< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz! (90. sayfa)

-
-
en kısa sürede deneyeceğim ^^
love premium ürünü geldi kuruldu. sudaki kabarcık ya da taneler beni tedirgin ettiği için henüz içim yapamadım :D 40 dakika falan çalıştırdık bakalım ne olacak
-
Hayırlı olsun efendim güle güle kullanın
Hava Kabarcıkları sizi tedirgin etmesin
Bunlar zamanla azalacaktır
Suyun üstüne çıkarak kaybolur
Ürün mineralli su ürettiğinden mütevellit oluşan bir durumdur
15 - 20 dakika akıttıktan sonra güvenle kullanabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
40 dakika akıttım garanti olsun diye:) zamanla geçecek dimi bu kabarcıklar
-
Zamanla azalacaktır ama hava Kabarcıkları suyun canlı ve mineralli olduğundan mütevellittir.
bu filtrelerden bahsediyorum
-
musluk suyunda kabarcık gördüğümüz için yıllarca hep akılda su acaba kirli mi diye düşündürtüyor. algıyla alakalı biraz
-
Ommipure nsf onaylı filtreleme sistemidir efendim malzeme maliyeti yüksek olduğundan dolayı ürünün fiyatı yüksek olarak belirlenmiştir
Ürünün üçüncü haznesinin reçine filtre yerleştirebiliriz
amacım bağ evindeki temiz su tankına girmeden suyu çamur tortu vs lerden temizlemek.ne önerirsiniz
-
Amacınız Çamur ve partikül tutmaksa giriş kısmında yıkanabilir filtre koyarsak daha iyi olur efendim
Bu opsiyon fiyatı değiştirmeyecektir
Ürünün kurulum ve montajı fiyata dahil değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 19 Nisan 2025; 22:5:8 >
Cevap için teşekkür ederim, atık su atmayan modeller benim ihtiyacım için çözüm sunmuyor mu? Ben atık işinden hoşlanmıyorum 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederiz efendim sizlere bilgi vermek bizim için büyük bir mutluluk.
Hangi il ve ilçede oturuyorsunuz ?
Antalya / Kaş
Bulunduğunuz yerleşim yerinde tds seviyesi 350-400 civarında ürünün kullanımı için maksimum 300 olmasını öneriyorum
Ürünü satın aldıktan sonra tadı ile ilgilenen sorun yaşamazsanız ürünü PH+ cihaza Çevirme şansınız olur
siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti bizler için çok önemli
Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 21 Nisan 2025; 9:42:6 >
-
Kullandığım ve memnun olduğum bir markasınınız. Ama müsteri memnuniyet fotolarınız güncel ve çok miktarda olunca bı kontrol ettim. Hangisine baktiysam o ürünün altında ilgili yorumu buldum. Bu konuda dürüst olmanızı ayrıca takdir ettim.
Bizim gibi bilinçli tüketicilerin böyle firmalara ihtiyacı var. Teşekkürler Spring Water.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Göstermiş olduğunuz ilgiden ve desteginizden dolayı teşekkür ederiz.
Sizler gibi değerli müşterilerimizin desteği ve memnuniyeti olduğu sürece firmamızın daha da büyüyeceğini eminiz .
Saygılarımızı Spring Water destek ekibi
love premium cihazla 2. günüm. suyun tadına alıştım sanırım. çayın tadı daha tok ve net. damacana tarihe karıştı
-
Hangi üründen bahsediyoruz anlamadım da?
Alıntı
metni:Ürünü satın aldıktan sonra kargo ile ilgilenen niyet yaşamazsanız ürünü PH+ cihaza Çevirme şansınız olur. Şu kısımda klavye azizliğine uğramışsiniz sanırım anlayamadım.
Evet efendim kusura bakmayın
Bulunduğunuz yerde suyun iletkenlik seviyesi yüksek suyun tadına alamayabilirsiniz
Eğer alışamazsanız ters ozmos pH+ cihazı çevirebiliriz
Standart cihaz almanız durumunda bu ürünün çevirebiliriz
Premium olursanız ise bu ürüne Çevirme şansımız olur
Burada yaptığımız işlem cihazın dış kabini ve filtreleri sabit bırakarak cihazı revize etmek şeklinde gerçekleşiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 21 Nisan 2025; 9:44:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X