Şimdi Ara

Spotify Türkiye ofisi kapanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru olabilir hocam bilmiyordum. O zaman direk Netflix'i engelleyerek çözerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerli ve milli müzik servisi şarttı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SigSauer6

Hizmet vermeye devam edecek diyor. Belliki bekledikleri başarıyı yakalayamadılar her şeyi ülke şartlarına yormayın.

Geçtiğimiz hafta Meclis’e sunulan torba yasada dijital servislerin RTÜK’ten lisans almasını gerektiren ve RTÜK’ün uygun görmediği içerikleri engelleyebilmesini sağlayan yasa tasarısı bulunuyor. Yasanın onaylanması halinde Spotfiy, RTÜK’ün denetimi altına girecek. Ülkeden çekilme kararında torba yasanın etkisinin olup olmadığı bilinmiyor.

Bence sebebi gayet açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

elin avrupası amerikadaki şirketlere çatır çutur ceza kesiyor yada amerikadaki şirketler avrupadaki şirketlere çatur çutur ceza kesiyor "helal olsun" diyenler , türkiye denetleyecem dediğinde "hüloooo olmaz adamlar kaçar " diyorlar

ilk mesajın sonuna iyi bakın : Ülkeden çekilme kararında torba yasanın etkisinin olup olmadığı bilinmiyor.

buradan da ekmek çıktı size hadi iyisiniz

Kardeş internette neyi sansürlüyorsun internet ülkeye bağlı bir olgu oluşum mdeğil havuzdur bu kafayla çok gitme mazallah

Senin kafayla gideceğime mazallah

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

quote:

Orijinalden alıntı: bortecine09

Herşeyi yasal yapıyor ise neden denetimden korkuyorlar ki? Fikri olan var mı?

Dostum çoğu firma Türkiye de yasal olarak faaliyet gösteriyor ve vergilerini ödüyorlar. Netflix veya Spotify terör destekleyen içerik paylaşmadı vs vs neden Rtuk'den lisans almak için milyonlarca dolar versinler söylermisin? Ayrica lisans aldıkları zaman Türkiye deki abonelik ücretleride artacak bundan haberin varmı?

Ne ne Netflix in yaptığı kötü bir şey yok mu

• zamanlaması manidar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

quote:

Orijinalden alıntı: bortecine09

Herşeyi yasal yapıyor ise neden denetimden korkuyorlar ki? Fikri olan var mı?

Dostum çoğu firma Türkiye de yasal olarak faaliyet gösteriyor ve vergilerini ödüyorlar. Netflix veya Spotify terör destekleyen içerik paylaşmadı vs vs neden Rtuk'den lisans almak için milyonlarca dolar versinler söylermisin? Ayrica lisans aldıkları zaman Türkiye deki abonelik ücretleride artacak bundan haberin varmı?

Ne ne Netflix in yaptığı kötü bir şey yok mu

Ben görmedim duymadım varsa göster görelim kardeş

• kullanmadığım birşey, ama kapatılması gene zarar, kim bilir neden kaçırdılar gene adamları

• Bu şey değil mi ya? Demokratik yeni Türkiye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yuh be! Yazıklar olsun daha söyleyecek birşey bulamıyorum. Daha yeni 99 kuruşa Premium üyelik almıştım hevesimi kursağımda bıraktınız. Umarım dışarıdan da Türkiye'ye destek vermeye devam ederler yoksa işimiz çok zor.

• İnşallah Steam kapanır ben en çok onu istiyorum. Milletin binlerce liralık hesabı bir gecede çöp olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

İnşallah Steam kapanır ben en çok onu istiyorum. Milletin binlerce liralık hesabı bir gecede çöp olur.

bu nasıl bi zihniyettir..
  • gitti bizim aile paketleri desenize :(

• MuradinBronzeBeard kullanıcısına yanıt
    Ahlaksiz oyunlar var steamde. Yasaklanmasi lazim acilen.

• Fizy var Muud var. Apple music var.

Türk Telekom Muud kullanıyorum. Ekstra bir ücret ödemiyorum. Müzikleri çevrimdışı dinleyebiliyorum.

Turkcell kullanıcıları da aynı şekilde tarifelerine ek kullanıyorlardır düşük miktarlarda.

Biraz da rekabet nedeniyle olabilir.

• Rtük için bir gelir kapısı kapanmış bak tüh tüh.

• Kısaca; vergiden kaçıyoruz demiyorlar da...

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    emin misin?

spotify'da şivan perwer yok mu? netflix'de de house of cards tarzı politik diziler var, kimi zaman tr'yi eleştiren, adam bunlara ceza kesmek isteyecek, sonuçta cezalar da bu ülkede gelir kapısı olmuş durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişi olsun yapacak bişey yok. Kalan sağlar bizimdir, diyerek yola devam ediyoruz. Allah'dan 99 kuruşa almıştım 3 ay üyelik.

• Reklam alamamışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.