Şimdi Ara

Spotify Türkiye ofisi kapanıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanmaya devam edeceğiz, sıkıntı olacağını sanmıyorum eğer olursa rezillik zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke bizde çekip gidebilsek buralardan

• spotify neden kapatılıyor ya anlamış değilim

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    O dediğin vergi almama bedava arsayi turkiyede veriyor, yatırım yapan şirketlere. Spotify vb. Şirketlerin ne gibi bir yatırımı var ki vergi alınmasın teşvik yapılsın. Her şeyleri internet üzerinden 1 kuruş yatırımları mı var. Lahanayı yerken katur kutur sapına gelince meee

• Gül gibi uygulamanında ofisini kapattırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

quote:

Orijinalden alıntı: bortecine09

Herşeyi yasal yapıyor ise neden denetimden korkuyorlar ki? Fikri olan var mı?

Dostum çoğu firma Türkiye de yasal olarak faaliyet gösteriyor ve vergilerini ödüyorlar. Netflix veya Spotify terör destekleyen içerik paylaşmadı vs vs neden Rtuk'den lisans almak için milyonlarca dolar versinler söylermisin? Ayrica lisans aldıkları zaman Türkiye deki abonelik ücretleride artacak bundan haberin varmı?

Burası Türkiye burda hiçbir başarı cezasız kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih7934

O dediğin vergi almama bedava arsayi turkiyede veriyor, yatırım yapan şirketlere. Spotify vb. Şirketlerin ne gibi bir yatırımı var ki vergi alınmasın teşvik yapılsın. Her şeyleri internet üzerinden 1 kuruş yatırımları mı var. Lahanayı yerken katur kutur sapına gelince meee

O zaman oecd vergi anlaşmaları ne olacak? Türkiye olarak imza attığın bir sürü çifte vergilendirmeyi engelleme anlaşması var. Hem önüne gelen her anlaşmaya imza at hem de adamların ticari faaliyetine engel ol.
  • Yaklaşık 3 senedir Spotify üyesiyim, severek kullanıyorum.

Türkiye'den çekilirlerse, desteği keserlerse; Bu kez illegal yoldan mp3 indirip devam edeceğim.

Günahı hükümetin boynuna ...
  • Ben hep 50 liralık müzik dinliyorum zamlar beni etkilemiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine kaçak mp3 indirme vakti geliyor..

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    türkiye oecd anlaşmalarına aykırı davranmaz, kaldı ki spotify şirketi de bu durumda uluslar arası hukuktan doğan haklarını kullanır. anlayacağın kimse kimsenin faaliyetlerine haksız yere engel olmuyor, hele de konu türkiye ise o çifte standartlı batılı ülkeler tek kuruşunu bırakmazlar, o salaklığı birtek türkiye olarak biz yapardık çok şükür bu konuda da aklımız başımıza gelmeye başladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cahil ülke cahil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.