Şimdi Ara

Spotify nihayet Android 13 için medya oynatıcısı desteği sundu: İşte görseller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spotify nihayet Android 13 için medya oynatıcısı desteği sundu: İşte görseller
    Spotify'ın medya oynatıcısı yalnızca Google Play Store'daki Spotify için hazırlanan beta programına kayıtlı olan kullanıcılar tarafından test edilebildi. Testler başarılı bir şekilde tamamlandı ve bu özelliğin stabil hâli bütün kullanıcılara sunuldu.

Ayrıca Bkz.Spotify 2022 Özeti Türkiye açıklandı: Türkiye'de en çok neler dinlendi?

Spotify için hazırlanan medya oynatıcısı neler sunuyor?

Spotify için yayımlanan ve güncelleme etiketi 8.7.92.521 olan ilgili yazılım sayesinde bir dizi görsel değişikliğe şahit olundu. Oynatma / Duraklatma işlemleri için kare düğmeler getirildi.

Ayrıca eğer bir müzik listeniz varsa ve o an dinlediğiniz şarkının müzik listesinde sıra bakımından önünde veya arkasında olan bir başka şarkı varsa o şarkılardan birisine erişmeniz için Önceki / Sonraki gibi işlevsel seçenekler yardımınıza koşacak.

Spotify nihayet Android 13 için medya oynatıcısı desteği sundu: İşte görseller
    Karıştır / Beğen düğmeleri de medya oynatıcısına eklendi. Eğer bir sesli yayın dinliyorsanız (Podcast) Spotify Önceki / Sonraki seçeneklerini Geriye Sar / İleriye Sar seçenekleri ile değiştirecek. Sarma işlemleri 15 saniye ileri veya 15 saniye geriye gitmenizi sağlayacak.

Buna ek olarak Karıştır / Beğen seçenekleri Söylemsemeyi (Playback) Hızlandırın / Podcast'i Kütüphanenize (Kitaplığınıza) Ekleyin butonlarıyla da değiştirilebiliyor. Samsung'un Galaxy ailesi ne yazık ki Android 13 tabanlı olan One UI 5.0'da bu destekten yararlanamıyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/spotify-android-13-media-player-support/

• Bunların hepsi yıllardır yok muydu zaten neyin yeni geldiğini anlamadım. Haberde gösterilen şey bildirim çubuğundan şarkıyı durdurup başlatma değil mi?

• Virinom V kullanıcısına yanıt
    Bi ara google bu bildirim panelindeki medya tuşlarının apisini kaldırdımıydı yoksa değiştirmişmiydi tam hatırlamıyorum ama eski versiyon api üzerinden işimi halletmek zorunda kalmıştım, geri gelmiş özellik diye sunuyorlar işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 16 Aralık 2022; 17:12:35 >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Google'ın yeni material u (you) düzenini benimsemiş widgetlar. Aynı haberden youtube widgetları için de yapılmıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben ilk resimdeki widgetı kullanıyorum zaten bayadır yeni nasıl gelmiş oluyor beta programında da değildim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.