Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acil cevap lütfen, 3 ay bittikten sonra güncellemek zorunlu mu yoksa güncellemesekte olur mu ?
  • Candance kullanıcısına yanıt
    3 Ay bitmeden üyeliği sonlandırınız...
  • Selamlar
    Aldım iptal ettim 2016/03/01 de premium bitecek diyor burada demek istediği 1 martmı yoksa 3 ocak mı? Ikincisiyse 2 aylık oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 1 Aralık 2015; 21:44:37 >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    siz çözdünüz mü olayı?bende aynı şekilde dekont falan gönderdim. bana para bize gelmedi bankanızda onu arayarak çözün dedi.kart arkadaşımın arayamadım.onunda işleri vardı.şaçma sapan problemlerle uğraştırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

siz çözdünüz mü olayı?bende aynı şekilde dekont falan gönderdim. bana para bize gelmedi bankanızda onu arayarak çözün dedi.kart arkadaşımın arayamadım.onunda işleri vardı.şaçma sapan problemlerle uğraştırıyorlar.

Yok reyiz kaldı öyle. Hala provizyon zart zurt çekiyolar. Enparayıda arayamadım vizelerim var bu ara. Yarın olursa bir arayacağım iyi hatırlattınız.
  • 3 ay sonra OTOMATİK yenileyeceğini yazıyordu küçücük harflerle. Dikkat etmekte fayda var.
    Bende aldım bu arada, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

Yok reyiz kaldı öyle. Hala provizyon zart zurt çekiyolar. Enparayıda arayamadım vizelerim var bu ara. Yarın olursa bir arayacağım iyi hatırlattınız.

şimdi kardeşim için alıcaktım.sonuç yine aynı.kartı bellekte tutuyorlar sanırım.hayır madem veremiyorsun premium paramı da çekmesene a ib...uğraştıracaklar illa.
  • Premium üyeliği aldığınız an sonlandırabilirsiniz. 3 aylık premium devam eder. Beklemenize gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Premium üyeliği aldığınız an sonlandırabilirsiniz. 3 aylık premium devam eder. Beklemenize gerek yok..

Evet onu farkettimde sanirsam iptal etmicem. Uygulamayi zaten kullaniyordum. Premium oluncs hoşuma gitti ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Premium üyeliği aldığınız an sonlandırabilirsiniz. 3 aylık premium devam eder. Beklemenize gerek yok..

Ayni kisiye ait diger karti yeni hesap icin kullanabilirmiyiz hocam?
    Kart odakli taniyor degilmi kartin ustundeki isimin ayni olmasi onemli degil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb sanal kabul etmedi. Yapı kredi sanal kabul etti. 1 tl lik sanal actim. Islem sonrasi kapattim.

Denildiği gibi 0.99 krs çekti.

Mail e de satın alma işlemi ile ilgili 3 ay toplam 0.99 krs yazan bir makbuz gelmiş. Spotifydan.

samsung smart tv uygulamasindan faydalanmak ve denemek için aldım. Uygulama cok verimli olmasada idare eder. Altı üstü 0.99 krs nereye vermiyoruz ki.

Haber veren arkadaşa Teşekkürler.

• trailblazer kullanıcısına yanıt
    jailbreak ile tek eksik crackte çevrimdışı dinleyemezsiniz ve sadece telefonda premiumsunuz diğer cihazlarda free olursunuz. kalite olarak şuan premium kullanıyorum crackte de 320 dinliyordum saygılar
  • nasıl yapıyoz? ben hali hazırda kullanıyorum (premium değil) ; enpara da var.
  • Arkadaşlar GEÇERLİ BİR POSTA KODU giriniz şeklinde hata alıyorum(34537 giriyorum posta koduna). Kampanyaya katılan arkadaşlar posta kodu yerine ne yazıp katıldılar yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquid Soap -- 2 Aralık 2015; 19:00:14 >
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Sanalkart menüsüne girin 2TL limitli yeni sanalkart yapın. Bilgiler farklı olacak yeni sanalkartda sıkıntı çıkarmıyor.
  • Liquid Soap kullanıcısına yanıt
    Posta kodu için kayıt olurken TR seçiyorsanız TR den US seçiyorsanız US den posta kodu girin. Gizli sekme açın VPN kullanmayın. US den kayıt olup TR ye açık olmayan parçalarıda dinleyebilirsiniz. Onun için VPN gerekli..
  • Arkadaslar spotify icin vereceginiz karta cok dikkat edin. Benim 4 ay once odemi yontemini degistirdigim ve sildigim karttan 4 ay boyunca para cekmis 9.99 tl. Spotifiye yazdım evet kartı silmissiniz ama sistemden silinmemis dedi ! Bunun cok vahim durum oldugunu kredi kartı bilgilerimi tutamayacaklarını ilettim cevap bekliyorum. 40 tl onemli degilde O bilgileri nasıl saklarlar kesinlikle hesabını soracagım yasal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc.nc -- 2 Aralık 2015; 20:42:50 >
  • arkadaşlar temmuz ayı gıbı ucretsı spofıty kullanıyordum kredı kartıma baktım 2 aydır ucret kesmışler bunu nasıl ıptal ettıreılıırım yardımınız olursa sevınırım ...kullanmıyorum ama hala kesıyorlAR
  • Elini veren kolunu mu kaptırıyor bu nedir ya.

• Ödemeyi yaptım, daha önce premium kullanmışsınız diye hata verdi. Üyeliği yeni açmıştım ama eski premium satın aldığım üyelikte bu kartı kullanmıştım. Karttan anladı sanırım. Parayı karttan çekmiş ama premium yok hala.

Yardım lütfen.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.