Şimdi Ara

Spotify premium yada PowerAmp premium, sizce hangisi daha kaliteli ses te

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc m8 harman kardon edition cep telefonum var, yanında sennheiser xc275s kulaklığım ile beraber çok fazla müzik dinleyen birisiyim.
    Hazırda vodafone nin spotify premium kampanyası var, almayı düşünüyorum, lakin aantajlarında sadece yüksek çözünürlüklü ses ten başka hiç bir ses kalitesi ile ilgili ibare yok. PowerAmp ta ise kişiselleştirilebilir eq ile kendi tonumu çok iyi yakalıyorum ama bu programda premium'a geçince bana neler vaad ettiğini bir türlü öğrenemedim.

Sizcce spotify ve vaadettiği yüksek çözünürlüklü ses mi yoksa poweramp ın daha kişiselleştirilebilir eq ve flac oynatmasımı ?
    Kullanan bilen birileri varsa teşekkür ederim yorumlarınız için

• Hocam 1 aylık ücretsiz dene beğenmezsen iptal et 320 kbps var premiumda ses kalitesi iyi gibide bi powerqmp bkleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipod classic ie 80 kullaniyordum amfi ile, ogrencilik hali paraya sikisinca sattim. Eljmde su an bunlar var ve telefon kulaklik olarak alabilecegim en iyi performans bu, otesini alamam zaten. Geri kalan tek sey program...
    Telefonum rootlu, acaba poweramp i roottan faydalanip yukseltsemmi ?
    Ve bir soru daha, spotify in flac kalitesinde sarki sunma olasiligi yok sanirim ? Yada yuksek cozunurlukten kasitlari ne bilginiz varmi ?

• 1 K hz eq barindan rahatsiz oluyorum, her zaman 0 a indiririm, spotifiy in eq kknusjnda herhangi bir avantaji yok sanirim ?
    Bu arada grkankot, m8 ile m8 harman kardonun kulaklik performanslari cok farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: Akales

Ipod classic ie 80 kullaniyordum amfi ile, ogrencilik hali paraya sikisinca sattim. Eljmde su an bunlar var ve telefon kulaklik olarak alabilecegim en iyi performans bu, otesini alamam zaten. Geri kalan tek sey program...
    Telefonum rootlu, acaba poweramp i roottan faydalanip yukseltsemmi ?
    Ve bir soru daha, spotify in flac kalitesinde sarki sunma olasiligi yok sanirim ? Yada yuksek cozunurlukten kasitlari ne bilginiz varmi ?

O teçhizatı kullandıktan sonra ne kullanirsan kullan fayda etmez. Spotify flac sun(a)maz. Boyut itibariyle 20+ MBlarda olduğundan mobil kullanımda ve fazladan server masrafı ile sorun çıkarır.

Yanilmiyorsam ogg kullanıyorlardı ki bu formatta ne kadar da yuksek dense kalite düşük olacaktır.

• Haklısın, bahsettiğim techizatı aramıyorum zaten, birisinde milyarlar verilmiş bir sistem, diğer tarafta cep telefonu ve 150 tl lik kulaklık. Alabileceğim en iyi performansı arıyorum ben sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The dark side of the Wall -- 8 Nisan 2015; 19:32:09 >
  • Ben bu kadar muzigi onemsemiyorum gunluk yasamda; ancak kalite bu kadar onemli ise bir tane Sandisk Sansa (Clip, Clip +, Zip vb) alir muzigimi flac olarak oradan dinlerim yerinde olsam. Bir de Sennheiser kalite olarak beni pek acmiyor, cx175 eskittim bir tane 6 ayda, ancak su anki cks55x'in kalitesine yanasmiyorsu bile tabi cx275s ne derece benzerdir bilemiyorum ses rengi olarak. Bu arada birkac tane iPod kullandim. Classic'te dinledim; ancak su kadarini soyleyebilirim amfi kullanmadan Sansa'dan alacagin ses kalitesi tum iPod'lardan daha iyidir.

Ben para vermek istemiyorum diyorsan PowerAMP almani tavsiye ederim; cunku flac kalitesini bulamayacagindan emin olabilirsin Spotify'da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1 K hz eq barindan rahatsiz oluyorum, her zaman 0 a indiririm, spotifiy in eq kknusjnda herhangi bir avantaji yok sanirim ?

merhaba hangisinin kulaklık performansı daha iyi acaba? Türkiye'de satılıyor mu bu model?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenal2013 -- 9 Nisan 2015; 3:03:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenal2013

quote:

1 K hz eq barindan rahatsiz oluyorum, her zaman 0 a indiririm, spotifiy in eq kknusjnda herhangi bir avantaji yok sanirim ?

merhaba hangisinin kulaklık performansı daha iyi acaba? Türkiye'de satılıyor mu bu model?

Türkiyede satılmıyor diye biliyorum maalesef. Ayarlar kısmına boomsound tik'inin yanında birde Harman/Kardon var, buradanda br şeyler yapabiliyoruz ses için. Hem hoparlor(çok azda olsa ), hem kulaklık ta h/k versiyonu daha iyi ses veriyor
  • İkisi çok farklı . Poweramp payelerdir ve üst düzey teller den bazıları ve üst düzey kulaklık olmazsa birşey anlamazsın. Spotify sana rastgele şarkı önerir. Ki bu güzel birşey bana göre.
    Sana onerim deezer ve cks55x al. Tam bir fp kulakligidir. Deezer almak istersen kampanyası var.3 ay 9.99. Mail adresini at pm ile davetiye atıyım.

• HTC ONE M9 + SENNHEISER MOMENTUM IN AIR + SPOTIFY PRREMIUM ÜYELİK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.