Şimdi Ara

SPRENZA KOMODİN 2 Adet 49,99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne yatak odası. Şuan tek kişilik visko yatakla yerde yatıyorum. Bazam bile yok. Herkesi evlenmiş tüm eşyasını tam takım son model dizmiş, modaya uyuma dikkat eden kişiler olarak görmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ne yatak odası. Şuan tek kişilik visko yatakla yerde yatıyorum. Bazam bile yok. Herkesi evlenmiş tüm eşyasını tam takım son model dizmiş, modaya uyuma dikkat eden kişiler olarak görmeyin.

imzandaki herşey senin mi?
  • Benide sabahın köründe arayıp iptal ettiklerini söylediler siparişi. Bende ilk defa sizden alışveriş yapmıştım son olucak müdürlerinize selam dedim kapadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hala havalede ödeme bekliyor böyle bir şey lazım ama fiyatı düşük diye kalitesine güvenmeyerek bekledim anlaşılan kimse memnun değil havale 12 saat sonra süresi biticek stoğa girer yarın saat 12-1 gibi dileyen alsın
  • Ürün kaliteli ıtalyan mali memnuniyetsizlik yok

• quote:

Orijinalden alıntı: HDWaTCHeR

Benden önce davranmissin artık olan oldu. İnşallah bir hediye çeki falan koparirsak.

Hocam sizin de başınıza aynı şey mi geldi? Farklı ürün mü gönderdiler? Bir tek bana oldu zannediyordum.

Ben çeke razı değilim açıkçası. Koçtaştan yapacak alışverişim olmaz. Alıp götürsünler, parasını da iade etsinler istiyorum.

• HDWaTCHeR kullanıcısına yanıt
    tamam da 50 cm olan ürün 30cm gelmiş hocam büyük bi sorun bu bence 30 cm dediğini iki karış bir şey tabi size düzgün geldiyse sorun yok
  • Anoniimm kullanıcısına yanıt
    Hocam Şirinler Komodini gibi inan :)
    Nasıl bir hayal kırıklığı oldu anlatamam, ardından gırgıra vurdum kendimi.

• Yanlış yazmışlar internete derinliği 50 yükseklik 32 ben üst üste koydum :) ama hediye çeki koparacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: alfista

quote:

Ne yatak odası. Şuan tek kişilik visko yatakla yerde yatıyorum. Bazam bile yok. Herkesi evlenmiş tüm eşyasını tam takım son model dizmiş, modaya uyuma dikkat eden kişiler olarak görmeyin.

Evet orda yazmayan şeyler de var. Bunlar benim için önemli ihtiyaç. Ama küçük bir dolaptan başka mobilyam yok şuan. İlerde yavaş yavaş olacak ki zaten o yüzden bu konudayım. Şuan sehpa olarak karton kutu kullanıyorum. Detayını PM ile yazdım. Ama zaten çok alçakmış ben sehpa olarak kullanmak için 4 tane alacaktım ama bu hali işimi görmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfista

quote:

Evet orda yazmayan şeyler de var. Bunlar benim için önemli ihtiyaç. Ama küçük bir dolaptan başka mobilyam yok şuan. İlerde yavaş yavaş olacak ki zaten o yüzden bu konudayım. Şuan sehpa olarak karton kutu kullanıyorum. Detayını PM ile yazdım. Ama zaten çok alçakmış ben sehpa olarak kullanmak için 4 tane alacaktım ama bu hali işimi görmez.

karton kutudan sehpa yapmak sonrasında komidinden sehpa yapmaya çalışmak.
    Bazaya sahip olmamak ama visko yatak alabilmek.. Hiç, bi terslik olduğunu düşündün mü hayatında :)

Şaka bir yana Allah yardımcın olsun.Trabzon değil de İstanbulda olaydın forum arkadaşlığı destek olurdu sana

