|
Bildirim
son altı ayda 2-3 açıp izlediğimi farkedince netflixi iptal ettirdim. eski çekiciliği kalmadı. altered carbon, black mirror, love, death & robots, narcos, sense8 gibi ilk başta beni çeken diziler yok. stranger things' de sezonlar ilerledikçe kötüleşti.
|
Benim şiddetle platformlarda istediğim tek bir şey var. Allah rızası için birisi şu uygulama içine "Bir daha önerme , gösterme , sonsuza kadar gizle" tarzında bir şey eklesin. Yeminle sürekli aynı şeyleri gösterip duruyorlar. Aslında arka planda o kadar iyi dizi , filmler var ki ulaşmak neredeyse imkansız.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O özellik gerçekten işe yarıyor. Prime videoda var o özellik fakat gidip tek tek sezon sezon gizlemen gerekiyor. Yoksa mesela supernatural 1. sezonu gizledin önerilenlerde 3. Sezon çıkıyor :) Netflix desen çok kötü. İzleyip puanladığım dizi filmleri çıkarıyor karşıma. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Stranger things çok aralık veriyorlar, son ne olmuştu unutuyorum o derece. Çocuklar da büyüyüp koca herif oldu. 3 senede bir sezon olmaz düzene bağlaması lazım Netflix'in. Bir de bazı güzel dizileri iptal edip dandik dizilere devam ediyorlar boşa zaman çalıyorlar. |