Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fastidious

Nasıl yaptın söyleyebilir misin Çevrimdışı dinlememek sorun değilde reklamlar çok boğuyor yav. Kısa da değil meretler.

Güzide forumumuz sağolsun bir sürü mesaj atmışım hocam kusura bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeme hangi kartlarla oluyor banka kartıyla deneyen oldu mu ?
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum noluyor konu falan açtımda haberim mi yok bir sürü bildirim Bu arada teşekkür ederim
  • haber verene şükranlarımı sunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Bende diyorum noluyor konu falan açtımda haberim mi yok bir sürü bildirim Bu arada teşekkür ederim

Forum sağolsun Rica ederim hocam

• Bana tüh lü biseyler diyo bu

• quote:

Orijinalden alıntı: coskuksk

Aldım ve hemen üyelik iptali yaptım :) Soranlar için 3 ay kazandığım premium hakkım devam edicek 3 ay sonunda ücretsiz geçicek kendi.

Nasıl yaptın üstad örnekler misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkez neden aynı soruyu sorup durmus? biraz karıstırın su siteyi bulursunuz.

https://www.spotify.com/tr/account/subscription/

buraya girin altda iptal etmek istiyorumu tıklayın bu kadar.
  • Da da da diye bi şarkı vardı. Trio albümden az evvel ona denk geldim Spotify de.. Mazi gözümde canlandı..Müzik sörf için harika uygulama.. Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim arkadasi uye yapalim dedik karti kabul etmedi daha once yararlanmissin diye ama karttan 1 lirayi cekmis

• An itibariyle bende iptal ettirdim.

Bitmesine izin verme
    Premium üyeliğin 2016-02-28 tarihinde sona erecek. Veda etmeye hazır değil misin?

böyle bir yazı cıkıyor yani hala 28 subata kadar premium üye olarak kullanacağım.

bu arada işbank sanal kartla işlemimi yapmıştım. Bazı arkadaşlar işbank sanal kartın işe yaramadığını söylemiş, ben bizzat işbank sanal kart ile aldım. Bilgilendirmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Bizim arkadasi uye yapalim dedik karti kabul etmedi daha once yararlanmissin diye ama karttan 1 lirayi cekmis

aynısı banada oldu ne yapmam gerekıyor
  • Şubat 29 mu çekiyor acaba 29 şubatta üyelik bitiyormuş. Enpara ile aldım 10 lira almasın zaten telefon pert sırf 1 lira diye DH'li olduk iki dakikada. Neyse şubatın sonlarında iptal ederim artık.
  • Eski Spotify üyesiyim ve üyeliğimi yenilemeyi planlamıyorum. Kendilerine adam yerine koyulmadığımız için bu şekilde bir karar alındığına dair mesaj atmak gerekli, yapılan her ne kadar ticari olarak üyelik artırma politikası gütse de, cepte olanlar zaten hep burada mantığı oldukça yanlış ve irrite edici.
  • Arkadaşlar kart hatası alanlar yeni hesap alıp kullanmadıkları bi kartı denesinler o zaman oluyor, haber veren arkadaşa teşekkürler özlemiştik spotifyı

• bir sonraki 29 şubat 2020 ye denk geliyor..

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: kronik

herkez neden aynı soruyu sorup durmus? biraz karıstırın su siteyi bulursunuz.

https://www.spotify.com/tr/account/subscription/

buraya girin altda iptal etmek istiyorumu tıklayın bu kadar.
  • bugün satın alıp üyeligi iptal ettim fakat spotify'a girince 3 ay sonra ücretsiz üyelik olucak filan yazmıyor sizde durum nasıl ?

• 118464 1 kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar premium uye olunca ne oluyor ?

• Or_By O kullanıcısına yanıt
    ünlü olmuşsun.https://eksisozluk.com/entry/56564936

debeye girmiş entry.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.