Şimdi Ara

Spotify HiFi aboneliği 'Music Pro' bu yıl geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #40
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spotify HiFi aboneliği 'Music Pro' bu yıl geliyor
    Spotify HiFi aboneliği 2021’de duyuruldu. Geçen yıl, bazı kullanıcılar hesaplarında gelişmiş ses seçeneğini görse de yeni bir Premium abonelik seçeneği duyurulmadı. Bloomberg’in raporuna göre, uzun süredir beklenen Spotify HiFi Premium abonelik sonunda geliyor. Peki, Spotify Music Pro neler sunacak?

Ayrıca Bkz.Spotify, tarihinde ilk kez yıllık kâr açıkladı

Spotify HiFi "Music Pro" neler sunacak?

Spotify Music Pro aboneliğinin daha yüksek kalitede ses dışında remiksleme araçları ve konser biletlerine erişim sunması bekleniyor. Remiksleme, yapay zekanın yardımıyla farklı sanatçıların şarkılarını bir araya getirme özelliğini içerecek. Spotify’ın büyük organizatörler ve bilet satıcılarıya görüşüp bilet ön satışları ve fazlasını sunacağı söyleniyor.

Spotify HiFi abonelik beklenen fiyatı

Rapora göre, Spotify HiFi abonelik fiyatı 18 dolar olacak. Şu anda Spotify Premium üyelik Amerika’da 11.99 dolar. Türkiye’de Spotify üyelik ücreti 59.99 TL.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2025/02/17/spotify-hi-fi-premium-tier-coming-this-year/

• Halihazırda Youtube Premşum kullanıyorum , hem reklamdan kurtuluyorum hem youtube müzik kullanıyorum. Fazladan para vermeye gerek yok.

"Ama bu Hi-Fi" diyeceklere de hangimiz üst seviye kulaklık kullanıyor. Türkiye şartlarında kullandığımız kulaklıkların alayı youtube müzikte iş görüyor. Paranızı çöpe atmayın.
  • Halihazırda Youtube Premşum kullanıyorum , hem reklamdan kurtuluyorum hem youtube müzik kullanıyorum. Fazladan para vermeye gerek yok.

"Ama bu Hi-Fi" diyeceklere de hangimiz üst seviye kulaklık kullanıyor. Türkiye şartlarında kullandığımız kulaklıkların alayı youtube müzikte iş görüyor. Paranızı çöpe atmayın.

• İyi süper şimdi bütün HırtoRap tayfası HİFİ özelliği ile havlar lar lar lar lar.

• Apple Music standart üyelikle verirken hele.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günaydınlar Efendim :)

• Çok geç alınan bir karar

• Müzik dinlemeye fazla özen gösteren arkadaşlar , stüdyo kalitesinde sesler dinlemek için kesinlikle Apple Music kullanmalı.

Ne YT Music ne Spotify , Apple Music'in yanına bile yaklaşamaz.

Hem de abonelik ücretleri daha uygun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında Tidal kullandım, MQA decoder'ım olmamasına rağmen keyifliydi. Spotify'ı da denemek isterim.

Evde PC başında çalışırken dinlemek için hifi müzik servisi düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla Tidal 2021'de Türkiye aboneliklerine kapatılmış, artık Apple Music ya da Spotify'la devam etmeyi değerlendireceğim.

• 40 TL’ye Apple Music kayıpsız ses sunuyor. O paraya ne sunacaklar acaba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Direk mevcut premium'a getirmen lazım hifi'yı Ayrıca bi plan olarak çıkaracaksan hoş değil Spotify bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 89,99 yaparlar büyük ihtimalle, ama bunu premium üyeliğe dahil etmeleri gerekirdi, para alıp sesi kalitesiz vermek nedir?

• Apple daha ucuza daha kaliteli hizmet verirken ayrı abonelik çıkartmak? :)
    Spotify oluşturduğunuz listeler üzerinden güzel beğenebileceğin şarkılar öneriyor tek sevdiğim özelliği bu. Onun dışında çöp. Apple bir tık bu alanda gelişirse direkt oraya taşınacağım. Oluşturulan listelerin aktarımı umarım kolaydır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • apple music bir sene kullandım geçen yaz bitti. kayıpsız ses özelliği güzel tabi buna uygun ekipmanınız varsa ama pc'de kullanmak tam bir zulüm. itunes denen çağ dışı program ile yetki veriyorsunuz sisteme ve bunu sürekli yaptırıyor ve 3 sistem olunca artık bir yerden sonra bi git diyorsunuz. windows için beta uygulaması da çıkmıştı şimdi nasıl bilmiyorum? optik bağlantı creative x4 ve steel series arena 7 dolby atmos. diğer sistemde bose companion 50 ve sb-z var. flac dinliyorum genelde pclerde zaten sesi açamıyorsunuz pek. telefonda yt music kullanıyorum en azından aynı tür çalıyor aile hesabı ve airpods pro 2 usb var çok kullanmıyorum. bana esas arabada lazım müzik ama telefonu aux bağladığımda ses çok kısık oluyor. multimedya'ya usb bağlarsam sesi açamıyorum o derece fark oluyor niyeyse? apple music kullananlar var diye yazdım şu itunes illeti hala duruyor mu diye? üzerine para verseler yetki metki vermem bir daha bezdim bir sene.

• Şimdiden eleştirmek istemiyorum, çıksın değerlendiririz. Spotify'ın avantajı arşiv ve uygulama desteği zaten. Kendi abone kitlesinin bir kısmını üst pakete geçmeye de ikna ederler. Fiyata bakarsak HiFi paket onlar açısından mantıklı olmuş. Bizim Netflix'ten neyimiz eksik demişler resmen. Bir de Trump reis'i fonlamaları için daha çok para lazım.

• qobuz ve tidal varken diğerlerinin hepsi çöp, ne zaman diğer ülkeleri yakalıcagız şaka gibi.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Apple music iyidir hoştır ama benena. Spotify kadar güzel bir arayüzü yok maalesef ve kullanımı zor, çok saçma hatalar veriyor aynı şarkıyı defalarca tekrarlama gibi, o yüzden tercih etmeyenlerde var

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

MQA nın daha iyi olmadığı ispatlandı bu yüzden artık Tidal da MQA kullanılmıyor. Kayıpsız müziğe alışan biri aynı parçaları 320 Kbps olarak dinlerse aradaki farkı anlayabilir çünkü parçayı o haliyle ezberliyorsun, basın bile farkını anlıyorsun. Arada sırada kayıpsız dinleyip farkı anlamaya çalışmak zor olur bu yüzden pek çok kişi farkın olmadığını düşünür. Spotify in arşivi güzel bu yüzden kayıpsız aboneliklerin açılması önemli.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Kayıpsız kalitedeki müziğin kullanacağınız herhangi bir ekipmana faydası var. Bluetooth ile dinleme yapsanız bile bluetooth öncesinde kayıpsız gelmiş oluyor, en azından 2 defa kayba uğramamış oluyor.

• Neden bu tarz konularda kimse deezer dan bahsetmiyor. Hali hazırda premium üyeliğinde hi-fi desteği var. Yıllık üyelik alırsanız 540tl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.