Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @Huysuz İhtiyar
    Evet bende başta AppStore dan alacaktım aslında baktım kendi sitesinde daha uygun oradan aldım. Bakalım artık önümüzdeki ay Nasıl olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre bitmiş, güzel bir kampanyaydı teşekkürler Spotify. Yenilerini de bekleriz
  • Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar ben 3 ay 9.99 kampaysından yararlaandım 26.02.2016 da bitmiş paket yenilenmiş haberim yoktu şimdi mevcut üyeliğimi iptal etsem premium hesabım silinir mi yoksa 1 aylık hakkımı kullanabilirmiyim

• Konu başlığı değiştirirse iyi olur aslında.

• Spotify şu aralar yine 3 ay 10 tl falan gibi bi kampanya yapsa da yüzümüz gülse, cidden 3 ay deneme sonunda müthiş olduğuna karar verdim Spotify'ın. kütüphanesi çok geniş

• quote:

Orijinalden alıntı: dedenet

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar ben 3 ay 9.99 kampaysından yararlaandım 26.02.2016 da bitmiş paket yenilenmiş haberim yoktu şimdi mevcut üyeliğimi iptal etsem premium hesabım silinir mi yoksa 1 aylık hakkımı kullanabilirmiyim

Hesabıniz silinmez premium hakkiniz dolana kadar premium olarak kullanmaya devam edersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmert02 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sağol yardımın için teşekkürler
  • Başlığa kampanyanın bittiğini belirtseniz nasıl olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay'ın sonunda normal Premium ile devam ettim aylık 10-11 lira gibi bir ücret alıyor ve kesinlikle verilen parayı hak ediyor.
  • MelwiN kullanıcısına yanıt
    Biten Sıcak Fırsatlar bölümüne taşıdım konuyu
  • Konuyu hortlatacam biraz ama suan hani kartından çekilipde premium olmayan arkadaslar sorunlarını düzeltmişmiydi acaba_?Aynı sorunları yaşamayalım yine 0.99 dıyor 3 aylık uyelık ona göre alıcamda itunes spotify ve deezer 3ünden birinde alıcam bunu o yüzden en sorunsuz hangisiyse onu almayı planlıyorum
  • arkadaşlar tekrar 3 aylık premium üyelik 0.99 TL. ama müzik iniyor mu? ben mp3 indirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

• 3 ay tekrar 0.99 olmuş bilginize.

Ancak bir sorum olacak ben buna kaydolsam 3 ay bittikten sonra tekrar bana sormak zorunda değil mi? Öyle kafasına göre para çekemez otomatik ödeme gibi yani?

• Tekrar 99 kuruş ne zaman olur acaba öğrenciyim ama 7 lira kesinlikle vermem.
  • Daha önce faydalananlar yararlanabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

Tekrar 99 kuruş ne zaman olur acaba öğrenciyim ama 7 lira kesinlikle vermem.

Spotify dog food yaz, xdadevelopersden son sürüm premium indir, bedava premium varken kim para verecek Veya ****larindirden de indirebilirsin spotify premium u

• cetinsangu kullanıcısına yanıt
    offline dinlenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fr0nti3rr

offline dinlenebiliyor mu?

Evet

pm
    1 haftalıkmış sanırım şuan offline dinleyemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.