|
Bildirim
Bu firma daha ne yapsın. Şu an fiyatı gayet uygun ve kullanılabilecek en iyi müzik platformu herkes kullanmalı bence.
|
nasıl bi sisteme sahipsiniz? Spotfy nin kalitesi yetersiz geliyorda apple müzikten dinliyorsunuz. Güzel bi dac niz var galiba, zira iPhone yi bilmiyorum ama android bi çok telefonun ses kartının yüksek kalitedeki sesleri işlemek için yeterli olduğunu düşünmüyorum, o yüzden harici bi müzik çalar kullandığınızı düşüyorum. spotfy deki derinlik, enstrüman seslerinide duyamıyorsunuz, kalitesiz olduğuna göre. Çözüm olarak hangi kulaklığı kullanıyorsunuz? tabi kulaklığınızda iyidir o zaman, kulaklığı beslemek için ve net bi ses için araya cep amfiside koymuşsunuzdur kesin. yani bu kadar güçlü bi donanımız var demek ki Spotify size yetersiz geliyor benim anladığım kadarı ile
|
Firma önce ses kalitesini Apple Music'e eşdeğer yapsın ondan sonra düşünürüz Spotify'ı.
|
3 yıllık Spotify kullanıcısı olarak bu yılın başında Apple Music’e geçmiştim, iyikide geçmişim, ses kalitesi ve yüksekliği açısından gözle görülür bir fark var, ayrıca Spotify’da bulamadığım birçok müziği Apple Music’de buldum ve ayrıca Apple Music’de aynı zamanda videolu olarak dinleyebiliyorsunuz, İos bir telefon kullanıyorsanız Spotify’a göre çok daha stabil olması, az şarj yemesi ve güncelleme ile felan uğraştırmaması da cabası.
Bir insan bu şartlar altında, ikisi de aynı parayken neden hala Spotify kullanır ki... Enpara kampanyası felan o tarz şeyler varsa o başka tabi... |
Apple music i hic kullanmadigim icin 3 aylik deneme sürümünü kullaniyorum suan.. Spotify a alistigim icin mi bilmiyorum ama Apple music, Spotify in tirnagi olamaz.
Ikisini de kullanmayanlar ve yeni alacak olanlarsa varsa kesinlikle Spotify alsinlar. 3 Ay bedava ikisinde de var suan.. 3 ay Spotify sonra 3 ay Apple music kullanip 6 ay i bedevaya da getirebilirsiniz :) edit: Simdi denedim. Spotify i kullanmis olsaniz bile. Yeni bir email ile yeni hesap acarsaniz 3 aylik deneme sürümünü kullanabiliyorsunuz. |
Super yorum yapmışsın bu yorumları yapanlar genelde kulaklığa 100 Lira verip gerisini müzik çalar a bırakıyor :D Ulen herkes olmuş audiophile , 320 Kbps neyine yetmiyor da laf ediyorlar anlamıyorum.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 23 Ağustos 2019; 12:30:33 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 23 Ağustos 2019; 17:0:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 24 Ağustos 2019; 6:9:6 > |