💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü (13. sayfa)
-
-
Ürün sayfasının altında bulunan ürün detaylarını kontrol edebilirsiniz.
Kullanılan ve tercih edilen filtre bakımından farklılık göstermektedir. Tamamen sizin kişisel tercih ve talepleriniz doğrultusunda seçim yapmanızı tavsiye ediyoruz. -
En çok satan model indirimde, düşünen varsa kaçırmasın.
Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Su Kaçak Sensörlü: 4300₺
amazonSpring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Su Kaçak Sensörlühttps://www.amazon.com.tr/dp/B08DNQKFXP -
Spring Water 12 Litre Tanklı 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı - Su Kaçağı Sensörlü: 4600₺
amazonSpring Water 12 Litre Tanklı 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı - Su Kaçağı Sensörlühttps://www.amazon.com.tr/dp/B08RDDWQNB -
Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz. -
Bir şey merak ediyorum. Bir ürün satarken en başta neden insanları yeterince bilgilendirmiyorsunuz? Neden küçük hesaplar peşinde koşup insanların güvenini kırıyorsunuz? Aqualove cihazınızı aldım daha 2 ay olmadı, cihazınızın eksikliğinden kaynaklı bitmeyen kireç problemine çözümünüz ürünü alırken belirtilmeyen yıkama kiti satmak mı?
hani nerde o dillere destan! satış sonrası müşteri memnuniyetiniz? hani nerde o çözüm odaklı çalışma prensibiniz?
ortalama bir su arıtma cihazına göre piyasanın 2 katı ücret vererek aldım aqualove cihazınızı ama net olarak söyleyeyim pişmanlığımsınız..
-
Merhaba, özel mesaj yoluyla numaranızı paylaşır mısınız? Hemen dönüş sağlayalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam alma aşamasındaydım. Demek ki her şeyini iyice araştırmak lazım. Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kendime ve çevremdeki 5 aileye daha aldırdım arıtma cihazını. 11 aşamalı ve pompalı olandan. Herkese tavsiye ederim. Memnun kalırsınız. Özellikle müşteri temsilcileri çok ilgililer. Herhangi bir sorun/arıza durumunda da her türlü desteği veriyorlar. Artık hazır su bile içemiyoruz tadı güzel gelmiyor diye. Teşekkürler...
-
EN İYİ SU ARITMA CİHAZI ne kadar saçma bir söylem değilmi. en iyi filtre vardır, cihaz yoktur.
su arıtma cihazı denilen şey filtre+tank+hortumdan oluşuyor zaten.
-
Merhaba, bir sorunuz ya da talebiniz varsa, dilerseniz buradan dilerseniz de özel mesaj yoluyla tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz.
İyi günler dileriz.
Merhaba, ürünlerimizde her şeyiyle "en iyileri" tercih ettiğimiz ve kullanım sağladığımız için, bu şekilde bir söylemde bulunmaktayız.
Dünya'nın en iyi filtresi olan Omnipure'un, Türkiye Distrübütörüyüz ve dağıtımını biz sağlıyoruz.
Merhaba, Spring Water Su Arıtma Cihazlarını tavsiye ve tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
çok komik. bende tam bunu söylemiştim. her şey neeee
-
Başlık/açıklama sizlerde ne gibi bir izlenim bırakıyor, rica etsek daha detaylı açıklar mısınız?
Kendimizi değiştirmeye ve geliştirmeye daima açığız. Müşterilerimizin her türlü olumlu/olumsuz yorumlarını önemsiyoruz.
Fiyatlarınıza baktım. Bana göre abartılı yüksek fiyat çekmişsiniz. Yaklaşık 7-8 senedir 8 filtreli su arıtma cihazı kullanıyorum, filtreleri kendim değiştiririm. Sistemin nasıl çalıştığını biliyorum. Kaliteli mal satıyoruz demişsiniz ama bu fiyatlar kalitenin ötesinde bence. Gerek yok buna. Her malın bir hakkı vardır. Bunun hakkı bu değil bence.
Hadi herkes için hayırlısı ne ise o olsun. Çıkan kişiye de test edip burada yorum yaparsa harika olur. :)
-
rez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 27 Aralık 2023; 21:42:15 >
-
Filtre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X