Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malesef bu tekliften yararlanamazsın çünkü daha önce Premium denemesi veya üyeliği için kaydolmuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

quote:

Malesef bu tekliften yararlanamazsın çünkü daha önce Premium denemesi veya üyeliği için kaydolmuşsun

Yeni e-postayla tekrar kaydol dostum, sıkıntı yok. Bu arada, 3 ay beklemenize gerek yok. Premium üyeliği satın aldıktan sonra, e posta adresinize gelen linkten iptal edin, tüm özellikler devam ediyor.
  • Spotify nedir ne işe yarar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunner92fb kullanıcısına yanıt
    hocam benim kendi hazırladığım ve takip ettiğim çok fazla liste var, 80'e yaklaşıyor sayısı.
    o yüzden bana pek uymaz
  • ya arkadaşlar ben yeni üyelik açıp aldım 1 tl lik kampanyayı telefonumdaki hesaptan çıktım yeni açtıgım hesaba giremiyorum ya zaten bu hesapla kayıt olunmuş diyor ben kayıt olmuyorum ki giriş yapıyorum neden böyle diyor ?

• İnternet paketini sömürecek ama aldım yine :D
  • yeni kart lazım mı bunun için? Boşa uğraşmayalım yoksa
  • Ben işbankası sanal kartım ile aldım.Sonra üyelik iptali yapmasam sıkıntı olur mu zaten sanal kartta para bulamadığı için çekemz. umarım sonra üyelik iptali işlemleri sırasında bi sıkıntı cıkmaz.

İptal işleminden tırsıyorum doğrusu sonra beni borçlu çıkarmasında :)
  • Birde Arkadaşlar, çevrimdışı dinleyi aktif edince müzikler locale kayıt ediliyor bu kayıt edilen şarkılar mp3 olarak mı kayıt ediliyor ve nereye kaydediliyor bilen biri varsa yeşilendirebilirse iyi olur :)
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptın söyleyebilir misin Çevrimdışı dinlememek sorun değilde reklamlar çok boğuyor yav. Kısa da değil meretler.

• birisi şu progrm nasıl kullanılıyor anlatabilir mi? arabada dinliyorum rastgele fakat hep yabancı çalıyor, yerli de çalsın istiyorum
  • teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım ve hemen üyelik iptali yaptım :) Soranlar için 3 ay kazandığım premium hakkım devam edicek 3 ay sonunda ücretsiz geçicek kendi.
  • Mevcut üyeyi neden faydalandırmıyor bunlar hiç anlamıyorum.
  • Eski uyeligi iptal edip yeni mail ve yeni kartla alalim bizde. Gitti guzelim paraciklar :))

• Tesekkurler sanal kartla satın aldım ve kartı iptal ettim.

• ios dan uygulamayı indirdim fakat giriş yapamıyorum ,aynı sorunu yaşayan var mı?
  • İş bankası sanal kart olmuyor mecbur normal olarak çektirdim sonra kartı sildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç spotify kullanmamişlar içinmiş bende heveslendim görmemiş gibi soğukkanlılığımı koruyucam
  • Daha önce deneme hakkını (1 aylık) kullananlar kullanamıyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.