Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Selamlar
    Aldım iptal ettim 2016/03/01 de premium bitecek diyor burada demek istediği 1 martmı yoksa 3 ocak mı? Ikincisiyse 2 aylık oluyor

Genelde GÜN AY YIL ya da tam tersi olur hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Selamlar
    Aldım iptal ettim 2016/03/01 de premium bitecek diyor burada demek istediği 1 martmı yoksa 3 ocak mı? Ikincisiyse 2 aylık oluyor

Genelde GÜN AY YIL ya da tam tersi olur hocam.

Eyv hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaslar premium uye olunca ne oluyor ?

Şarkıcılar şarkıyı evine gelip söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

quote:

Sizin eve geldimi ?

• quote:

quote:

quote:

Sizin eve geldimi ?

Ucretsiz versiyonunda listedeki istediginiz sarkiyi calamiyorsunuz. Liste karisik modda caliniyor ve 2 sarkida bir reklam var. Premium versiyonda istediginiz sarkiyi calabiliyorsunuz ve reklamsiz. Ayrica yukses destegi de verebiliyor premiumda. Cevrimdisi ozelligi en iyi vurucu noktasi. Evde veya baska wifi imkani olan bir yerden yuksek kalitede listelerinizi hazirlarsaniz internet baglantiniz olmasa dahi parcalarinizi dinleyebilirsiniz. Ruh halinize guzel modlar var ayrica. Bunun haricinde bir de haftalik kesfet listesi duzenleniyor. Bu kesfet listesinde sizin dinlediginiz muziklere yakin parcalarin toplandigi size ozel bir liste. Radyolari denemedim. Bu kadar yeterli sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

quote:

quote:

Sizin eve geldimi ?

Ucretsiz versiyonunda listedeki istediginiz sarkiyi calamiyorsunuz. Liste karisik modda caliniyor ve 2 sarkida bir reklam var. Premium versiyonda istediginiz sarkiyi calabiliyorsunuz ve reklamsiz. Ayrica yukses destegi de verebiliyor premiumda. Cevrimdisi ozelligi en iyi vurucu noktasi. Evde veya baska wifi imkani olan bir yerden yuksek kalitede listelerinizi hazirlarsaniz internet baglantiniz olmasa dahi parcalarinizi dinleyebilirsiniz. Ruh halinize guzel modlar var ayrica. Bunun haricinde bir de haftalik kesfet listesi duzenleniyor. Bu kesfet listesinde sizin dinlediginiz muziklere yakin parcalarin toplandigi size ozel bir liste. Radyolari denemedim. Bu kadar yeterli sanirim.

Cok tesekkur ediyorum hocam

• Bilmeyenler olabilir ne kadar illegal olsa da yazayım. Andoidlerde malum her şeyin modlu alternatifi var. Spotify modlu uygulamasında listelerinizi istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz saatte 1 2 tane reklam çıkıyor. Sadece çevrimdışı mod yok. Paketiniz ya da Wifi varsa o şekilde kullanabiliyorsunuz

• Heswbimdan 100 tl cekilmis yardim edin arkadaslar .yillik aldik diyorlar.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Arkadaşlar gaza gelip kartta boş kalan 2 tl vardı. Bu günlerdede moralim bozuktu biraz kafa atarım diye arkadaşla bana spotify alayım dedim.

Gittim kartı girdim aldın kendi hesabıma. Çekti parayı direk. Sonra gittim arkadaşada alayım dedim. Kabul etmedi 1 kartta 1 kere kullanılabiliyormuş. Kabul etmedi ama üstüne para çekti karttan. Daha sonra belki para iade edilir dedim. Üyeliği iptal ettim. O parayı iade etmedi. Şuan kös kös 2 tl gitmiş oturuyorum.

Birde eğer sen kandırıyorsun diyen felan belki çıkar. Onlara cevap yazmamak içinde şöyle diyeyim. Karttan 1 kere çekilebiliyorsa nasıl oluyorda 2 günde 2 kere çekebiliyor ? (1 gün değil aslında. Arada 10 dk vardır.)

Sizce parayı nasıl alabilirim ? Yada nasıl premiumlarımı alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCOMING -- 4 Aralık 2015; 1:16:09 >

• Benim visa kartında para olmasına rağmen kabul etmiyor arkadaşlar nedeni ne olabilir?
  • INCOMING kullanıcısına yanıt
    Hemen bir dava açın

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Hemen bir dava açın

Şaka yapmasaydınız güzel olurdu aslında. Adamlar 1 tl alıyor kişi başı. Eğer ona para denmeseydi almazdılar. Dava açmak en iyisi olur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: INCOMING

Arkadaşlar gaza gelip kartta boş kalan 2 tl vardı. Bu günlerdede moralim bozuktu biraz kafa atarım diye arkadaşla bana spotify alayım dedim.

