Şimdi Ara

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz! (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
169
Favori
73.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi love modelini aldınız hocam. link atar mısınız ?

@çağlar dağlı

bir de su içimi vs nasıl sizce ? ikinizden de bilgi alabilirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latranqil -- 15 Nisan 2025; 16:49:47 >
  • Öncelikle Değerli görüşleriniz ve ilginiz için teşekkür ederiz.
    Firmamız kurulduğu günden beri sizlerden gelen geri dönüşler doğrultusunda sizlere daaha iyi hizmet ve ürünler sunabilmek adına garet göstermektedir.
    Müşteri memnuniyet krıteri bizim için hem bir kıvanç hemde başarı göstergesi olarak kabul edilmektedir.
    Bunun için de çeşitli platformlarda hakkımızda yapılan objektif ve gerçek kullanıcı yorumlarını sizlerle paylaşmayı da ihmal etmiyoruz.

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

• latranqil L kullanıcısına yanıt

Merhaba ben bunu kullanıyorum. Sitesinden baktığımda sanki fiyat olarak da daha uygun geldi. Sizde bir bakın kontrol edin tabi. Bu arıtmanın suyu çok çok iyi . Bunu tercih etmem de en büyük etken içindeki filtreler oldu. Kullanılan filtreler de Omnipure var. . Detaylı araştırırsanız bu filtreler çok başarılı. Kullandığınızda memnun kalacağınızı söyleyebilirim.

• çağlar dağlı kullanıcısına yanıt

evet aynı modelin premium farkı bu. fark da filitrelerden kaynaklanıyor anladığım kadarıyla. içimi güzel ve rahatça içebiliyorsunuz dimi. dışardan su almama gerek yok ? ağır falan diyen var ondan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latranqil -- 15 Nisan 2025; 17:9:25 >

Ben bulunduğum yerde suyun tadından gayet memnunum ve damacana kullanmanın nasıl olduğunu unuttum desem yeridir.

Ben yurt dışında da bulunuyorum mineralli ve kabarcıklı suların tadıyla özdeş diyebilirim. Hatırladığım kadarı ile firma bana çeşme ve Foça gibi suyun sert olduğu yerler için önermemişti. Bu konuda yaşadığınız yere göre su bilgisi paylaşıyorlar. Bunları göz önünde bulundurarak hareket etmenizi öneririm.

benim bölgem de kullanıma uygunmuş bakalım. love premium düşünüyorum nerdeyse karar verdim. tek soru işaretim reçine nasıl yıkanır kısmı kaldı

• bu ürüne karar verdim. atık su olmaması , filitre kalitesi ve elektriğe ihtiyaç duymaması sebebi ile. musluk da geliyor mu üründe acaba ?

• SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

buna da dahil mi ? sitenizden alırsam

Hayırlı olsun efendim doğru bir karar vermişsiniz evet ürünümüzle birlikte krom musluk gelmektedir ilk kurulum ücretsiz olarak yapılmaktadır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Tabii ki efendim bu ürünü de satın alabilirsiniz Musluk fiyata dahildir ayrıca Forum üyelerine özel %10 indirimmizde mevcuttur sizlere özelden indirim kodunu paylaşacağım efendim.

• SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

an itibari ile ürünü satın aldım. kargo bekliyorum artık :) filitreleri sebebi ile premium seçtim . üye indirimi de güzel oldu. artık damacana su almayacağım dimi ? :)

Hayırlı olsun efendim

Güveniniz ve desteginiz için teşekkür ederiz

Artık damacana su almayacaksınız.

• jjbraddock kullanıcısına yanıt

uv olmayanından yani love premium olanı aldım .

üründen memnun musunuz ? içimi vs nasıl acaba ? kargo muhtemelen yarın elime ulaşacak. yorumlarınızı merak ettim. atık su olmayanların içimi bir tık ağır diyen var çünkü

Suyun tadını seviyorum. Tabi bu damak tadı ile de alakalı olabilmekte. Genel olarak evimde suyu içen arkadaşlarımdan da hep beğendiklerini ifade ettiler. Sanırım bunda filtre özellikleri ön plana çıkıyor Omnipure bence çok başarılı. Bu sayfayı oncesinde de çok inceledim. Sorulara net dönüşler ilgi. Firmaya tercih etmem de etkili oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müşteri Memnuniyeti bizim için çok değerli.

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 16 Nisan 2025; 16:48:44 >

ben de hem filitre kalitesi hem de daha uzun süre dayanması sebebi ile love premium cihazını seçtim. satıcı sağolsun çok ilgili. içimin premium cihazda bir tık daha iyi olabileceğini de söyledi. ama onmi filitre için tercih etmiştim zaten . inşallah tadı da iyi olur

• Merhaba, daire önü kireç önleme ya da yumuşatma için çözümünüz var mı, hangi ürünü önerirsiniz?

Merhabalar efendim

Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz .

Sizler gibi değerli müşterilere hizmet etmek bizler için büyük mutluluk .

Ürünü aldığınız ilk günden son güne kadar sizlere en iyi hizmeti sunacağıımızdan emin olabilirsiniz .

Çevreye ve firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tekrar tekrar size minnettarız

İyi formlar diliyoruz .

• hayalet16 kullanıcısına yanıt
    Selamlar

Daire girişi kireç engelleyici ya da bina girişi su arıtma cihazı olarak bilinen evin genel kullanımında kullanılacak olan suyun artırılmasında kullanılan filtreler her geçen gün daha büyük önem arz etmektedir .

Bunun temelinde banyo yapılacak olan suyun bir dahi yoğun klor ve kireç içermesi yatmaktadır .

Klorun bakteri ve virüsleri %100 oranında yok ederken insan metabolizmasına hiç zarar vermediği bilimsel bir yalandır .

Aslına bakarsanız klor zehirli ve buharlaşbilen bir kimyasaldır .

Avrupa’da ve Amerika’da suların klorlanması birarıtma yöntemi olarak kullanılmamaktadır .

Hatta havuzlarda dahi klor yerine ozonlama ve tuzlu su yüzme havuzları tercih edilmektedir .

Klor buharlaşbilen bir kimyasaldır suyu dinlendirdiğinizde eğer üzeri açık bir kapta ise klor buhar haline dönüşerek suyun içerisinden buharlaşarak arıtılabilir.

Ancak kapalı devre sistemlerde bu işlemin yapılabilmesi mümkün değildir

Klor arıtımında ve kimyasal arıtımında bizlerin imdadına yetişen en önemli arıtma yöntemi karbon filtrelerdir

1 Karbon mineral taneciği içerisindeki yüzey koca bir futbol sahasını kaplayacak kadar geniştir.

Mercimek tanesi büyüklüğündeki bir Mineralin bu derece büyük bir arıtma yüzeyine sahip olması bir mucizedir

İki tip karbon bulunmaktadır biri kömür bazlı diğeri ise Coconut bazlı

Coconut lı karbon bilinen en kaliteli karbondur. Karbonun şeffaf mineral kaplan üzerine konulması ya da yüksek miktarlarda 50 100 200 500 hatta 1000 litrelik FRP(Fiberglas) tank içine konularak otomasyon valfleriyle kullanılması şeklinde klor ve kimyasal arıtma gerçekleştirilebilir.

Anca bina girişine konulan şeffaf karbon filtreler ve filtre kapları suyun içindeki kireç kesinlikle arıtmaz.

Şeffaf kaplarda ve mineral kapların içerisine konulan Silifoz adını verdiğimiz bilimsel adıyla poli fosfat denilen kimyasal ise
    bilinenin aksine kireci arıtmaktan ziyade suyun temas ettiği yüzeylerde bir film tabakası oluşturarak kirecin bu film tabakasının üzerinden kayıp gitmesini sağlar.

Suyun yumuşatılması kireçten arıtılmasında kullanılabilecek en mantıklı yöntem suyu yumuşatma cihazlarıdır.

Su yumuşatma cihazları PRP tankı içerisine konulmuş olan reçinenin su sertliğine göre belirlenen periyotlarla tuzlu suyla yıkanarak temizlenip tekrar servis konumuna gelmesini sağlayan mükemmel cihazlardır.

Şimdi ilginizi çekecek bir konuya değinmek istiyorum bu pek çok kullanıcının bilmediği ve bilim insanlarından bizim bilmemizi istemediği son derece önemli bir konu.

Size kireçli su ile ev temizliği ve çamaşır temizliği yaparsanız kansere yakalanma riskinizin kat ve kat artacağını söylesem ne düşünürsünüz.

