|
Bildirim
İyi süper şimdi bütün HırtoRap tayfası HİFİ özelliği ile havlar lar lar lar lar.
|
Halihazırda Youtube Premşum kullanıyorum , hem reklamdan kurtuluyorum hem youtube müzik kullanıyorum. Fazladan para vermeye gerek yok.
"Ama bu Hi-Fi" diyeceklere de hangimiz üst seviye kulaklık kullanıyor. Türkiye şartlarında kullandığımız kulaklıkların alayı youtube müzikte iş görüyor. Paranızı çöpe atmayın. |
Apple Music standart üyelikle verirken hele.
|
40 TL’ye Apple Music kayıpsız ses sunuyor. O paraya ne sunacaklar acaba.
|
Müzik dinlemeye fazla özen gösteren arkadaşlar , stüdyo kalitesinde sesler dinlemek için kesinlikle Apple Music kullanmalı.
Ne YT Music ne Spotify , Apple Music'in yanına bile yaklaşamaz. Hem de abonelik ücretleri daha uygun... |
Çok geç alınan bir karar
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
apple music bir sene kullandım geçen yaz bitti. kayıpsız ses özelliği güzel tabi buna uygun ekipmanınız varsa ama pc'de kullanmak tam bir zulüm. itunes denen çağ dışı program ile yetki veriyorsunuz sisteme ve bunu sürekli yaptırıyor ve 3 sistem olunca artık bir yerden sonra bi git diyorsunuz. windows için beta uygulaması da çıkmıştı şimdi nasıl bilmiyorum? optik bağlantı creative x4 ve steel series arena 7 dolby atmos. diğer sistemde bose companion 50 ve sb-z var. flac dinliyorum genelde pclerde zaten sesi açamıyorsunuz pek. telefonda yt music kullanıyorum en azından aynı tür çalıyor aile hesabı ve airpods pro 2 usb var çok kullanmıyorum. bana esas arabada lazım müzik ama telefonu aux bağladığımda ses çok kısık oluyor. multimedya'ya usb bağlarsam sesi açamıyorum o derece fark oluyor niyeyse? apple music kullananlar var diye yazdım şu itunes illeti hala duruyor mu diye? üzerine para verseler yetki metki vermem bir daha bezdim bir sene. |
Şimdiden eleştirmek istemiyorum, çıksın değerlendiririz. Spotify'ın avantajı arşiv ve uygulama desteği zaten. Kendi abone kitlesinin bir kısmını üst pakete geçmeye de ikna ederler. Fiyata bakarsak HiFi paket onlar açısından mantıklı olmuş. Bizim Netflix'ten neyimiz eksik demişler resmen. Bir de Trump reis'i fonlamaları için daha çok para lazım. |
MQA nın daha iyi olmadığı ispatlandı bu yüzden artık Tidal da MQA kullanılmıyor. Kayıpsız müziğe alışan biri aynı parçaları 320 Kbps olarak dinlerse aradaki farkı anlayabilir çünkü parçayı o haliyle ezberliyorsun, basın bile farkını anlıyorsun. Arada sırada kayıpsız dinleyip farkı anlamaya çalışmak zor olur bu yüzden pek çok kişi farkın olmadığını düşünür. Spotify in arşivi güzel bu yüzden kayıpsız aboneliklerin açılması önemli. |
Kayıpsız kalitedeki müziğin kullanacağınız herhangi bir ekipmana faydası var. Bluetooth ile dinleme yapsanız bile bluetooth öncesinde kayıpsız gelmiş oluyor, en azından 2 defa kayba uğramamış oluyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |