Bildirim
Spotsatis.com güvenlimi(evet güvenli)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
spot mupot kalmadi abi. 2-3 sonra kapatılır. -
Yalnız N80 dışındaki fiyatlar o kadar cazip değil; bence alma bi bi yeniği var gibi...quote:
Orijinalden alıntı: telefonumabak
spot mupot kalmadi abi. 2-3 sonra kapatılır. -
isminde hayır yok -
Valla siparişi verdim dayanamadımquote:
Orijinalden alıntı: nervium
isminde hayır yok
bakalım artık sonucu yazarım buraya -
quote:
Orijinalden alıntı: gsnmez
Valla siparişi verdim dayanamadım
bakalım artık sonucu yazarım buraya
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: gsnmez
Geçmiş olsun, inşallah sorun çıkmaz... -
Bide ben parayı karttan çektirdim. Adamlar üstüne yatamazlar dimi yani yatabilirlermi yoksaquote:
Orijinalden alıntı: BaMKaNquote:
Geçmiş olsun, inşallah sorun çıkmaz...
Alıntıları Göster
-
quote:
Bide ben parayı karttan çektirdim. Adamlar üstüne yatamazlar dimi yani yatabilirlermi yoksa
Alıntıları Gösterquote:
Bide ben parayı karttan çektirdim. Adamlar üstüne yatamazlar dimi yani yatabilirlermi yoksa
Bekleyip göreceğiz hep beraber ama o fiyata N80 zor be hocam...
-
bi baktım ekonomikticaretteyim. yaw ben burasyı ne zaman açtım diyodum. meger aynı scripti kullanıyorlarmış.quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaNquote:
Bekleyip göreceğiz hep beraber ama o fiyata N80 zor be hocam...
Alıntıları Göster
evet fiyatlar çok sallama. düzeşteceklerdir belki yakın zamanda
500ytl ye 6230i satıyorlar.
1100 bile satıyorlar 113 ytl ye
-
Dün gece verdiğim N80 siparişi sevk edildi olarak gözüküyo. Bakalım gelecekmiquote:
Orijinalden alıntı: telefonumabak
bi baktım ekonomikticaretteyim. yaw ben burasyı ne zaman açtım diyodum. meger aynı scripti kullanıyorlarmış.
evet fiyatlar çok sallama. düzeşteceklerdir belki yakın zamanda
500ytl ye 6230i satıyorlar.
1100 bile satıyorlar 113 ytl ye
Alıntıları Göster -
Sonucu yazmayı unutma buraya n80 için bekleyenler var...quote:
Dün gece verdiğim N80 siparişi sevk edildi olarak gözüküyo. Bakalım gelecekmi
Alıntıları Göster -
Adamlara mesaj attım N80 siparişim ne oldu diye. Onlarda kargoya verildi siparişiniz diye döndüler. Bende bi mesaj daha attım neden bu kadar ucuz diye garantisi falan varmı diye. İnşallah kötü bi nedeni yoktur dedim ucuz olmasının. onlarda kampanya olduğundran dolayı bu ucuzluk dediler. ups kargonun da numarasını verdiler ordan sorarsınız diye. bende ups i aradım ama kargo takip nosu olmadığından sistemlerinde arıza varmış isimle bakamıyolarmış. Pazar olduğu için burdaki şubeyede soramadım varmı diye. Yarını bekliyorum. sonucu yazarım hemen Hayırlısı olur İNŞALLAH.quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
Sonucu yazmayı unutma buraya n80 için bekleyenler var...
