Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş ne yorumlar görüyorum şurada. Adamlar zaten aylık 10 tl'den veriyorlar hizmeti ve kampanya yapmışlar 3 ay 3 tl gibi bir rakama çok güzel bir platformdan yararlanıyosunuz. 1 dolar vermekten korkanlar mı dersiniz, kartını kapatanlar mı dersiniz, bela okuyanlar mı dersiniz ne ararsanız var. Adam Parlıament sigara içer günlük 10 tl verir, aylık bırak 10 tl'yi 3 aylık 1 dolar'a tantana yapar. Daha ne diyelim ki.
  • Çok akıllıca bir kampanya yaptıklarını düşünüyorum. En azından daha önce denemediğim halde denedim. Ve bittiğinde de aylık 10 TL vererek kullanılabilecek bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Tablete çevrimdışı atıyorum ve iş yerimde dinliyorum. (Youtube vs gibi hiç bir yerin açılmadığını düşünürsek bilgisayardan benim için çok cazip geldi)
  • 1 TL için tüketici hakem heyetine gidecek insanlar doluşmuş buraya
  • Öncelikle selam.
    Banka kartı ile kampanyadan yararlanabiliyormuyuz?Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • sanal kart oluşturup 1 2 lira limit koyun, satın aldıktan sonra limiti 0 yapın. ileriki aylarda çekemez
  • Ekstra kesilen ücretlerin tamamı iade olur. Onlar kartı doğrulamak için çekiliyor. Abartmayın bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Ekstra kesilen ücretlerin tamamı iade olur. Onlar kartı doğrulamak için çekiliyor. Abartmayın bu kadar.

Şunu az 10 kere söyledik konuda hala anlamak istemiyorlar. 1 TL için Spotify Amerika ofisine gidip protesto edecekler neredeyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim ilerleyen günlerde bende almak istiyorum kullanışlıymış bu spofity.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

Takipteyim ilerleyen günlerde bende almak istiyorum kullanışlıymış bu spofity.

Şu an 1 tl tekrardan
  • ben enparayla görüştüm.bana form mail attılar doldurdum yolladım.yanına spotify ile konuşmalarıda ekledim 3 güne iade ettiler 3 tlyi.3tl için bi ton uğraştırdılar.olsun sizde uğraşın geri alın.
  • Napsak alsakmi millet aldi sikayetci. Bilemedim ki

• Arkadaslar uyarımı tekrarlıyorum. Bundan 5 ay once sistemden sildigim kartımdan hala para kesiliyor . kart bilgileri kayıtlı kalıyor ne yazıkki. Genel merkezlerinden aradılar cok buyuk sorun oldugunu kabul ettiler ciddi arastirmaya girecegiz dediler. Ve cogu kisi hesabının bulundugu enpara yı kaydediyor. Aman dikkat !

• 3 ay 0.99TL kampanyası bitti mi? Ocak sonu sondu diye yazıyordu. Linkten başka bir kampanyaya yönlendiriyor

• şuan devam ediyormu 0,99 3 ay ? birde fazladan para çekiyormu çekmiyormu ona göre kürekli kurucam yada orjinal alıcam
  • Ben aldım ama hala premium denemesi yazıyor programda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şagop -- 10 Aralık 2015; 23:30:45 >
  • giriş yapıp hesabım sayfasında şöyle yazıyor
    Üyeliğin 2016-02-25 tarihinde otomatik olarak yenilenecek ve senden 9,99 TL ücret alınacak.
    altında
    Üyeliğini iptal etmek ister misin?
    para çekme tarihine yakın yakın iptal etmek lazım ayrıca
    kampanya bitmiş galiba anasayfada gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 11 Aralık 2015; 3:39:45 >
  • halkbank sanal kartı kabul etmiyor
  • Ben aldım 0.99 dan.
    03.11.2016 da iptal edeceğim 10tl fazla.

• Sorunsuz saniyeler içinde 1 tl'ye 3 ay premıum yaptım.
  • daha önce farklı bir kampanyadan yararlandınız uyarısı veriyor sanırım kredi kartı ile alakalı

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.