Şimdi Ara

Spotify Premium için 90 günlük ücretsiz deneme süresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
10.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Spotify'da her şarkı 320 kbps değil. Apple Music aac formatı ve digital master olan parçalar şarkının önemli bazı yerlerinin kalitesi daha yüksek. Bu fark herhangi bir kulaklıkla, ses sistemiyle vs anlaşılabilir. Zaten amaç çok iyi ekipmanı olmayana da kaliteli müzik dinletebilmek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Apple üzerinden dinliyorsan ses seviyesi de fark ediyor iki program arasında yoksa diğer türlü standart bir kulaklıkla kesinlikle fark anlaşılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an piyasadaki en büyük şirket youtube, oda YTMusic Sayesinde öyle oldu.
    istedikleri kadar uzatsınlar deneme sürümünü artık YTMusic devri.

• Youtube varken spotify? Puhahahahaha

• Buna oara verende ne bileyim... yobe tobbe ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samura ii kullanıcısına yanıt
    Spotify Premium 320 kbps ses kalitesi sunabiliyor. Yüksek kalite bir MP3 kalitesi. TIDAL Hi-Fi ve Apple Music ise FLAC kalitesinde sıkıştırılmamış ses sunabiliyor. İyi bir ses sistemiyle farkı gerçekten hissediyorsunuz. Daha derin ve zengin bir dinamik aralıkta, daha doğala yakın duyuyorsunuz sesleri.
    Elektronik müzikte çok olmayabilir ama özellikle akustik kayıtlar, klasik müzik ve eski şarkıların master kayıtlarında vs fark çok fazla hissediliyor.
    Ben Marantz SR7013 amfi ile spotify premiuma ve Tidal Hi-Fi a bağlanıyorum. Amfinin kendi üzerinde istemci var. Bluetooth vs kullanmadan kendisi internetten çalıyor. Aynı şarkıda büyük fark hissedebiliyorsunuz.

• ozkarah O kullanıcısına yanıt
    dostum appel music alac sunuyordur sunsa bile ama ben apple'ın sıkıştırılmamış desteğinin olduğunu sanmıyorum. Varsa bile donanımın olmadan çok o farkın farkına varamazsın. ve ayrıca sen spotfy ve tidal arasında fark var diosun. elbet var, ben Apple Music diyorum, Appel music ile olmadığını düşünüyorum. kağıttaki veriler öyle diyor. bide amfi var diosun, ben svettele sesleniyorum, sen amfim var tidal daha kaliteli diyosun, yapma
  • reoix kullanıcısına yanıt
    Dostum tidal diosun, sıkıştırılmamış kayıt ile arasında tabiki farklar olucak. olmayan enstrmlar oluyor 320 de, Flac a göre. Donanımın artınca duyduğun detayda artıcak tabi. Biz burda apple müziği konuşuyoruz, tidalı değil. Biz burda standart bi kullanıcının nasıl spotfy yetersiz gelip, apple musicten daha kaliteli ses aldığını anlamaya çalışıyoruz
  • Spotify gerçekten çok kullanışlı ama fiyatlar biraz makul tutulmalı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.