Uzun vadede yumuşatma cihazı kullanmak ve kireçsiz su ile çamaşır bulaşık yıkamak hatta banyo yapmak sizi yakalanabileceğiniz ciddi hastalıklardan koruyabilir.

Kireç aslında insan metabolizması için zararlı bir mineral değildir kireçli suyla banyo yapmanız sadece cildinizde hafif kuruluk ve deri döküntüleri neden olur.

Ancak kireçli su ile saçlarınızı yıkadığınız şampuan, bulaşıklarınızı yıkadığınız bulaşık deterjanı, elbiselerinizi yıkadığınız çamaşır deterjanı tepkimeye girdiğinde inanılmaz bir reaksiyon meydana gelir.

Sert su bünyesindeki kireçle beraber saçınız da çamaşırlarınızda bulaşıklarınızda kireç olarak birikirken içerisine karıştırılan deterjan şampuan yumuşatıcı gibi kimyasalları da maalesef çamaşırın bulaşığını giydiğiniz elbiselerin bardaklarınızın üzerinde tutar.

İyi durulanmayan kireç nedeniyle temizmiş gibi görünen evde kullandığınız her türlü materyal aslında deterjanı da bünyesinde barındırır.

Şöyle bir örnek vermemiz gerekirse iki sene giydiğiniz bir kazağın üzerinde bir çay bardağı kadar aslında deterjan ve kireç yerleşik olarak bulunuyor demektir.

Bu yönüyle su yumuşatma cihazları uzun vadede sağlığınızı koruyacak kısa vadede ise büyük masraflar yaparak satın almış olduğunuz Duşakabin rezervuar musluk çamaşır makinesi bulaşık makinesi gibi ekipmanlarınızın bozulmasını engelleyecektir.

Su yumuşatma ve su arıtma konusunda engin tecrübelere sahip olan firmamız dünyanın en kaliteli reçetesini siz saygıdeğer müşterilerimiz için ithal etmektedir.

Piyasada dünyanın en kaliteli reçinesi olarak bilinen reçinenin bile kat ve kat üzerinde performans sağlayan helal sertifikalı gıdaya uygun bu mükemmel minerali siz değerli müşterilerimizin içme suyu ve kullanım suyu üretiminde kullanmak için özel olarak getirtmekmekteyiz.

Üretici firmalar bu ürünü fiyatı çok yüksek olduğundan dolayı maalesef Türkiye’ye getirmiyorlar ve gıdaya uygun olmayan reçineleri getirerek kullanıcılarının sağlığını hiçe sayıyorlar.

Yurtdışından getirmiş olduğunuz reçinenin kalitesini gösteren görseli siz değerli müşterilerimiz de paylaşıyorum.

Yine aynı şekilde yumuşatma cihazı olarak önerebileceğimiz spring water traverten ürünümüzün de görselini siz değerli müşterilerimizle paylaşıyorum.

Lütfen su sayaçlarını bulunduğu kısma takılan şeffaf filtreler ya da manyetik ürünlerin kireç arıttığı ile ilgili söylenenlere kulak asmayın kireç arıtmanın en doğru yolu reçinedir ve yumuşatma cihazları.

Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı siz değerli forum üyelerine teşekkür ederiz saygılarımızla Spring Water Destek ekibi sağlıklı günler dileriz

https://www.springwater.com.tr/urun/spring-water-25-kg-recine?AppLanguageCode=tr

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

Spring Wateryoutube
    Bina girişi su arıtma spring water traverten 
    https://www.youtube.com/shorts/WomV0nEIvr8?si=OhJFrz10j4KBEZz9

Spring Wateryoutube
    Bina girişi üçlü filtre Omnipure
    https://www.youtube.com/shorts/z5YlYmevlSM?si=hjye-NWlKQOovzQ3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 16 Nisan 2025; 18:44:17 >

• 11 aşamalı 12 lt arıtıcı cihazımızı 3 yollu musluk ile kullanıyoruz. Beraberinde bir de şişe su alarak yine spring water tds cihazı ile yaptığım ppm ölçümü videosunu fikir vermesi için paylaşıyorum. Yüksek olan çeşme suyu, ortanca arıtma suyu, diğeri de hazır paketli su. Bir fikir verir sanırım.

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.