Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan."

dedi bende vazgeçtim
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende sanal kartla alayım dedim aynısı çıktı problem nedir acaba sanal kartla alan arkadaşlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

aynen hocam bende sanal kartla alayım dedim aynısı çıktı problem nedir acaba sanal kartla alan arkadaşlar var.

bilmem hocam da boşver alsak ne almasak ne, sonuçta yine netten yiyor... ebn deneme amaçlı almak istemiştim olmadı, umurumda da değil doğrusu. onlar kaybetti
    hocam kaydettiğiniz şarkıları çevrimdışı dinleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Ben itunes ile bütün müziklerimi telefona attım zaten de müzik keşfetmek için spotify iyi oluyor 1 TL - 3 ay bir hayli cazip geldi. 10 TL vermem şahsen ben.
  • quote:

Tecrübeli arkadaşlar bir kaç sorum olacak; ses kalitesi, aktarım hızını yüksek yapınca artıyor mu? kalite farkı hissediliyor mu? son olarak kaydettiğim müzikleri çevrimdışı iken dinleyebiliyorum. Premium üyeliğim bitince dinleyebilecek miyim? Kalitede düşüş olacak mı?

Ses kalitesi fark ediyor. Benim bildiğim indirdiklerini dinleme özelliği premium a özel yani dinleyemezsin daha sonra. Kalite düşüyor mu derken indirdiklerinizden bahsediyorsanız onları zaten dinleyemeyeceksiniz. Ama karışık çaldaki dinlediğiniz müziklerin kalitesini soruyorsanız en iyi kaliteyi kullanamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    her halükarda premium şart diyorlar sanırım öyleyse kalsın..
  • quote:

hocam kaydettiğiniz şarkıları çevrimdışı dinleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Ben itunes ile bütün müziklerimi telefona attım zaten de müzik keşfetmek için spotify iyi oluyor 1 TL - 3 ay bir hayli cazip geldi. 10 TL vermem şahsen ben.

tamam ama kaydederken zaten netten yiyecek sonuçta... yani çok da anlamlı değil ve 3 ay için.

müzik keşfi için birşey diyemem, bende veremem ki mantıklı da değil benim açımdan doğrusu neyse kullanamm olur biter dediğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

tamam ama kaydederken zaten netten yiyecek sonuçta... yani çok da anlamlı değil ve 3 ay için.

müzik keşfi için birşey diyemem, bende veremem ki mantıklı da değil benim açımdan doğrusu neyse kullanamm olur biter dediğim gibi.

Wifi'ye bağlıyken şarkıları indiriyorsunuz. Mobil veri'den indirirseniz tabi ki internet paketinizden düşecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Wifi'ye bağlıyken şarkıları indiriyorsunuz. Mobil veri'den indirirseniz tabi ki internet paketinizden düşecektir.

valla hocam bana mantıklı gelen bir yanı yok maalesef...

wifi ile indirin hocam sizde
  • premium hesabı 3 ay sonra iptal olacak şekilde nasıl ayarlarız?
  • Enparayla denedim daha önce kullandığım için kabul etmedi spotify ama enparanın hesap özetine baktım 1 lira çekmiş.
    1 liradan olduk durup dururken. Gerçi 50 kuruşu geri gelecek ama olsun cips alırdık (DH mezarcı ruhu )

Mecbur ininal kartla aldım bende 1 tl ye.

Ettiğim zararla beraber 1.5 TL ye gelmiş oldu
  • Sırf ucuz diye bende kaptım.

Mecburen kullanacağım artık.

Not:PayPal Nakit Kart sorunsuz çekti 1 lirayı.
  • Arkadaşlar sanalkartla almayı denediğimde şöyle bir uyarı çıkıyor: "Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan." Sanal kartla kabul etmiyor mu acaba artık?
    Düzenleme: Maximum sanal kartla denediğimde olmamıştı. Az önce parafta sanal kart oluşturup denedim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basilisk lizard -- 28 Kasım 2015; 1:40:41 >
  • selam

premium'a 0.99'a üye olup hemen iptal ettim.

3 aylık premium devam ediyor. 3 ay sonra reklamlı ücretsiz yayına geri dönecek diye yazıyor.
  • Az önce itunes'den şarkı aldım 1 TL'ye 1 tane.
    bu spotify ne ayak ya 1 liraya 3 ay premium üyelik
    o değilde spotify iyiden iyiye fakirlerin müzik dinleyebiliceği bi servis haline geldi
  • Kart bilgilerini ellerinde bulundurmaları güvenlik dışı ve yasal olduğunu sanmıyorum, ancak kartların belli başlı eşleştirilebilir kısmını yani kart bilgisinin tamamı değil ama bir kısmını hafızaya atıyor olabilir ya da kestiği makbuzlar üzerinden bir bilgi ile bunu yapabilir

Bende 20 gün önce 1 ay ücretsiz şekilde kayıt olmuştum ve henüz para ödememiştim ama bu kampanyayı görünce iptal ettim üyeliğimi şimdi diğer kartımdan yeni üyelik açıcağım haber için teşekkürler :)
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

selam

premium'a 0.99'a üye olup hemen iptal ettim.

3 aylık premium devam ediyor. 3 ay sonra reklamlı ücretsiz yayına geri dönecek diye yazıyor.

nasıl iptal ettiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

premium hesabı 3 ay sonra iptal olacak şekilde nasıl ayarlarız?

Bu soruya ben de cevap arıyorum var mi bilen?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.