Şimdi Ara

Spotify uygulamayı yasa dışı yollarla Premium kullananların hesaplarını kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en popüler dijital müzik platformu Spotify, uygulamayı yasa dışı yollarla Premium gibi kullanan kullanıcıların hesaplarını kapatmaya başladı. Spotify'ın 159 milyon kullanıcısı var ve bunlardan sadece 71 milyonu Premium özelliklere sahip ücretli abonelik kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde halka arz kararı alan Spotify'ın ücretli abonelikleri en üst seviyeye çekmek için böyle bir karar aldığı söyleniyor.

Yasa dışı hesaplar devre dışı bırakılıyor

Uygulamanın Android versiyonunda kullanıcılar "Dogfood" olarak bilinen Spotify'ın modifikasyonlu bir sürümünü kullanabiliyorlar. Bu sürüm Spotify'ın Premium özelliklerinin hepsine erişim sağlamıyor ancak uygulamadaki reklamları kaldırıyor.

Ayrıca Bkz.Hollywood aktörü Ryan Gosling kripto para birimi ekibine katıldı, ama bundan haberi bile yok
    Spotify modifiye edilmiş bu versiyonu yükleyen kullanıcılarına e-posta göndererek, anormal bir etkinlik tespit edildiğini ve hesaplarının devre dışı bırakıldığını duyurdu. E-postanın devamında kullanıcıların Google Play'den Spotify'ın resmi uygulamasını indirdikleri takdirde hesaplarına tekrar erişebilmelerinin mümkün olacağı belirtiliyor.

• Bir ara bende kullanmıştım şuan premium ama umarım kapatmazlar...

• Pahalı değil ve verilen parayı da hak ediyor bir seneyi gecik bir süredir kullanıyorum. Memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spotify++ dan bahsediyolar sanırım eski sürüm olursa farkedemiyorlar...

• Hifi kalitesinde olsa hakederdi ancak bu şekilde en fazla 5tl verilir fazlası değil!

• Cepte Teb + Öğrenci indirimi ile kullanıyorum yanılmıyorsam 3,5 TL ye geliyor. Bildiğin bedava :D

• 10 liraya çok diyip gidip sigara ve içki almıyorlar mı deli oluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

spotify++ dan bahsediyolar sanırım eski sürüm olursa farkedemiyorlar...

Ben 7.1.0.1025 sürümü kullanıyorum fark ederler mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam spotify sitesinde öğrenciler için 7 liraydı sanırım. Cepteteb üyesiyim nasıl 3,5 yaparım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YouTube reyize devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki son sürüm değildi 4 yıl premium kullandım az da crack kullanayım dedim acımadan kapattılar

Ne arşivim vardı be şimdi hepsini geri hatırla kolaysa.

Eşit: Hesap uçmamış orijinali indirince geri giriliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 9 Mart 2018; 14:38:44 >
  • 1st of all do a clean install then reboot phone.

Use a VPN on your PC and login to your Spotify account via website.

Then install this mod Spotify on your device.

Use the same VPN country on your device to login.

Done.Play and enjoy the app.

I don't receive nothing in my mail from Spotify.

Cheers.

Alintidir. Sanirim hala kullanilabiliyor

• Ben Tidal Masters kullanıyorum, arşiv genişliği (Tidal de daha fazla şarkı var dense de ben spotide daha çok buldum) ve uygulamasının praktikliğinden dolayı tercih ederim spotiyi. Hiç değilse CD kalitesi gelse bari MQA'yi geçtim. direk geri dönüş yaparım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.