Şimdi Ara

💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.412
Cevap
155
Favori
59.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
209 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü

Spring Water Bina Girişi Su Yumuşatma Cihazımızı daha önce görmüş ve duymuş muydunuz? Peki neden biz?

Çünkü ürünümüz, debi kontrollü valf sistemine sahiptir.

Bu sayede içinden geçen suyun miktarını hesaplayarak istenen tonaja ulaştığında sistem gece saat 2'de yıkamaya geçer. Bu sayede kullanım olmadığında ürün gereksiz yere tuz ve su harcamaz.

Suyunuzun özelliklerine göre su arıtma cihazınızı size özel olarak üretiyoruz.

Ücretsiz su analizi ve fiyat bilgisi için bizi arayabilirsiniz.

Spring Water İletişim Hattı: +90 505 259 7262

- Not: Analiz kuyu suları için gereklidir; şebeke sularının özellileri ise sistemimizde il il kayıtlıdır.

Kireçli ve sert sular, banyolar, mutfaklar, rezervuarlar, güneş enerji sistemleri, mutfak aletleri vb. gibi birçok alanda büyük emekler ve paralar harcanarak zarar vermektedir.

Suyun içinde bulunan kalsiyum ve magnezyum kirecinin insan vücudunda nadir olarak hafif cilt döküntüsü dışında herhangi bir yan etkisi olmaz.

Kirecin asıl zararı deterjan, parlatıcı, ağartıcı, kir çözücü, yumuşatıcı, kireç çözücü, diş macunu, sıvı sabun vb. ürünlerle bir araya geldiğinde ortaya çıkar.

Su, kireçli ve sert ise temizlik ve kozmetik ürünleriyle karıştırıldığında bu ürünlerdeki kimyasal maddeler yüzeylere tıpkı sakız gibi yapışırlar. Temiz olduğunu düşündüğümüz yerlerde ve eşyalarda bile kimyasal maddeler bulunabilir.

Daha da kötüsü, her kıyafet değiştirdiğimizde, her su içtiğimizde, her yemek yediğimizde, her dişimizi fırçaladığımızda kimyasal maddeler vücudumuza temas edebilir ve zamanla zarar verebilir.

Son yıllarda, su sertliğinin aşırı kullanım nedeniyle artması sonucu kimyasal maddelerin görünmeden her yanımızı sarması nedeniyle vaka sayılarında artış yaşanmaktadır.

Örneğin, ayda ortalama 10 ton su harcadığımızı varsayalım. İki hafta sonra harcadığımız su miktarı 5 tona ulaştığında, Spring Water Traverten'in debimetresi yıkama vaktinin geldiğini algılayarak gece kullanım olmadığında kendisini yıkamaya alır. Tuzlu su ile kendini yıkayıp durulayarak temizler.

Tek yapmanız gereken, vakti geldiğinde cihaza tuz ilave etmektir.

- Ürün Linki: https://www.hepsiburada.com/spring-water-bina-girisi-su-yumusatma-cihazi-pm-HB000002RK5Y

- Hepsiburada - Spring Water Mağaza Linki(16.900TL): https://www.hepsiburada.com/magaza/springwater

Ürünümüzü kullanan ve değerli yorumlarını belirtilen müşterilerimizin geri bildirimlerine, aşağıdaki ekran görüntülerinden ulaşabilirsiniz:

💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü

• 💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü

Spring Water Spring Water 3'lü Inline Filtre Seti - SPRING WATER KABİNLİ CİHAZLAR İÇİN ORİJİNAL FİLTRE SETİDİR: 1008TL

1) Spring Water 5 Mikron Sediment Filtre
    Şebeke suyunun girdiği ilk filtredir. 5 mikronluk gözenekleri sayesinde sudaki tortu, pas, yosun, gibi suyun içinde askıda bulunan 5 mikron ölçeğindeki her türlü toz, çamur, asbest (demir su borularında kullanılan kanserojen madde) gibi kaba malzemeleri filtre eder.

2) Spring Water Granül Aktif Karbon Filtre:
    Kaba malzemelerden ayrılıp bu filtreye gelen su, içindeki klor suya kötü koku ve tad veren gazlar kist ağır metallerin bir kısmı ve diğer kimyasal maddelerden ayrıştırılır ve bu sayede suyun tadı, rengi ve kokusu düzenlenir. Bu filtre hindistan cevizi kabuğunun 800 °C ‘ de oksijensiz ortamda yakılmasıyla elde edilmiş toz halindeki karbon filtredir. Bir susam büyüklüğündeki aktif karbon taneciği futbol sahasını kaplayacak kadar moneküler yüzeye sahiptir. Bu sayede 0,5 kg’lık aktif karbon 1 ton suyu arıtmaya yetecek kadar yoğun bir malzemedir.

3) Spring Water Blok Karbon Filtre:
    Bu aşamada diğer aşamalardan kurtulan 5 mikron ölçeğindeki partiküller blok karbon filtrede tutulur. Hindistan cevizi kabuğu ile kağıdın hamur haline getirilip sıkıştırılmasıyla elde edilir.

