Spotify i epey zamandır kullanıyorum bu zamana kadardır bir sorun yaşamadım ancak son 1-2 haftadır işlemciyi çok aşırı kullanmaya başladı normalde maksimum %5 ler de olan kullanımı %25 lere çıkmaya başladı ani artış da değil %20 - 25 arası sürekli bir cpu kullanımı var. silip yeniden kurdum düzelmedi. kendi sitesindeki yardım kısmında işe yarar bir çözüm bulamadım bu problemin nasıl düzeleceği konusunda bilgisi olan var mı ?
Güncel
Güncel
Bence bu sorun,
Ya microsoft silverlight yada Adobe Shockwave Player den kaynaklanıyor....
Tabi güncelleme gelene kadar bilemeyiz
quote:
Orijinalden alıntı: dvoca
Bence bu sorun,
Ya microsoft silverlight yada Adobe Shockwave Player den kaynaklanıyor....
Tabi güncelleme gelene kadar bilemeyiz
bu sorunu yaşadığımdan beri Spotify e güncelleme geldi ama sorun çözülmedi. herkeste olan bir problem değil sanırım.
Şuan bende şarkı listeleri güncellenmiyor dostum (12 gündür)
quote:
bende öyle bir sorun yok. liste vs oluşturuyor çalışıyor. ancak dediğim gibi işlemci kullanımı çok fazla oluyor. normalde %1 -2 kullanması gerekirken bende işlemciyi %25 kullanıyor ve pc çok aşırı ağırlaşıyor. formatlayınca çözülecektir büyük ihtimal ama şu ara formatlayamam o yüzden formatlamadan çözmenin yollarını arıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: filozof80
quote:
bende öyle bir sorun yok. liste vs oluşturuyor çalışıyor. ancak dediğim gibi işlemci kullanımı çok fazla oluyor. normalde %1 -2 kullanması gerekirken bende işlemciyi %25 kullanıyor ve pc çok aşırı ağırlaşıyor. formatlayınca çözülecektir büyük ihtimal ama şu ara formatlayamam o yüzden formatlamadan çözmenin yollarını arıyorum.
boş ver hiç karıştırma devam et bence sen dostum müzik dinlerken %25 önemli değil zaten, oyun oynarken kapatırsın...
bilgisayarı formatlamak da çözüm olmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme