Şimdi Ara

💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
155
Favori
60.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
209 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Öncelikle göstermiş olduğunuz destekten dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Şimdi sıra bende diyelim :)

K2551 filtreniz mevcut mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 14 Aralık 2023; 0:1:31 >
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt
    Hep destek tam destek

Şimdi de desteğiniz için biz size teşekkür ederiz.

Omnipure K2551 JJ Alkali Filtre SW-K2551JJ ürünümüz şu an stoklarımızdadır.

Buradan sipariş oluşturabilirsiniz: https://www.trendyol.com/pd/omnipure/k2551-jj-alkali-filtre-p-788144185

Ayrıca Omnnipure Alkali K2551-2548-5651 filtrelerde stoğumuzdadır.

İlgilenen müşterilerimiz, Trendyol Mağazamızdan ulaşabilir: https://www.trendyol.com/sr?mid=118143&os=1

İyi akşamlar dileriz.

• Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suyun pH Değeri ve Önemi

Su, hayatın temel taşıdır ve birçok biyolojik süreçte kilit bir rol oynar. Su kalitesini anlamak için kullanılan bir ölçüt, suyun asidik, bazik veya nötr olma durumunu belirleyen pH değeridir. pH değeri, suyun içerisindeki asit ve baz miktarını ölçer ve 0 ile 14 arasında bir ölçek üzerinde ifade edilir.

Suyun pH değeri, çeşitli doğal süreçler, endüstriyel faaliyetler ve insan etkileşimleri sonucunda değişebilir. pH, su kalitesini belirlemede kritik bir faktördür ve birçok ekosistem için hayati öneme sahiptir.

Suyun pH değerinin önemini anlatan bazı anahtar noktaları gelin birlikte inceleleyelim:

1. Canlı Organizmaların Sağlığı:
    Su, birçok canlı organizma için hayati bir kaynaktır. Balıklar, bitkiler, mikroorganizmalar ve diğer su organizmaları, suyun pH değerine oldukça duyarlıdır. Suyun asidik veya bazik olması, bu organizmaların yaşamını olumsuz etkileyebilir. Örneğin, birçok balık türü belirli bir pH aralığına ihtiyaç duyar ve suyun pH değerinin bu aralığın dışına çıkması, balıkların üreme, beslenme ve genel sağlığı üzerinde zararlı etkiler yaratabilir.

2. Toprak ve Bitkiler:
    Su, tarım alanlarında sulama suyu olarak da kullanılır. Toprak pH değeri, bitkilerin büyüme koşullarını belirler. Asidik veya bazik topraklar, bitkilerin besin alımını etkileyebilir ve bu da verim kaybına neden olabilir. Bu nedenle, sulama suyunun pH değeri, tarım verimliliği üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir.

3. İnsan Sağlığı:
    İnsanlar için içme suyunun pH değeri de önemlidir. Suyun asidik veya bazik olması, içerisindeki metallerin çözünürlüğünü etkileyebilir. Bu da içme suyu kalitesini olumsuz etkileyebilir ve uzun vadede sağlık sorunlarına yol açabilir.

4. Endüstriyel Süreçler:
    Birçok endüstriyel süreçte, özellikle kimya ve metal üretiminde, suyun pH değeri kontrol altında tutulmalıdır. Çeşitli üretim süreçlerinde kullanılan su, ürün kalitesi üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir. pH kontrolü, endüstriyel tesislerde verimliliği ve ürün kalitesini artırabilir.

Sonuç olarak:
    Suyun pH değeri, doğal ekosistemlerden endüstriyel süreçlere kadar birçok alanda kritik bir öneme sahiptir. Bu nedenle, su kaynaklarının sürdürülebilirliği ve çeşitli canlı organizmaların yaşamı için uygun koşulların sağlanması amacıyla suyun pH değeri düzenli olarak izlenmeli ve kontrol edilmelidir.

Spring Water aile olarak, sizler için Omnnipure Alkali K2551-2548-5651 ürünlerinin stoklarımızda olduğunu bildirmekten dolayı büyük mutluluk ve memnuniyet duymaktayız.

Trendyol Mağazamızdan Ürünlerimize Ulaşabilirsiniz: https://www.trendyol.com/magaza/spring-water-m-118143?sst=0

Sevgilerle,

Spring Water Ekibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 16 Aralık 2023; 19:31:38 >

• kullananlar tavisye ediyor mu

• Dünyanın en iyi filtresidir efendim .

