın ara yüzü daha kullanışlı, apple music'in ise ses kalitesi bir tık daha iyi.

Bence spotify.
  • Apple music'i bireysel üyelikte kullanıyorum. Abonelik türlerinde Aile-Bireysel-Yıllık var Öğrenci üyeliği gözükmüyor. Öğrenci üyeliğine nasıl geçeceğim?

Edit: Destek bölümü ile görüştüm ve bana öğrenci üyeliği Türkiye'de kullanıma sunulmadı dedi. Kullanımda olması lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrostedWhite -- 15 Şubat 2018; 19:10:3 >
  • Apple Music deneyeceğim 1 ay eğer beğenmessem tekrar Spotify'a döneceğim. Konuya yazarım deneyimlerimi.
  • Bende Spotify kullanıyorum şu anda ciddi ciddi Apple müziği tekrar deneyimlenmek istiyorum deneyim ve görüşlerini paylaştığınızda çok memnun kalacağım, en son ilk çıktığı dönem deneyimlemiştim o zamanlar Spotify’dan gerideydi maalesef.

• Kesinlikle geçme. Çünkü 1 sene spotify kullandiktan sonra 3 ay aile uyeligi kurarak apple muzige gectim. Baya kotu bir deneyimdi. Bir sarkiyi acisiyosun ve surekli ayni sarki caliyo, spotify gibi aradigin sanatcinin sarkilari bitince benzeri sarkilara gecmiyo. Ve spotifydaki gibi yeni sarkilae kesfetmen oldukca zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.