Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

teşekkürler yeni hesap açıp çalma listesini aktardım enpara da kullandım

Şu an premium kullanıyorum zaten. Bende yeni hesap açıp listeleri oraya atmak istiyorum. Nasıl yaptın hocam.

Yeni hesabından eski hesabının profiline gir, çalma listesini bulup seç tüm şarkıları. Yeni hesabında oluşturduğun çalma listesine sürükle. 5 saniyelik iş

• Ben dün satın aldım maile makbuz falan göndermişler ama üyeliğim hala free gözüküyor nasıl premium u aktif edicem bulamadım bir türlü?

Edit: Oturumu kapatıp açınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 26 Kasım 2015; 17:43:04 >
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    Mantıklı

Aynen yeni üyelik açıp attım listeleri. 3 ay götürür bizi sonrası Allah kerim.
  • Merhabalar;
    Kart bilgilerini girdim ancak sonradan şöyle diyor:
    Satın alma sürecinde ilerleyebilmek için Javascript'i etkinleştirmelisin.

devam tuşuna bastıktan sonra tekrar satın alma sayfasına yolluyor. Bir türlü alamadım var mı bu sorunla karşılaşan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 26 Kasım 2015; 18:09:30 >
  • Arkadaşlar bunun süresi bitince otomatik yeniliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Daha önce premium almak için kullandığımız kredi kartı ile alınabiliyor mu?

Bilen yok mu?

• uniqe11 kullanıcısına yanıt
    Yeni kart lazım. Olmuyor.

• 1.02 çekti hani 0.99 du?
  • Beyler banka kartimda hata veriyor banka kartiyla alan oldu mu ? Boş yere ugrasmayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximum sanal kart ile almaya çalışınca hata verdi. ziraat banka kartıyla sorunsuz aldım. otomatik ödemeyi iptal etmek için üyeliği iptal et linkine mi tıklıyoruz?
  • İnternetsiz dinleye bilirimiyim istediğim muizği istediğim yerde? 3 aylık alınca birde 3 ay sonra iptal edebiliryormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

1.02 çekti hani 0.99 du?

Hocam kaziklanmissiniz gecmis olsun bi bardak soguk su icin

• Kampanya ne zamana kadar devam ediyor.

• Vay be karttan da anlar olmus koftehor yeni uyelik acip eski kart bilgileriyle de olmuyor

• İş Bankası Maximum sanal kartıyla alınmıyor daha önce de defalarca denedim. Normal kredi kartıyla hayatta almam güvenmem. Ne yapacağız fikri olan? İllaki başka birinin sanal kartını mı kullanalım?
  • Ne kadar sürücek bu kampanya acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Yeni üyelik istiyor sanırım. Her ay 1 TL olsa tamam da 10 TL bence az değil.

yok eskı uyelıklerede oluyor, ben öyle yaptım

peki hocam eski üyeliğinize hiç premium yapmış miydiniz?

yok hocam

Eski üyelik olsa bile premium yapılmamışsa olur hocam ancak 1 kere bile premium promosyon'undan faydalanıldı ise tekrar vermiyor.

Hatta aynı kartla başka bir hesap oluştururken bile izin vermiyor, başka kart gerekiyor.

• Arkadaşlar üye oldum ve olurken de deneme premium aldım. Sonra da bu kampanyaya dahil olmak için kart bilgilerimi girdim. Öncesinde yararlanamazsın diye uyarı vermedi. İşlem yapıldı ama ödeme alınmadı dedi. Şimdi hesap ayrıntılarıma baktığımda

Üyeliğin 2015-12-03 tarihinde otomatik olarak yenilenecek ve senden 0,99 TL ücret alınacak.

Bu yazıyor. Anladığım kadarı ile 7 günlük deneme süremden sonra otomatik olarak kampanyaya dahil edecek. Doğru mu anlıyorum. Yani 3 ay + 7 gün olacak doğru mu?

• - Önceden kullanılan kartlar geçerli değil
    - 3D ile ödeme yapılan kartlar geçerli değil
    - Enpara ile alınınca indirim olmuyor zira anlaşma sonlandırıldı
  • Arkadaşlar telefona indirip çevrimdışı dinle dediğimiz şarkıları uygulamayı açıp dinlediğimizde tekrar internetten kullanıyor mu yoksa direk telefondan mı dinletiyor...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.