Gittim kartı girdim aldın kendi hesabıma. Çekti parayı direk. Sonra gittim arkadaşada alayım dedim. Kabul etmedi 1 kartta 1 kere kullanılabiliyormuş. Kabul etmedi ama üstüne para çekti karttan. Daha sonra belki para iade edilir dedim. Üyeliği iptal ettim. O parayı iade etmedi. Şuan kös kös 2 tl gitmiş oturuyorum.

Birde eğer sen kandırıyorsun diyen felan belki çıkar. Onlara cevap yazmamak içinde şöyle diyeyim. Karttan 1 kere çekilebiliyorsa nasıl oluyorda 2 günde 2 kere çekebiliyor ? (1 gün değil aslında. Arada 10 dk vardır.)

Sizce parayı nasıl alabilirim ? Yada nasıl premiumlarımı alabilirim ?

Aynısı benim başıma geldi dün. Kardeşime de alayım dedim aynı kart bilgilerini yazınca hata verdi ama parayı çekmiş. 2 tane 0,99 TL mükerrer çekim oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Confucius

quote:

Orijinalden alıntı: Hephais

quote:

Orijinalden alıntı: Twitat

Bana daha önce yararlanmışsınız deyip 1 tl çekti ama premium vermedi . 2 defa yaptım 2 kere hata verdi ama parayı çekti sizce ne yapmam lazım

Bana da aynısı oldu bakalım nolcak

Aynen banada oldu 2 kere 0.99 tl gitti, adamların iletişim kanalları da yok, saçmalık resmen..

Allah belasını versin bunların..

2 ay ücretsiz dediler, 2.ayın sonunda bi baktım 10 TL yi çektiler

1 tane muhatap bulamadım.Dikkat edin arkadaşlar bedava üyeliklere vs kanmayın

• ne yamuk çıktı bu spotify. inial kartla almak lazım. ondada ilk yüklediğinden 1tl çekiyodu, oda aynı hesap. sanalkart nosuda verilmez bunlara. nihayetinde sürekli kullanıp azda olsa para bulunduruyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Orijinalden alıntı: Confucius

quote:

Orijinalden alıntı: Hephais

quote:

Orijinalden alıntı: Twitat

Bana daha önce yararlanmışsınız deyip 1 tl çekti ama premium vermedi . 2 defa yaptım 2 kere hata verdi ama parayı çekti sizce ne yapmam lazım

Bana da aynısı oldu bakalım nolcak

Aynen banada oldu 2 kere 0.99 tl gitti, adamların iletişim kanalları da yok, saçmalık resmen..

Allah belasını versin bunların..

2 ay ücretsiz dediler, 2.ayın sonunda bi baktım 10 TL yi çektiler

1 tane muhatap bulamadım.Dikkat edin arkadaşlar bedava üyeliklere vs kanmayın

Abi şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu ? Veyada ticket bölümü vesaire ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

ne yamuk çıktı bu spotify. inial kartla almak lazım. ondada ilk yüklediğinden 1tl çekiyodu, oda aynı hesap. sanalkart nosuda verilmez bunlara. nihayetinde sürekli kullanıp azda olsa para bulunduruyorsun.

Bende şimdi alayım diyordum ama bu durumda bu yorumunuz üzerine vazgeçiyorum hocam hiç bulaşmayım.
  • Bunları okuyunca hemen sanal kartı sıfırladım istese de çekemez

• 118464 1 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ne bahtsızım ya. Yeni üyelik aldım üye oldum. Daha önce premium hessp aldığım kartla işlem yaptım ve kabul etmedi, bir sorun oluştu tarzında uyarı geldi. Şimdi bir inceleyeyim dedim para kesilmiş mi diye 2 kez 0.99 kuruş kesilmiş. 2 kez denedim ve ikisinde de aynı hatayı vermişti. Şimdi yardım bölümünü inceledim nasıl ileitişim kurarım vs diye ama bir şey bulamadım. Hesabıma bakıyorum premium da değil. Yardıma ihitiyacım var.

Edit: Şimdi mail attım sorunla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 7 Aralık 2015; 23:08:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.