Biocera dışında başka bir alkali filtre arayışındayken Omnipure K5651 filtreye denk geldim. Aslında internetten sipariş verdiğim 4 lü Omnipure filtre setini firmanın deposundan teslim almaya gittiğimde karşılaştığım firma sahibi ile yaptığımız sohbette yeni getirdikleri ürün gruplarından bahsetti. K5651 i duyunca denemeye karar verdim çünkü Biocera' dan başım çok ağrıdı. Piyasada en iyi Alkali filtre diye lanse dilen Biocera ile 6,7 Ph üzerine çıkamadım. Arayıp sorduğumda önce sizde su yumuşatma sistemi var o nedenle iş görmez dediler. Bir süre sonra da sizin aldığınız partide bir sorun varmış dediler. O zaman geri alın yada yenisini verin dedim, ambalajı açık olduğu için alamayız dediler. Yedek olarak aldığım ambalajındaki ürünü değiştirdiler. K5651 i diğer filtrelerle beraber sisteme taktım ve Ph değerini ölçtüğümde 9,9 gördüm. Bu benim bugüne kadar görmediğim bir değerdi. Bir kaç gün sonra yaptığım ölçümlerde de değerin aynı olduğunu görünce bu tecrübemi paylaşmak istedim. Suyun tadı ilk başlarda biraz keskin di ancak bir kaç günlük kullanım sonrası oturdu. Şimdi çok güzel. Ürünü terazi ile tarttığımda 1050gr civarı geldi. İçindeki mineral miktarının piyasadakilerin neredeyse 3,5 katı olduğunu düşünürsek satış fiyatının da makul olduğunu söylemek yanlış olmaz. |
Bildirim