Spring Water Spring Water 3'lü Inline Filtre Seti Hepsiburada - Spring Water Mağazamızdaki gerçek kullanıcı deneyimlerine ve müşterilerimizin değerli yorumlarına, aşağıdaki ekran görüntülerinden ulaşabilirsiniz:

💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü

• Hepsiburada - Spring Water Mağazamız: https://www.hepsiburada.com/magaza/springwater?ftid=g0hpr4kzys7pgwsi&utm_campaign=affiliate&utm_source=influencer&utm_term=g0hpr4kzys7pgwsi&wt_inf=affiliate.g0hpr4kzys7pgwsi

• Ürün Linki: https://www.hepsiburada.com/spring-water-3-lu-inline-filtre-seti-p-HBV00000IBPKN?magaza=Spring Water

• Efsane 11.11 İndirimleri Spring Water Mağazamızda Başladı! 🎉

Sağlıklı suya ulaşmanın en hesaplı yolu için en büyük fırsatlar şimdi ayağınıza geliyor! 💧

Hepsiburada’da Spring Water mağazamızda su arıtma cihazlarından filtre değişim kitlerine kadar %50'ye varan indirimlerle sizleri bekliyoruz. Hem bütçenizi koruyun hem de sağlıklı, kaliteli suya ulaşın.

🕒 Sadece bugün, 11.11 fırsatlarını kaçırmayın! Spring Water ile daha temiz ve sağlıklı su deneyimi yaşayın!

• Ailem bu aralar arıtma cihazı bakıyor. Bir aile için önerebileceğiniz ürün hangisi ?
    Bir de ürünü aldık diyelim servis gelip kuracak mı ?

Ben biraz bakındım. Alttaki ürününüzde depo var mı elektrikli mi ?
    https://app.hb.biz/265CRxEn5qXK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 12 Kasım 2024; 22:36:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yaklaşık 5-6 sene önce bu markanın cihazını aldım halen kullanıyorum bir sorunum yok. fakat şu atık su meselesi için atık su üretmeyene geçmek istiyorum. elimdeki malzemeye ekleme çıkarma yaparak buna dönüştürme yapılabilir mi? sıfırdan mı almam lazım?

• Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Servisimiz, ilk kurulum hizmetini ücretsiz olarak sunmaktadır. Siparişinizi teslim aldıktan sonra, cihaz üzerinde yer alan numaradan kurulum için randevu talep edebilirsiniz.

Paylaştığınız linkteki ürün, aile kullanımı için idealdir ve arıtma esnasında atık su üretmez. Ayrıca, dünyanın en kaliteli su arıtma filtrelerinden biri olan Omnipure marka filtreye sahiptir.

Ürün, saatte 50 litre su üretim kapasitesine sahip olup, suyu doğrudan üretir ve stoklama yapmaz.

Başka bir sorunuz veya talebiniz olursa, bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

İyi akşamlar dileriz.
  • volkann86 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Memnun kalmanız bizi çok mutlu etti.

Cihazın maliyetini göz önünde bulundurarak yeni bir cihaz almanızı öneririz. Ayrıca, suyun tadında bir farklılık olabileceğinden, bu yeni tada alışmanız biraz zaman alabilir.

Başka sorularınız veya talepleriniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İyi akşamlar dileriz.
  • Merhaba.

29 Ekim kampanyası ile sizden su arıtma cihazını aldım. Bir gün sonra kurulumu yapıldı. Bir hafta boyunca kullandık. Eve misafir geldiğinde arıtma pompasının çok fazla ses çıkardığını söylediler. Daha önce hiç arıtma cihazı kullanmadığımız için ilk hafta normal sandık. Oturma odasından dikkat kesildiğimde sesi duyabiliyorum. Dolap kapağını kapattığımda ses yine geliyor. Pompada temassızlık vs varda o mu bir yerlere vuruyor diye kontrol ettim, bir şey göremedim. Ben işin içinden çıkamadım.

İşin hoşuma gitmeyen tarafı ise, WhatsApp'tan durumu size yazdım. Geri dönüş alamadım. Servisteki arkadaşa yazmak istedim ama numarasını kaydetmeyi unuttum. Bugün yine WhatsApp 'tan yazdım, yine geri dönüş yapmadınız. Foruma girip bakayım dedim, burada mesajlara cevap verildiğini görüyorum.

Sesin videosunu paylaşıyorum. Konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz?

İdris B.youtube
    Spring Water 11 Aşamalı 12 Litre Su Arıtma Cihazı pompa sesi.
    https://www.youtube.com/shorts/_pZ86nrps5k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• By_Mucahit kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanılan aksaklık sebebiyle çok özür dileriz.

Özel mesaj yoluyla iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz?

En kısa zamanda geri dönüş sağlayacağız.

İyi günler dileriz.
  • @SPRİNGWATER Merhaba, iyi günler. Atık su üretmeyen, UF membranlı sistemin alt filtreleri sitenizde mevcut ama membranın satışını göremedim; online nasıl satın alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68060 -- 15 Kasım 2024; 16:34:25 >
  • Merhaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 68060 6 kullanıcısına yanıt
    💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü

• Arıtma aralığı 0.01-0.1 microndur

• Teşekkürler.

• Rica ederiz efendim göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

Ultra filtrasyon membranı ürünümüzle birlikte atık su üretmeyen ürünlerimizi paylaşacağımız linkten gözlemleyebilirsiniz

www.springwater.com.tr
    Spring Water Su Arıtma Sistemleri | Kategori
    https://www.springwater.com.tr/kategori/atik-atmayan-recineli-su-aritma

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.