Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı kart ile 2 hesap ödemesi olmuyor malesef. Çekitği tutarı da iade ediyor sıkıntı yok. Spotify ile görüşmüştüm bu durumu.
  • azizbaris kullanıcısına yanıt
    Spotify ile iletişime geçmeden iade etmiyor heralde. 1 aydan fazla süre geçti iade gelmedi hala. Sorun da değil zaten.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Tweitterda destek hattı var hocam oraya yazabilirsin. Ayrıca konuyla alakalı mail atabilirsin. Benim aynı gün iade olmuştu.
  • benden de cekıldı ama hala free değişmedi 1 tl sınde değilimde premıum olsa barı
  • Arkadaşlar sanal kartıma 2 tl limit atıp almayı düşünüyorum zaten eğer unutursam iptal etmeyi sanal kartta limit olmadığı için birşeyde kesemez diye düşünüyorum sizce olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta ücretsiz verilen premiumu deneyenler kampanyadan yaralanamıyor.Ben yeni üyelik açıp ordan premiumu aldım .

• Arkadaşlar saçma bir soru soracağım kızmayın. Premium üye oldum eyvellahda şarkıyı nasıl indiriyorum? Kaydet denilince iniyor mu?
    Benim amacım üyelik bitmeden 320 kps güzel bir arşiv oluşturmak açıkçası.
    Herkese mutlu yıllar
  • jakalon kullanıcısına yanıt
    Parçaları sistemine kaydedemezsin. Üyelik süren bitince preimum özelliklerde biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir programla falan yapamazmısın peki?
  • 1 ay oldu kullanmaya başlayalı, çok fazla beni yansıtan müziği keşfetme şansım oldu. Kalitede güzel bir kulaklıkla beraber muhteşem oluyor. Sanırım iptal etmeyip devam edicem premiuma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 31 Aralık 2015; 16:50:26 >
  • Uygulamada sorun var galiba? İlk defa uygulamayı yükleyip 7 günlük denemeyi almadan 3 aylığı almak için kart bilgilerimi girip ödeme premium ol a tıklıyorum ''Satın alma sürecinde ilerleyebilmek için Javascript'i etkinleştirmelisin'' diyor.

Düzenleme: Mobil veri bağlantısını kullanınca satın alma işlemi gerçekleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.w.i.f.K -- 31 Aralık 2015; 16:55:55 >
  • jakalon kullanıcısına yanıt
    Bildiğin kadarıyla mümkün değil. Zamanında kendim de uzun süre araştırdım.

• Daha önce premium almis kisiler icin 3 aylık 9,99 TL
    Yeni üyeler, ödeme yaptığı karttan ilk kez üye olcaklar için 3 ay 0,99 TL
    Kayıtlı playlist im yoktu, yeni üye oldum bende. 8 tl büyük para :)

Yalnız, eski hesabımı kapatamıyorum mail attım pek ipleyen yok, var mı başka çözümü?
  • 4 ocakta deezer premium üyeliğim bitiyordu.ama başlattığım enpara ile deezer üyeliğimi.hem bu kampanya hemde enpara kampanyası martta bitiyor.inşallah enpara uzatır
  • Maillere dönüş yapmıyorlar. Bana hiç yapmadılar yani. Bu arada şarkı listesi paylaşan yok mu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

...
    Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan.

Boyle diyo neden acaba 10 kere denedim limitde var

Hocam bu sorunu bende yaşıyorum. Ne yaptınız halledebildiniz mi ?

• Ben site uZerinden premium aldim sitesinde premium oldugum gozukuyor ama telefona girdiğimde free gozukuyor hala . Bunun nedeni nedir ? Bu sorunla karşılasan oldumu daha once?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunechi

quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

...
    Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan.

Boyle diyo neden acaba 10 kere denedim limitde var

Hocam bu sorunu bende yaşıyorum. Ne yaptınız halledebildiniz mi ?

1aydır aynı sorunu aşamadım bende 5-6 farklı kredi kartı ve. sanal kartları ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih!

Daha önce premium almis kisiler icin 3 aylık 9,99 TL
    Yeni üyeler, ödeme yaptığı karttan ilk kez üye olcaklar için 3 ay 0,99 TL
    Kayıtlı playlist im yoktu, yeni üye oldum bende. 8 tl büyük para :)

Yalnız, eski hesabımı kapatamıyorum mail attım pek ipleyen yok, var mı başka çözümü?

benim hesabım vardı daha önceden facebook işe girmiştim ama hiç bişey almamıştım,akşam 0.99 a 3 aylık aldım .Yani eski üye olsanda veriyor sadece premium almamış olmak lazım sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankası bankamatik kartımdan cekmiyor kredi kartı şartmı

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.