Şimdi Ara

Spotsatis.com güvenlimi(evet güvenli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayır arkadaslar sınırlı kalmıyacak bu hafta ıcerısınde N72 D820 E620 V3 D600 kampanyalarımız olucaktır.Raks Turkiye Dağıtıcısı olduğumuz ıcın bir süre sonra ondada bır kampanyamız olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpotSatis

Hayır arkadaslar sınırlı kalmıyacak bu hafta ıcerısınde N72 D820 E620 V3 D600 kampanyalarımız olucaktır.Raks Turkiye Dağıtıcısı olduğumuz ıcın bir süre sonra ondada bır kampanyamız olacaktır.

sizin satışlarınızda taxfreede uygulanıyormu yada bana mesela kayıtsız ucuz cihazlar bulabilirmisin burda açıtmak için değil ben zaten dışarda okuyorum burdan alacağıma trden alırım
  • Ben açıkçası hala güvenemiyorum. Çünkü siteye baktığımızda piyasa fiyatına uygun ancak 5-6 model görülebiliyor. 3 Gün sonra elde patlamasın cihazlar.
  • Taxi Free uygulaması firmaların satışlarında değil gümrüklerde uygulanan bir sistemdir.Her alışverişinizde Taxi Free uygulamanız mumkundur.Bilinçli Tüketici zaten taxi Free uygulamasını kullanmaktadır.
  • quote:

Taxi Free uygulaması firmaların satışlarında değil gümrüklerde uygulanan bir sistemdir.Her alışverişinizde Taxi Free uygulamanız mumkundur.Bilinçli Tüketici zaten taxi Free uygulamasını kullanmaktadır.

benm 2vatandaşlığım var ondan bu iş bilinçlilikle doru ama türkiyede türk vatandaşına taxfree uygulanamıyo bunu biliyosunuz. ben diğer vatandaşlığımı kullanıp alırım eğer uygun bi ürünle karşılaşırsam çıkarkende vergisini alırım dahada uyguna gelir peki tam olarak ürünü aldığım fiyatın yüzde kaçını bana grei ödüyorlar sınırda bu konudda bilginiz vardır sanırsam
  • Yurt dışında çalışıp oturma izni bulunan,Turkiye'de tatilini geçirmeye gelen tüm Türk vatandaşlarımızın Taxi Free uygulamasından yani Gumruklerde bulunan Taxifree noktalarından odedıklerı KDV yi geri alma hakları bulunmaktadır.Taxi Free noktalarında kayıt yaptırdıktan sonra ıkamet ettıklerı ulkelerde 1 veya 2 hafta içerisinde Kredi Kartlarına veyahut banka kartlarına ödedıklerı orarın %18 i yani KDV tutarının tamamı gerı yatırılmaktadır.
    Taxi free uygulamasından faydalanabılmeniz için aldıgınız urunun tam faturalı ve tamamen yasal olması gerekmektedir.Unutmayın Taxi Free özelliğini kullanabilmeniz için satın aldığınız firmadan bununla ilgili yazıyı muhakkak yazdırmalısınız.

Taxi free özelliğinden faydalanamıyacağınızı bildiren firmaların urunlerı kacak garanti dışı yada parçası değiştirilmiş ürünlerdir.
  • Noldu telefon alan arkadaşlar. Gelen N80'ler sağlam mı.
  • Benimki sağlam. Ama şarjı 1 gün gitti. İnşallah diğerlerindede sorun çıkmaz.
  • Zaten senin aleti biliyoruz diğer arkadaşları kastetmiştim ben.

Ayrıca yeni kampanyalar falan demişlerdi ama sitede hiçbir hareket yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Zaten senin aleti biliyoruz diğer arkadaşları kastetmiştim ben.

N'oldu ben riske girmem falan diyordun; şimdi bakıyorum da sitedeki kampanyaları takip ediyorsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

N'oldu ben riske girmem falan diyordun; şimdi bakıyorum da sitedeki kampanyaları takip ediyorsun...

• quote:

quote:

Gidip yerinden alabilirdim ama alsamda riske girilmezdi. 3 gün sonra yasadışı yollarla kayıt altına alınan cihazlar kapatıldı diye Tw'ye çıkmanın bir alemi yok.

• quote:

quote:

quote:

Gidip yerinden alabilirdim ama alsamda riske girilmezdi. 3 gün sonra yasadışı yollarla kayıt altına alınan cihazlar kapatıldı diye Tw'ye çıkmanın bir alemi yok.

N'olcak canım sen tv'ye çıkmaya alışıksın zaten...

• 2 senedir bişey yok ama.
  • Taxi Free değil (Taxi Free = Taksisiz)
    Tax Free (Tax Free = Vergisiz)
    yalnışlıkla yazdınız sandım ama sürekli öyle yazmışsınız.
    Doğrusu "Tax Free" dir.

İlerde başkasından duymadan ben uyarayım dedim.

quote:

Yurt dışında çalışıp oturma izni bulunan,Turkiye'de tatilini geçirmeye gelen tüm Türk vatandaşlarımızın Taxi Free uygulamasından yani Gumruklerde bulunan Taxifree noktalarından odedıklerı KDV yi geri alma hakları bulunmaktadır.Taxi Free noktalarında kayıt yaptırdıktan sonra ıkamet ettıklerı ulkelerde 1 veya 2 hafta içerisinde Kredi Kartlarına veyahut banka kartlarına ödedıklerı orarın %18 i yani KDV tutarının tamamı gerı yatırılmaktadır.
    Taxi free uygulamasından faydalanabılmeniz için aldıgınız urunun tam faturalı ve tamamen yasal olması gerekmektedir.Unutmayın Taxi Free özelliğini kullanabilmeniz için satın aldığınız firmadan bununla ilgili yazıyı muhakkak yazdırmalısınız.

Taxi free özelliğinden faydalanamıyacağınızı bildiren firmaların urunlerı kacak garanti dışı yada parçası değiştirilmiş ürünlerdir.

• bugun aldım telefonu, fakat 128 mb hafıza kartı çıkmadı. Diğer kutu içeriğinde bi eksik yok, bide telefon ekranın jelatini yoktu o kdar önemli değil. Telefonla konuştuğumda neden 128 kart çıkmadı diye, spot satış olduğu için çıkmadı dediler, biraz saçma geldi.
  • Spot satış mı..????

Ürünün garanti belgesi var mı ? Kayıtlı mı.
  • garanti belgesi çıktı, zaten faturayıda garanti belgesi yerine kullanabiliyoruz. Kayıtlı gelir gelmez onu kontrol ettim.
    quote:

Spot satış mı..????

Ürünün garanti belgesi var mı ? Kayıtlı mı.
  • Hafıza kartı yuvadan çıkması lazım içinde olabilir belki telin
  • bu arada stadart n80 den bahsediyoruz di mi ?

riske gerek yok kvk garantili int. edition n80 lerinde fiyatı oldukça uygun;
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=8543

ayrıca,
    n80 in 6270 ve 6280 ile aynı dönemde duyurulan /çıkan bi telefon olması bende sürgü kapağının sağlam olmayabileceği düşüncesine neden oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.