Alıntıları Göster
-
Hayırlı olsun.Fiyat iyi.Bir de sipariş sorunsuz gerçekleşirse daha iyi.Umarım garantisi de distribütör garantisidir.Sonucu bekliyoruz.quote:
Adamlara mesaj attım N80 siparişim ne oldu diye. Onlarda kargoya verildi siparişiniz diye döndüler. Bende bi mesaj daha attım neden bu kadar ucuz diye garantisi falan varmı diye. İnşallah kötü bi nedeni yoktur dedim ucuz olmasının. onlarda kampanya olduğundran dolayı bu ucuzluk dediler. ups kargonun da numarasını verdiler ordan sorarsınız diye. bende ups i aradım ama kargo takip nosu olmadığından sistemlerinde arıza varmış isimle bakamıyolarmış. Pazar olduğu için burdaki şubeyede soramadım varmı diye. Yarını bekliyorum. sonucu yazarım hemen Hayırlısı olur İNŞALLAH.
Alıntıları Göster
-
o fiyata N80 çok ii yawwquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blof
Hayırlı olsun.Fiyat iyi.Bir de sipariş sorunsuz gerçekleşirse daha iyi.Umarım garantisi de distribütör garantisidir.Sonucu bekliyoruz.
Alıntıları Göster -
Paketi Kargo görevlisinin gözü önünde aç.İçinden tel yerine gazete kağıdı çıkmasın sonra.quote:
Orijinalden alıntı: »gαяgi»·
o fiyata N80 çok ii yaww
Alıntıları Göster
Görevli eşliğinde açmazsan,sonra hiç bir hak iddia edemezsin haberin olsun -
Bu saatlerde eline ulaşması lazım; halen merakla sonucu bekliyorum, olumluysa bir adet de ben alıyorum...quote:
Orijinalden alıntı: realgs
Paketi Kargo görevlisinin gözü önünde aç.İçinden tel yerine gazete kağıdı çıkmasın sonra.
Görevli eşliğinde açmazsan,sonra hiç bir hak iddia edemezsin haberin olsun
Alıntıları Göster -
Telefon Geldi. Akşam faturanın falan fotosunu upload ederim buraya. Yalnız garanti belgesinde panasonic yazıyor. Neyse şimdi iş yerindeyim. İçindende samsung bilek kayışı diğer aksesuarlar tam 128 mb hafıza kartı data kablosu, şarj aleti kulaklık falan. Ama biraz kızağı kolay oynuyorquote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
Bu saatlerde eline ulaşması lazım; halen merakla sonucu bekliyorum, olumluysa bir adet de ben alıyorum...
Alıntıları Göster -
imei.tk'dan sorgula imei kayıtlı diyorsa sipariş edecem hemen.quote:
Telefon Geldi. Akşam faturanın falan fotosunu upload ederim buraya. Yalnız garanti belgesinde panasonic yazıyor. Neyse şimdi iş yerindeyim. İçindende samsung bilek kayışı diğer aksesuarlar tam 128 mb hafıza kartı data kablosu, şarj aleti kulaklık falan. Ama biraz kızağı kolay oynuyor
Alıntıları Göster -
arkadaşlar bir an önce cvp verirseniz bende sipariş edicem de ama bu garanti belgesinde panasonic yazması beni biraz kıllandırdı?stoklarının bitmek üzere olduğunu söylediler o yüzden acil bi cvp yazarmısınızquote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
imei.tk'dan sorgula imei kayıtlı diyorsa sipariş edecem hemen.
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar telefonla aradım az önce. Mümkünse elden almak istiyorum gelip dedim. Mırın kırın ettiler. Şüphelendim açıkçası. Sonra yoksa almayacam dedim. Gelin alın dedi ama daha sonrada elimizde kalmaz falan dedi. Yani yan çizdiler diyebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: caglarmeco
arkadaşlar bir an önce cvp verirseniz bende sipariş edicem de ama bu garanti belgesinde panasonic yazması beni biraz kıllandırdı?stoklarının bitmek üzere olduğunu söylediler o yüzden acil bi cvp yazarmısınız
Alıntıları Göster
Ben bulaşmam. Bulaşanada hayırlı olsun derim.
Benzer içerikler
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- redmi note 11 pro imei atma kodu
- imei kimlik bilgileri değiştirildi mesajı
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- en iyi powerbank
- turkcell t10
- poco f7 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X