Şimdi Ara

Spotify'ın arayüz tasarımı yenilendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Spotify'ın arayüz tasarımı yenilendi

Ülkemizde de hizmet veren dünyanın en popüler çevrimiçi müzik dinleme servislerinden Spotify, iOS, web ve masaüstü tarafında (Android daha sonra) tasarım değişikliğiyle yenilendi.

Şirketin günümüze kadar yaptığı en büyük değişiklik olarak gösterilen yeni tasarım, yukarıda yer alan görselde de görüldüğü siyah ağırlıklı bir yapıyla dikkat çekiyor. Siyah ve açık siyah ağırlıklı bu renk tercihiyle gri arayüzü geride bırakan servis, köşeleri yuvarlatılmış simgeler ve güncellenmiş font tarzıyla da eskiye oranla daha güzel görünüyor. Yeni tasarım çizgisiyle içeriklere daha kolay bir şekilde ulaşılabildiği belirten Spotify, özellikle mobil uygulamalarda arkaplan görsellerine ciddi oranda bulanıklık veriyor ve son olarak eklenen "Your Music" özelliğiyle favori müziklerin kaydedilmesini, organize edilmesini ve bu içerikler içeresinde gezinmesini ciddi anlamda daha kullanışlı hale getiriyor. Servis bünyesinde arama özelliğinin de geliştirildiği belirtiliyor.

Konu hakkında Spotify'ın hazırladığı tanıtım videosunu aşağda izleyebilirsiniz. 

• Yahu nedir bunların android e olan bu kini

Anlamıyorum firmalar neden su android uygulamalarını en son çıkarıyor

Dünyada en çok kullanilan mobil platform android neyin kafası bu

• Ah be fizy,zamanından geliştirecektin kendini ama uygulaması berbatlaştıkça berbatlaştı,güncelleme gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizy'e tam destek verdik , ama bi türlü aşamadı kendini , yabancı uygulamalara mecburuz . TTnet müzik kullanmak istemiyorum..

• Yeni tasarım güzel
  • Fizy'nin neyine destek veriyorsunuz anlamadım kendi sunucularına yüklemiyorlardı ki şarkıları youtube da bulup çalıyordu sadece o yüzden müziklerin hepsi kaliteli olmuyordu tamam belki ücretsizdi ama zaten fizy gibi olupta ücretsiz olan bir çok website var.

Ücretsiz fizy yerine reklamlı Spotify'yi tercih ederim.

• yeni tasarıma nasıl geçiyoruz acaba ? güncelleme falanda gelmedi. free kullanıcılara yok mu acaba : ) WEB sürümünü kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ücretli sürümünü dün aldım artık dayanamayıp kesinlikle harika bir program parasını hak ediyor , arayüzde bugün güncellendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Yahu nedir bunların android e olan bu kini

+ olarak bütün bedavacıların bulunduğu platform .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Yahu nedir bunların android e olan bu kini

+ olarak bütün bedavacıların bulunduğu platform .

Duyanda tüm iphone kullanıcıları uygulama alıyor sanacak
  • çok güzel olmuş eski tasarım tam anlamıyla faciaydı

• Beğenmedim. Spotify ücretli bir uygulama ama, free kullanan kullanıcılara da biraz daha kolaylık sağlamalı.
  • Telefonda arayüz güncellendi ama mac de hala aynı.Ayrıca iosda sıkıntılar mevcut.
    EDİT:Bugün mac ede güncelleme geldi mac sürümü daha çok hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 10 Nisan 2014; 19:10:00 >
  • eğer eski ara yüze dönmeyi bilen varsa lütfen cevap yazsın. eski ara yüz çok güzel ve düzenliydi, şimdi neyin nerede olduğu belli değil. bildiğim kadarıyla zaten insanlar artık tarayıcıdan da girebiliyorlar, bari indirdiğimiz programa dokunmasınlar. berbat.

• Windows 8'e benzetmeye çalışmışlar ama becerememişler. Ben beğenmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.