Şimdi Ara

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz! (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.812
Cevap
169
Favori
73.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, doğrudur.
  • muratseker M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Sağlıklı ve mutlu günlerde kullanın.

İyi akşamlar dileriz.
  • Merhabalar

atık su üretmeyen modelden almak istiyorum kullanan var mı acaba ?

• Merhabalar efendim öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

Linkini paylaştığım ürün memnuniyeti en yüksek olan ürünümüz

Kullanıcı yorumlarından ürünün kalitesini değerlendirebilirsiniz

Aqua Love atık su atmayan modeliniz uygun su değerlerinde en iyi sonucu verebilmektedir

Yaşadığınız il ve ilçeyi paylaşabilirseniz sizlere ürünün sağlayacağı performansla ilgili destek olmak isteriz .

Saygılarımızla spring water destek ekibi .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

İstanbul - çekmeköy

Anlamadığı şey şu. atık su üretmeyen model var iken insanlar neden atık su üreten modeli seçiyor ? daha fazla su harcamasına rağmen neden bu tercih var. ben hala aradaki farkı anlayamadım. atık su üretmiyorsa neden diğerini alıyım. bi farkı olmak zorunda .

ki atık su üretmeyen modellerde tank yok suyu direk alıyorsun bu da bir avantaj

• latranqil L kullanıcısına yanıt
    İstanbul Çekmeköy’de en iyi sonucu elde edersiniz efendim tds değeri maksimum 250 çıkıyor bu da cihazın en iyi sonucu vermesini sağlıyor.

Satıcıların bu teknolojikliğe sahip olan ürünleri üretmekte zorlanması .

Endüstriyel su arıtma sistemlerinin evsel boyda indirgenerek kullanıcıya sunulmasını zorluğu .

Bu ürünlerin Türkiye’nin her yerinde aynı sonucu vermeyeceği gibi nedenler

Atıksu üretmeyen su arıtma cihazlarının kullanıcılar tarafından tercih edilememesi nedenlerindendir.

Atık su atmayan ürünlerin bir hesaplama ve mühendislik ürünü olması konuyla ilgili eğitim ve tecrübesi olmayan satıcılar tarafından satılmasını imkansız hale getirmektedir .

Kurulduğumuz günden bu yana ülkemizin kıt kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirme hedefleyen firmamız düşünce tembelliğini müşterilerini Mutlaka atıksu üretmeyen cihazları önermektedir

Ürünün çalışmasını engelleyen temel nokta su iletkenlik seviyesinin çok yüksek olmasıdır

Bodrum Çeşme Dikili Didim gibi yerleşim yerlerinde bu cihazın İstanbul’u aynı sonucu vermeyeceğini belirtmek isteriz

Karadeniz bölgesinin tamamında özellikle Ankara İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerde en iyi sonucu sağlamaktadır

Suyun tankta birikmemesi tankla ilgili meydana gelebilecek arızaları ortadan kaldırılması

Filtre tıkanma derdinin neredeyse hiç olmaması ( atık set cihazlara göre yaklaşık dört kat daha az su geçişi olduğundan)

Sürdürebilirliğini ve filtre değişimlerinin diğer cihazlara göre daha verimli olması ( içerisinden daha az su geçtiğinden dolayı filtrelerin iki yılda bir değişmesi)

Atık su atmayan Aqua love. Su arıtma cihazını ön plana çıkartmaktadır

İçerisinde bulunan filtrelerden reçineye kadar titizlikle hazırlanan bu ürünü siz değerli araştırmayı seven ne almak istediğini bilen müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz .

İyi forum’lar saygılarımızla spring water destek ekibi

• quote:

Orijinalden alıntı: SPRİNGWATER

İstanbul Çekmeköy’de en iyi sonucu elde edersiniz efendim tds değeri maksimum 250 çıkıyor bu da cihazın en iyi sonucu vermesini sağlıyor.

Satıcıların bu teknolojikliğe sahip olan ürünleri üretmekte zorlanması .

Endüstriyel su arıtma sistemlerinin evsel boyda indirgenerek kullanıcıya sunulmasını zorluğu .

Bu ürünlerin Türkiye’nin her yerinde aynı sonucu vermeyeceği gibi nedenler

Atıksu üretmeyen su arıtma cihazlarının kullanıcılar tarafından tercih edilememesi nedenlerindendir.

Atık su atmayan ürünlerin bir hesaplama ve mühendislik ürünü olması konuyla ilgili eğitim ve tecrübesi olmayan satıcılar tarafından satılmasını imkansız hale getirmektedir .

Kurulduğumuz günden bu yana ülkemizin kıt kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirme hedefleyen firmamız düşünce tembelliğini müşterilerini Mutlaka atıksu üretmeyen cihazları önermektedir

Ürünün çalışmasını engelleyen temel nokta su iletkenlik seviyesinin çok yüksek olmasıdır

Bodrum Çeşme Dikili Didim gibi yerleşim yerlerinde bu cihazın İstanbul’u aynı sonucu vermeyeceğini belirtmek isteriz

Karadeniz bölgesinin tamamında özellikle Ankara İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerde en iyi sonucu sağlamaktadır

Suyun tankta birikmemesi tankla ilgili meydana gelebilecek arızaları ortadan kaldırılması

Filtre tıkanma derdinin neredeyse hiç olmaması ( atık set cihazlara göre yaklaşık dört kat daha az su geçişi olduğundan)

Sürdürebilirliğini ve filtre değişimlerinin diğer cihazlara göre daha verimli olması ( içerisinden daha az su geçtiğinden dolayı filtrelerin iki yılda bir değişmesi)

Atık su atmayan Aqua love. Su arıtma cihazını ön plana çıkartmaktadır

İçerisinde bulunan filtrelerden reçineye kadar titizlikle hazırlanan bu ürünü siz değerli araştırmayı seven ne almak istediğini bilen müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz .

