Şimdi Ara

💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
154
Favori
58.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
209 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada'daki indirim 02.00'da sona erecektir, ilgili müşterilerimizin dikkatine.

Hepsiburada Mağaza Linki: https://www.hepsiburada.com/springwater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 19 Ocak 2024; 0:25:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı: 4211₺

Ürün Linki: https://www.trendyol.com/spring-water/11-asamali-12-litre-tankli-su-aritma-cihazi-p-68398325

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 20 Ocak 2024; 1:57:45 >
  • 2023’te 40 TL olan damacana ücretleri 90 TL’ye dayandı!

Siz hala Spring Water Su Arıtma Cihazı siparişi vermek için neyi bekliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 19 Ocak 2024; 22:15:54 >
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

Merhaba, bu kampanyanın süresi ve kapsamı ile ilgili detay paylaşılmamış ancak şu anda farklı fiyat gözüküyor.

• Hepsiburada'da yakın tarihte bir yorum paylaşılmış. Buna da bir açıklık getirmenizi rica edeceğim. Filtrelerde ve tankta NSF sertifikası var mı?

Yorum aynen şu şekilde;

"BEŞ YILDIZ

Ürün yorumlarını da dikkate alarak bu ürünü satın aldım. Satıcının sitesinde ve burada satıcı soru cevapta da görüldüğü üzere NSF sertifikası vardır ya da uyumludur deniliyor. Ürünü NSF sertifikasını veren yetkili site üzerinde sorgulayınca NSF sertifikasına sahip olmadığını gördüm. Bana gelen ürün filtrelerinin üzerinde NSF sertifika logosu var. Sorgulama yapınca NSF sertifikası olmadığı halde bunu ürünleri üzerinde kullanan çok satıcı gördüm. Bu logo sayesinde satışların artacağı aşikar neden kullanıldığını da anlamışsınızdır. Burada onlarca yorum okudum. İnsanları net olarak cevabını bilmediğiniz konularda şöyle iyi, böyle sağlıklı NSF sertifikasıda var şeklinde yorumlar yapıp beş yıldız vermeniz bize yorumların isterse beş yıldız olsun sorgulama yapmamız gerektiğini gösteriyor. Özetle bu ürünün filtrelerinin NSF sertifikası yok. Standart markasız filtreler kullanılmış. Tankının NSF sertifikası var. Yorum yapan herkese teşekkür ederim. İyi alışverişler."

• Side Chain kullanıcısına yanıt
    Merhaba, üç saatlik flaş indirimdi ve süre bitti.

Birkaç üst mesajda NSF belgelerimizi ve detayları paylaşmıştık. Buradan da kontrolünü gerçekleştirebilirsiniz:

Filtre ve tanklarımızın sertifikası var efendim linkte de paylaşıldı zaten filtrelerle alakalı belgeyle paylaşıyorum siteden de doğrulamasını gerçekleştirebilirsiniz

💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü

NSF 42-58 olmak üzere filitre ve tank ürün grupları için belgemiz düzenlenmiştir efendim

Belgenin alınma süreci oldukça meşakkatli olduğundan gecikmeler meydana geldi her şey siz değerli müşterilerimize en iyisini sunmak içindi bu yüzden bu zorluklara katlandık .

göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 20 Ocak 2024; 18:24:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• NSF bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum. Flaş indirimi kaçırdığıma üzüldüm. Benzer bir fırsat olması durumunda haberdar olmayı çok isterim.

İlginiz için biz teşekkür ederiz. Konumuzu favorilerinize ekleyerek ve bağlantı bildirimlerini açarak, anlık güncellemelerden ve paylaşımlardan haberdar olabilirsiniz.

• 💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü

Columbia Üniversitesi'nden bir grup araştırmacı şişelenmiş sudaki nanoplastik partiküllerin analizi için kullandıkları yeni bir optik görüntüleme teknolojisi geliştirdi Yapılan analiz sonucunda ise şişelenmiş suyun musluk suyundan daha kirli ve içinde plastik parçalarının olduğu ortaya kondu

Görüntüleme çözümü, bilim insanlarının mikrometreden ya da insan saçının yedide biri genişliğinden daha küçük olan "nanoplastik" parçacıkların tek tek profilini çıkarmasına olanak sağladı. Araştırma ekibi ortalama bir litre şişelenmiş suyun şaşırtıcı miktarda plastik içerdiğini keşfetti; yaklaşık 240.000 parçacık Bu sayı, 2018 yılında yapılan ve ortalama bir şişenin 325 mikro parçacık içerdiğini gösteren çalışmadan yüzlerce kat daha fazla

Plastik malzemelerle ilgili en büyük sorun tıpkı insan derisi gibi sürekli olarak dökülüyor olmaları Dolayısıyla plastik kaplar da yediğimiz ve içtiğimiz yiyeceğe veya suya görünmez parçacıklar bırakıyor Bu mikroplastikler hem insan vücudunun hem de çevrenin bir parçası haline geliyor Mikroplastiklerin insan sağlığı için oluşturduğu tehlikeler ise halen araştırılmakta

Nanoplastikleri tanımlamak için daha önce geliştirilen yöntemler doğru bir parçacık sayısı sağlayacak kadar hassas değildi. Uyarılmış Raman Saçılımı olarak adlandırılan yeni teknik, sudaki farklı moleküllerin rezonansını gözlemlemek ve kaydetmek için bir numuneye yönlendirilmiş iki lazer kullanıyor
    Araştırmacılar üç tür şişelenmiş su örneğinden yedi farklı plastik molekül türünü tanımlamak için makine öğrenimi algoritmalarından da yararlandılar Tespit edilen parçacıkların yüzde 90’ı nanoplastikti; geri kalanı ise mikroplastikti Yaygın olanlardan biri polietilen tereftalat ya da PET idi. Bu şaşırtıcı değildi çünkü pek çok su şişesi bu plastikten yapılıyor

Araştırmacıların araştırdığı yedi plastik türü örneklerde buldukları tüm nanopartiküllerin yalnızca yaklaşık %10'unu oluşturuyor; geri kalanların ne olduğu hakkında hiçbir fikirleri yok Eğer hepsi nanoplastikse, bu litre başına on milyonlarca olabileceği anlamına geliyor.

Sevgilerle,

Spring Water Ekibi

Merhabalar, İstanbulda kullanmak üzere önerebileceğiniz. Kampanyalı bir ürününüz var mıdır?

Merhaba,
    amazon üzerinden satışta kampanya yapıyor musunuz? Yoksa yalnızca trendyol da mı kampanya var?

• maarul M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ara ara tüm mağazalarımızda indirimlerimiz olmaktadır. Konuyu favorilerinize ekleyerek ve bağlantı bildirimlerini açarak, anlık güncellemelerden ve paylaşımlardan haberdar olabilirsiniz.

• ERKUTCN kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Aqua Love
    (eğer bizim gibi atık su hassasiyetiniz varsa) serisini tercih edebilirsiniz.
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt
    Tavsiyede bulunduğunuz için teşekkür ederiz Berkan Bey. Umarız ürünümüzden memnun kalmışsınızdır. Aqua Love serisi ürünlerimize tüm e-ticaret mağazalarımızdan ve sitemizden ulaşabilirsiniz. Farklı soru ve talepleri olan müşterilerimiz, dilerse buraya veya özel mesaja yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 21 Ocak 2024; 17:9:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.