5651 özellikle 1 kg üzerindeki ağırlığıyla kendi sınıfında en etkili alkali filtredir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• myz1453 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İlginiz için teşekkür ederiz. Bir sorunuz var ise, dilerseniz buradan dilerseniz de özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

İyi akşamlar dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 17 Aralık 2023; 20:18:42 >
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt
    Alkali filtreler ile ilgili muallakta kaldım. Detaylı bilgi paylaşmanız mümkün müdür?
    Merhaba, mesajınız için teşekkürler. En kısa zamanda Alkali Filtreler ile ilgili detaylı bilgi, fotoğraf ve video paylaşımı yapacağız, lütfen konuyu favorilere ekleyerek takipte kalınız.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
    Bu videomuzu izleyebilirsiniz Berkan Bey:

Aklımdaki soru işaretlerini ortadan kaldırmış oldunuz, çok teşekkürler.
  • Ev için arıtma cihazı almayı düşünüyorum ama hangisini alacağım karar veremedim. Firma yetkilisi arkadaş siz hangi ürünü tavsiye edersiniz. Çünkü hiçbir bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız için teşekkür ederiz.

Linkteki ürünümüzü tavsiye edebiliriz: https://www.springwater.com.tr/spring-water-premium-omnipure-8-litre-su-aritma-cihazi-su-kacagi-sensorlu

Fiyat yüksek geldiyse, bütçe aralığı belirtirseniz, diğer ürünlerimizden tavsiyede bulunabiliriz.
  • Değerli forum üyeleri,

Bugünkü konumuz, sürekli mesajlarımızda da belirtmiş olduğumuz: Ters Ozmoz - Reserve Osmosis

Spring Water Su Arıtma Cihazlarında bulunan ters ozmoz (RO), suyun bir yarı geçirgen zar üzerinden basınç uygulanarak geçirilmesi prensibine dayanan bir su arıtma yöntemidir. Bu teknoloji, suyun içerisindeki çeşitli kirleticileri, tuzları, bakterileri ve diğer zararlı maddeleri filtrelemek amacıyla kullanılır. Ters ozmoz, suyun çözeltiden daha düşük konsantrasyonda bulunan tarafından daha yüksek konsantrasyondaki tarafa doğru hareket etmesini sağlayarak çalışır.

Ters ozmoz işlemi aşağıdaki adımları içerir:

Basınç Uygulama: Ters ozmoz işlemi, suyu daha düşük konsantrasyondaki (temiz) taraftan daha yüksek konsantrasyondaki (kirli) tarafa doğru itmek için bir basınç farkı kullanır. Bu basınç, su moleküllerini yarı geçirgen bir zarın üzerinden zorlar.

Yarı Geçirgen Zar: Ters ozmoz membranı veya yarı geçirgen zar, su moleküllerinin geçebildiği ancak çözeltide bulunan kirleticilerin, tuzların ve diğer partiküllerin geçemediği özel bir malzemeden yapılır. Bu zar, mikroskopik gözeneklere sahiptir ve yalnızca su moleküllerinin geçişine izin verir.

Filtreleme ve Temizleme: Yarı geçirgen zar, suyun içindeki kirleticileri, tuzları ve diğer zararlı maddeleri engeller, sadece temizlenmiş suyun geçmesine izin verir. Bu şekilde, temizlenmiş su diğer tarafta toplanır, kirleticiler ise atık suya yönlendirilir.

Ters ozmoz, evlerde kullanılan su arıtma sistemlerinden endüstriyel su arıtma tesislerine kadar geniş bir uygulama alanına sahiptir. Özellikle tuzlu suyun tatlı suya dönüştürülmesi veya içme suyu kalitesinde iyileştirmeler yapılması amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır.

Sevgilerle,

Spring Water Ekibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 21 Aralık 2023; 22:56:26 >

Baska bir markada Ters Ozmoz sistemini deniz suyu artırmasını deneyimlemistim, gerçekten müthiş bir teknoloji suyun tadını da ayırt etmek mümkün değil. Sizin cihazınız deniz suyu arıtma kapasitesi ne kadar acaba var mı böyle bir bilgi. Örneğin saatte xx litre gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 23 Aralık 2023; 11:41:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efendim deniz suyu arıtma cihazı fiyatımız 15.000 $’dan başlıyor

30.000 iletkenlikte çalışabilmekte çalışma basıncı 30 bar ve hortumları Çeliktir .

Siparişinize göre özel üretim yapmaktayız ancak evsel ürün olarak bu şekilde bir ürün olabilmesi pek ihtimal dahilinde değil

• iyi günler 2 kişilik ev için önerebileceğiniz model var mı acaba?

çok fazla model var

ürünü gaziantepten almayı düşünüyorum burda servisiniz var mı?

• Efendim Gaziantep’te basınç ile ilgili sıkıntı yaşıyoruz

Pompalı ürün almanizi önermekteyiz

https://www.springwater.com.tr/spring-water-premium-omnipure-8-litre-su-aritma-cihazi-su-kacagi-sensorlu

paylaştığım ürüne pompa ilavesi yaparak almanizi öneriyorum

peki bu ürünün 4800 tl olan üründen farkı nedir acaba

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.