Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crantola

- Önceden kullanılan kartlar geçerli değil
    - 3D ile ödeme yapılan kartlar geçerli değil
    - Enpara ile alınınca indirim olmuyor zira anlaşma sonlandırıldı

yıl sonuna kadar geçerli olması lazım anlaşmanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

1-Enpara anlaşması yeni üyelere bitti ve eski uyeler için de 2015 aralığa kadar diye biliyorum

2-Crack için boşa heveslenmeyin 128kbps de dinlersiniz,reklamlardan kurtulamazsiniz ve muzikleri çevrimdışı dinleyemezsiniz..NET

3-128 kbps kalitesi ile spotify dinlemek bence başlıbaşına mantıksız.. çamur gibi kalitede ve dijitalize tizlerde dinlersiniz 320kbps de spotify dinleyip aradaki farkı yaşamak bile programa aylık 10 değil 20 lira değer dedirtir.

Crack için yazıyorum, reklamlardan kurtulursunuz..NET

Ayrıca benim için çok önemli olmasa da şunu da düzelteyim, 128 değil 160 kbps ile dinlersiniz.

Hocam telefonuma crackli kurulu her gün dinliyorum ve reklam var. Ses gündelik hayatta çok bariz vurmuyor ama yine de kalite farkediliyor. Crackin tek avantajı sınırsız şekilde şarkı atlayabiliyorum ve ileri gidebiliyorum. Bana yetiyor ama fırsatı görünce 3 aylık aldım ben de. Haber edene teşekkürler arkadaşlar sağolun.

• Haber verene teşekkürler,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla ilgisi yok ama spotify kullanan arkadaşlar kulaklıkla müzik dinlerken hangi ekolazyırı kullanıyorsunuz ? Bana çok tiz geliyor sesler. Hiçbiri tok ses değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İninal kart ile alınıyor mu? Normal üyeyim bu arada free üyelik yani?

Edit: Sorunsuz bir şekilde hallettim, haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 26 Kasım 2015; 23:15:24 >
  • Konu için teşekkür ederim.Enpara ile aldım arkadaşlar
  • Arkadaslar cevrimdisi dinleme ne oluyor tam olarak. Internetimiz yokken o sarkiyi dinliyor muyuz ? Hafizaya vs mi aliyor telefonun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamana kadar geçerli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Arkadaslar cevrimdisi dinleme ne oluyor tam olarak. Internetimiz yokken o sarkiyi dinliyor muyuz ? Hafizaya vs mi aliyor telefonun ?

Cevrimdisi listesindeki muziklerini internetin olmadan da dinleyebilirsin, telefon hafizasina kaydediliyor
  • Haber verene teşekkür ederim

• Şu anda en popüler müzik platformu sensin ama banka kartı veya Paypal kabul etmiyorsun
  • Daha önceki hesabımda enpara kayıtlıydı. Subscriptionı iptal edip yeni hesap açtım ve enpara kullandım kabul etti.
  • Benim hesabımdada kampanyalar kısmındada gözükmüyor.

Bu arada bende 3 aylık aldım. Haber verene teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 27 Kasım 2015; 1:50:04 >
  • cwr kullanıcısına yanıt
    Supermis cok sagol.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Ne zamana kadar geçerli ?

2 Ocak 2016

• quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Ne zamana kadar geçerli ?

2 Ocak 2016

Teşekkürler alırım bi 3 aylık ocağa doğru

• yeni üyelik alıp sanal kartla sorunsuz aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Winner-

quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

1-Enpara anlaşması yeni üyelere bitti ve eski uyeler için de 2015 aralığa kadar diye biliyorum

2-Crack için boşa heveslenmeyin 128kbps de dinlersiniz,reklamlardan kurtulamazsiniz ve muzikleri çevrimdışı dinleyemezsiniz..NET

3-128 kbps kalitesi ile spotify dinlemek bence başlıbaşına mantıksız.. çamur gibi kalitede ve dijitalize tizlerde dinlersiniz 320kbps de spotify dinleyip aradaki farkı yaşamak bile programa aylık 10 değil 20 lira değer dedirtir.

Crack için yazıyorum, reklamlardan kurtulursunuz..NET

Ayrıca benim için çok önemli olmasa da şunu da düzelteyim, 128 değil 160 kbps ile dinlersiniz.

Hocam telefonuma crackli kurulu her gün dinliyorum ve reklam var. Ses gündelik hayatta çok bariz vurmuyor ama yine de kalite farkediliyor. Crackin tek avantajı sınırsız şekilde şarkı atlayabiliyorum ve ileri gidebiliyorum. Bana yetiyor ama fırsatı görünce 3 aylık aldım ben de. Haber edene teşekkürler arkadaşlar sağolun.

Ben de yeni hesap açıp alacağım zaten hocam. Ama benim kullandığım apk'da reklam falan çıkmıyor uzun zamandır da kullanıyorum. Riske girmemek için güncel versiyon yüklemiyorum bile

• Arkadaşlar hata verdiğinde bile çekmeye devam ediyor. Kartınızı ısrarla denemeyin. Benim enpara da 3 tane 1 lira var :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 27 Kasım 2015; 8:39:01 >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Aynısınl benimde başıma geldi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.