Şimdi Ara

Spotsatis.com güvenlimi(evet güvenli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spotsatis.com da n80 554 ytl gözüküyo site güvenlimi alışveriş yapan varmı. Diğer modellerde bariz bi ucuzluk yok ama n80 de var sizce alayımmı burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsnmez -- 27 Mart 2007; 15:25:52 >

• spot mupot kalmadi abi. 2-3 sonra kapatılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telefonumabak

spot mupot kalmadi abi. 2-3 sonra kapatılır.
    Yalnız N80 dışındaki fiyatlar o kadar cazip değil; bence alma bi bi yeniği var gibi...
  • isminde hayır yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervium

isminde hayır yok
    Valla siparişi verdim dayanamadım
    bakalım artık sonucu yazarım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsnmez

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gsnmez

Geçmiş olsun, inşallah sorun çıkmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Geçmiş olsun, inşallah sorun çıkmaz...

Alıntıları Göster
    Bide ben parayı karttan çektirdim. Adamlar üstüne yatamazlar dimi yani yatabilirlermi yoksa

• quote:

Bide ben parayı karttan çektirdim. Adamlar üstüne yatamazlar dimi yani yatabilirlermi yoksa

Alıntıları Göster
    quote:

Bekleyip göreceğiz hep beraber ama o fiyata N80 zor be hocam...

• quote:

quote:

Bekleyip göreceğiz hep beraber ama o fiyata N80 zor be hocam...

Alıntıları Göster
    bi baktım ekonomikticaretteyim. yaw ben burasyı ne zaman açtım diyodum. meger aynı scripti kullanıyorlarmış.
    evet fiyatlar çok sallama. düzeşteceklerdir belki yakın zamanda
    500ytl ye 6230i satıyorlar.
    1100 bile satıyorlar 113 ytl ye

• quote:

Orijinalden alıntı: telefonumabak

bi baktım ekonomikticaretteyim. yaw ben burasyı ne zaman açtım diyodum. meger aynı scripti kullanıyorlarmış.
    evet fiyatlar çok sallama. düzeşteceklerdir belki yakın zamanda
    500ytl ye 6230i satıyorlar.
    1100 bile satıyorlar 113 ytl ye

Alıntıları Göster
    Dün gece verdiğim N80 siparişi sevk edildi olarak gözüküyo. Bakalım gelecekmi
  • quote:

Dün gece verdiğim N80 siparişi sevk edildi olarak gözüküyo. Bakalım gelecekmi

Alıntıları Göster
    Sonucu yazmayı unutma buraya n80 için bekleyenler var...
  • quote:

Sonucu yazmayı unutma buraya n80 için bekleyenler var...

Alıntıları Göster
    Adamlara mesaj attım N80 siparişim ne oldu diye. Onlarda kargoya verildi siparişiniz diye döndüler. Bende bi mesaj daha attım neden bu kadar ucuz diye garantisi falan varmı diye. İnşallah kötü bi nedeni yoktur dedim ucuz olmasının. onlarda kampanya olduğundran dolayı bu ucuzluk dediler. ups kargonun da numarasını verdiler ordan sorarsınız diye. bende ups i aradım ama kargo takip nosu olmadığından sistemlerinde arıza varmış isimle bakamıyolarmış. Pazar olduğu için burdaki şubeyede soramadım varmı diye. Yarını bekliyorum. sonucu yazarım hemen Hayırlısı olur İNŞALLAH.

• quote:

Adamlara mesaj attım N80 siparişim ne oldu diye. Onlarda kargoya verildi siparişiniz diye döndüler. Bende bi mesaj daha attım neden bu kadar ucuz diye garantisi falan varmı diye. İnşallah kötü bi nedeni yoktur dedim ucuz olmasının. onlarda kampanya olduğundran dolayı bu ucuzluk dediler. ups kargonun da numarasını verdiler ordan sorarsınız diye. bende ups i aradım ama kargo takip nosu olmadığından sistemlerinde arıza varmış isimle bakamıyolarmış. Pazar olduğu için burdaki şubeyede soramadım varmı diye. Yarını bekliyorum. sonucu yazarım hemen Hayırlısı olur İNŞALLAH.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.Fiyat iyi.Bir de sipariş sorunsuz gerçekleşirse daha iyi.Umarım garantisi de distribütör garantisidir.Sonucu bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Hayırlı olsun.Fiyat iyi.Bir de sipariş sorunsuz gerçekleşirse daha iyi.Umarım garantisi de distribütör garantisidir.Sonucu bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    o fiyata N80 çok ii yaww
  • quote:

Orijinalden alıntı: »gαяgi»·

o fiyata N80 çok ii yaww

Alıntıları Göster
    Paketi Kargo görevlisinin gözü önünde aç.İçinden tel yerine gazete kağıdı çıkmasın sonra.
    Görevli eşliğinde açmazsan,sonra hiç bir hak iddia edemezsin haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Paketi Kargo görevlisinin gözü önünde aç.İçinden tel yerine gazete kağıdı çıkmasın sonra.
    Görevli eşliğinde açmazsan,sonra hiç bir hak iddia edemezsin haberin olsun

Alıntıları Göster
    Bu saatlerde eline ulaşması lazım; halen merakla sonucu bekliyorum, olumluysa bir adet de ben alıyorum...
  • quote:

Bu saatlerde eline ulaşması lazım; halen merakla sonucu bekliyorum, olumluysa bir adet de ben alıyorum...

Alıntıları Göster
    Telefon Geldi. Akşam faturanın falan fotosunu upload ederim buraya. Yalnız garanti belgesinde panasonic yazıyor. Neyse şimdi iş yerindeyim. İçindende samsung bilek kayışı diğer aksesuarlar tam 128 mb hafıza kartı data kablosu, şarj aleti kulaklık falan. Ama biraz kızağı kolay oynuyor
  • quote:

Telefon Geldi. Akşam faturanın falan fotosunu upload ederim buraya. Yalnız garanti belgesinde panasonic yazıyor. Neyse şimdi iş yerindeyim. İçindende samsung bilek kayışı diğer aksesuarlar tam 128 mb hafıza kartı data kablosu, şarj aleti kulaklık falan. Ama biraz kızağı kolay oynuyor

Alıntıları Göster
    imei.tk'dan sorgula imei kayıtlı diyorsa sipariş edecem hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

imei.tk'dan sorgula imei kayıtlı diyorsa sipariş edecem hemen.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bir an önce cvp verirseniz bende sipariş edicem de ama bu garanti belgesinde panasonic yazması beni biraz kıllandırdı?stoklarının bitmek üzere olduğunu söylediler o yüzden acil bi cvp yazarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarmeco

arkadaşlar bir an önce cvp verirseniz bende sipariş edicem de ama bu garanti belgesinde panasonic yazması beni biraz kıllandırdı?stoklarının bitmek üzere olduğunu söylediler o yüzden acil bi cvp yazarmısınız

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar telefonla aradım az önce. Mümkünse elden almak istiyorum gelip dedim. Mırın kırın ettiler. Şüphelendim açıkçası. Sonra yoksa almayacam dedim. Gelin alın dedi ama daha sonrada elimizde kalmaz falan dedi. Yani yan çizdiler diyebilirim.

Ben bulaşmam. Bulaşanada hayırlı olsun derim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.