İyi forum’lar saygılarımızla spring water destek ekibi
    💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

Sıralamada ilk karşıma çıkan birkaç tane yorumu sizlerle paylaşıyorum desteginiz ve ürüne göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz .

ben sizi çok iyi anlıyorum ama neden bu varken ters ozmoz alıp fazla su harcayım onu anlamıyorum. bir farkı olmak zorunda değil mi ? neden seçilsin yoksa. cidden anlamaya çalışıyorum. ters osmoz teknolojilerinde vitamin mineral daha mı iyi ya da başka bir sebep mi var ?

Bu tip ürünleri satan tek firma biziz efendim

İstanbul Çekmeköy’de oturuyorsanız alabileceğiniz en iyi ürün aqua love premium su arıtma cihazıdır

Ters Ozmoz cihazların aksine kireç dışında suyun içindeki mineralleri de arıtmamaktadır.

Ürün klorlanmış şebeke suyunda kullanılabilecek en mantıklı üründür.

sizden alan insanlar neden ters ozmoz alıyor peki. ters ozmozun bir avantajı yok mu ? bence de love serisi mantıklı ama. bilemiyorum yani anlayamıyorum . su ısraf etmeyen mineral öldürmeyen model varken tersi modeli neden alırsın ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latranqil -- 15 Nisan 2025; 13:49:35 >
    Ters ozmos ürün tercih edilmesinin en önemli nedeni fiyat ters ozmos mantığıyla çalışan ürünlerimiz 6000 TL’den başlıyor en çok satan modelimiz de bu 11 aşamalı modelimiz.

Atık su atmayan ürünlerimizin ise başlangıç fiyatı 9000 TL

İnsanımızın bu ürünleri kullanmasına ne kadar arzu alsak da maliyetleri nedeniyle verebildiğimiz en düşük rakam atıksu atmayan cihazlarda maalesef 9000 TL

Bir diğer nedeni de uzun yıllardan beri firmamızın alışveriş yapan kullanıcıların çevrelerinde 11 aşamalı cihazı görüp aynısından istiyorum demeleri

Atıksu atmayan cihazımız beş yıldan beri satışta

Ancak her geçen yıl bir önceki yılın iki katı daha fazla satıldığı bilgisini sizinle gönül rahatlığıyla paylaşabilirim .

heh. daha ucuz misal bir sebep . şimdi oldu.

ben love serisinden istiyorum. ümraniye için de uygun mudur acaba ? çekmeköye uygun ama ümraniye peki ? bir de hangi modeli almalıyım. love ve love premium var gördüğüm kadarı ile . ne önerirsiniz

İstanbul’un tamamında çalışacaktır efendim premium serisini alırsanız daha yüksek memnuniyet sağlarsınız

Filitre farkı var değil mi bu üründe. bir de filitre değişim periyot ve maliyetlerini söyler misiniz

• Merhaba atık su üretmeyen modelinizde yaklaşık 6 ay önce satın almıştım. üründen çok memnunum. sormak istediğim ürünün bakım kısmı. kurulumda eşime bilgi verilmiş ama hatırlamıyoruz. hangi periyotlarda ne yapmalıyız. bilgi verebilir misiniz

• sharp61 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

Ürünün altıncı ayında herhangi bir filtresinin değişmesine gerek yok

Yapılması gereken tek şey cihazın tuzlu suyla yıkanmasını sağlamak.

Bu işlemi rahatlıkla kendiniz gerçekleştirebilirsiniz konuyla ilgili videomuzu ürünü satın aldıktan sonra telefonunuza gönderebiliriz

Eğer kendiniz yapamazsanız 600 TL servis ücreti karşılığı teknik servisimiz bu işlemi gerçekleştirecektir

Desteginiz için teşekkür ederiz

• sharp61 S kullanıcısına yanıt

Üstad kolay gelsin üründen memnun musun ? içimi vs nasıl acaba

• merhaba. ben üründen çok memnunum. ilk bir hafta su kabarcıklı gibi oluyor. daha sonra cihaz daha verimli oluyor. ben daha öncesinde 5 lt lik pet şişelerde kullanıyordum. evde hiç arıtma kullanmamıştık ama eşim başka yerlerdeki arıtma cihazlarından su içemiyordu. bu cihazdan şikayeti yok. ben ve çocuklar hemen alıştık. tavsiye ederim.

• Ben Aqua Love kullanıcısı olarak belirtmek istiyorum. Bu arıtmanın su kalitesi içtiğinizde çok rahat anlaşılacak kadar iyi. Tavsiye ederim. Ürüne sağlanan destek ve ilgi alaka da cabası oldu. Ne sorduysam ayrıntılı cevap ve dönüş aldım.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.