• Konu dışına çıkmamak adına çok fazla şey yazmak istemiyorum. Şimdilik fazla eşyam yok ama bu hiç olmayacak demek değil. Çok şükür maddi durumumda bir sıkıntı yok. Arabamın borcu da bitti. Eşyamın olmamasının nedeni de daha önce iş yerine yakın ve ucuz olduğu için stüdyo dairede kalmamdır. Antepte ev kiraları suriyeden dolayı malum. Bir arkadaşım 2+1 eve 1100 lira ödüyor şuan. Tek odada yaşayınca haliyle pek eşyam veya mobilyam da yok. Kaldığım evdeki yatağı beğenmediğim ve bel ağrım yüzünden yatağını kendim visco yatakla değiştirdim. Bu konuda olmamın nedeni de mobilya almaktı. Size belki saçma gelebilir ama altı boş duracak bir sehpa olacağına imzamdaki bikaç zımbırtıyı yerleştirecek çekmecelerinin olması bence çok daha mantıklı. Dediğim gibi ev tam takır şuan. Evlenene kadar da çok bişey almayı düşünmüyorum zaten. İnsanları eleştirirken nasıl şartlarda yaşadığını veya neye önem verip vermediğini de tahmin etmenizin zor olduğunu göz önüne alarak eleştirseniz iyi olur. Yani size mantıklı gelmeyebilir ama herşeyin herkese göre bir mantığı illaki vardır. Artık bu konu uzamazsa sevinirim. İyi forumlar.

• quote:

Konu dışına çıkmamak adına çok fazla şey yazmak istemiyorum. Şimdilik fazla eşyam yok ama bu hiç olmayacak demek değil. Çok şükür maddi durumumda bir sıkıntı yok. Arabamın borcu da bitti. Eşyamın olmamasının nedeni de daha önce iş yerine yakın ve ucuz olduğu için stüdyo dairede kalmamdır. Antepte ev kiraları suriyeden dolayı malum. Bir arkadaşım 2+1 eve 1100 lira ödüyor şuan. Tek odada yaşayınca haliyle pek eşyam veya mobilyam da yok. Kaldığım evdeki yatağı beğenmediğim ve bel ağrım yüzünden yatağını kendim visco yatakla değiştirdim. Bu konuda olmamın nedeni de mobilya almaktı. Size belki saçma gelebilir ama altı boş duracak bir sehpa olacağına imzamdaki bikaç zımbırtıyı yerleştirecek çekmecelerinin olması bence çok daha mantıklı. Dediğim gibi ev tam takır şuan. Evlenene kadar da çok bişey almayı düşünmüyorum zaten. İnsanları eleştirirken nasıl şartlarda yaşadığını veya neye önem verip vermediğini de tahmin etmenizin zor olduğunu göz önüne alarak eleştirseniz iyi olur. Yani size mantıklı gelmeyebilir ama herşeyin herkese göre bir mantığı illaki vardır. Artık bu konu uzamazsa sevinirim. İyi forumlar.

Niyetim kırıcı bir şaka değildi. Bazen insanlar var olan durumu ile dalga geçmeli aslında. Hayatla aslında dalga geçmek gerekir diye düşünüyorum
    Kaygıları,korkuları bir yana bırakıp özellikle maddelerin kölesi olmadığımız hepsinin birer araç olduğu bir hayat temenni etmeliyiz
    Keşke birer aborjin olup sadece doğa ile başbaşa bu metaryellerden uzak yaşayabilsek bu cesareti gösterebilsek
    Yoksa durumunuzla şahsınızla kırıcı-aşağılayıcı bir tavır yapmak niyetinde değildim.böylesi bir kibire saplanmak esas benim aşağılık olduğumu gösterir

Bilmem.. ben dibi boyladığım anlarla çok eğlendim..çok dalga geçtim fukaralığımla..çorabı giyerken parmağım cıktı diye sitem etmedim aksine güldüm
    Otostopla geçen universite yıllarım şimdi geriye baktığımda en güzel zamanlarım imiş.Hamur kızartıp makarnaya talim günlerim.Bira kapağından bedava çıkması. Şimdi en büyük maceram metrobusle cevizlibağ-beylikdüzü yapmak ve iş hayatı ile ömrümü tüketmek.. ( bumu yani macera )
    Sadece bunu yansıtmak istedim..Hakkını helal et

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.