Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay 1 tl kampanyası bitti mi? Kaçırdım galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bitti galiba?
  • Arkadaşlar satın alıpta kullanmayan varsa 1 TL ye alabilirim.

• Tüh kaçırdık
  • Doldu sürem. Bir daha oluyor mu?
  • Arkadaşlar ben almıştım bu konu ilk açıldığı zamanlarda benimkisi yarın doluyor girdim sitesinden üyeliği iptal ettim iptal etmeyenler var ise süreleri dolmadan iptal etsinler aksi takdirde otomatik olarak 10tl/ay ücret alıyorlar ona göre
  • Enpara dışında alternatif kampanyamız var mı?
  • extra kampanya kodu varsa pm bekliyorum
  • nereden bakıyorduk süreye? ben hatırlamıyorum ne zaman doluyordu
  • 3 ay ne cabuk gecmis ya ben daha var saniyorum. 2 gun kalmis benimde. Neyse burdanda apple muzike geceriz 3 ay bedava sonrasina bakariz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bakıyoruz kalan süreye
  • Abi ömrümden 3 ay ne kadar da çabuk geçmiş yavaş yavaş ölüme ve yakınlarımin ölümüne hiçbir şey anlamadan yaklaşıyorum. Zamanın yavaşlaması için çok şey verirdim herhalde, gelecekte bugünlerimi, başımdaki tek belanın haftaya olan sınav olacağı günleri, yakınlarımın yaşadığı günleri özleyeceğimi biliyorum. Zaten insan da bunları bilip de yaşayabilen, bir şekilde kabullenen ya da görmezden gelen tek canlı değil mi? Değer kavramını doğru olgulara ve doğru anlarda biçmeliyim herhalde.

Her neyse bu sabah Spotify 10 lira geçirmiş unutmuşum bakmayı...

Siz aynı hataya düşmeyin bari şuradan bakabilirsiniz :https://www.spotify.com/tr/account/subscription/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim uyelik de bugun dolmus. Encard ile devam etmek istedim ama Encard ile odemeyi kabul etmiyor. Deneyen var mi? Uyelikte debit kartlari kabul etmiyorlar mi artik? Daha once hep kullaniyorduk.
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Dün Encard ile 1 aylık aldım ben sıkıntı yoktu ama kampanya bitiyormuş sonradan keşke dedim 1 senelik alsaydım artık bi dahaki aya Nasıl olur bilmem inşallah yeni kampanyalar olur

• Apple Music abonelik açtırdım 3 aylık ücretsiz deneme için. Ses kalitesi gerçekten çok iyi geldi. Spotify'daki müziklerin ses kalitesi nasıl arkadaşlar? 2 hizmeti de kullanmış bir arkadaş karşılaştırma yapabilir mi lütfen? Apple Music'in ses kalitesine bayıldım, iyi bir kulaklıkla dinlemek büyük zevk veriyor. O yüzden deneme süresi sonrasında da devam etmeyi düşünüyorum. Ama mümkünse Spotify için de yorum almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

3 ay ne cabuk gecmis ya ben daha var saniyorum. 2 gun kalmis benimde. Neyse burdanda apple muzike geceriz 3 ay bedava sonrasina bakariz.

Bende şu 3 ay Apple müziği kullanayım sonra bi çaresine bakarız diyodum ama 15 gün anca dahanabildim. Müzik arşivi çok kısıtlı yetersiz şuan. Arayüz kullanışlı değil ve yavaş çalışıyo fazla şarj harcıyo. Geri spotifya geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Apple Music abonelik açtırdım 3 aylık ücretsiz deneme için. Ses kalitesi gerçekten çok iyi geldi. Spotify'daki müziklerin ses kalitesi nasıl arkadaşlar? 2 hizmeti de kullanmış bir arkadaş karşılaştırma yapabilir mi lütfen? Apple Music'in ses kalitesine bayıldım, iyi bir kulaklıkla dinlemek büyük zevk veriyor. O yüzden deneme süresi sonrasında da devam etmeyi düşünüyorum. Ama mümkünse Spotify için de yorum almak isterim.

Apple müzikte sesler flac formatındaydı sanırım. Evet ses kalitesi gayet güzel yeterli bende beğendim, fakat spotify da 320 kbps ve kendi eq ayarlarını düzenleyebilmek çok iyi. Ben mesela bu ayarda kullanıyorum apple müzikten daha kaliteli net berrak geliyor ses. Bütün enstrümanların seslerini duyabiliyorum tek eksisi sanki şiddeti apple müziğe göre biraz daha az. İkisi arasındaki ses kalitesi Birbirini aratmaz ama spotify da ben kendi eq ayarlarımda müzik dinlerken daha çok keyif alıyorum.

Bu mesaja eklenen görseller:

• yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    OK o halde en iyisi Spotify'ı da denemek. Teşekkürler.
    1 aylik ne kadar a aldiniz hocam 10 lira mi?

Ben de bugune kadar hep Encard ile aldim ama su an kabul etmiyor. Kart no girer girmez "Lütfen geçerli bir kredi kartı numarası gir" uyarisi veriyor (Cepteteb ve Nuvo kartlarini dendim, onlarda uyari yok). Evet, Enpara kampanyasi bitiyor ama iTunes hesabiniza her ay 50 TL yukleyip bakiye biriktirdiyseniz, App Store bakiyenizden odeyerek Spotify kullanmaya devam edebilirsiniz. Spotify artik App Store uzerinden de abonelik yaptiriyor. Ama orada aylik ucret 12.99 TL. Apple'in komisyonundan dolayi olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 26 Şubat 2016; 21:21:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.