Bildirim
- Sq`Gaming PRO Public Bıçak Ödüllü Etkinliğimiz (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Etkinliğimiz baslamıştır -
ilk 5e hediye olsa denenirde ilk 3 zor kolay gelsin başlıyanlara -
Topluluk sunucularında 1 tane tr sv var 128 tick benim gördüğüm -
Çok çekişmeli gidiyor top 10 .. Başlangıç yapılalı 4-5 gün olmasına rağmen oyuncularımız farkını göstermeye başladı bile.. -
squirtle- tartışmasız Türkiye nin en kaliteli serveri. seviyeli ortam ve 7/24 online adminler var başarınızın devamını dilerim. -
BU SAATTEN SONRA BIÇAĞI KİMSE DÜŞÜNMESİN -
Servera sabah 9 da baktım full gece 5 te baktım full vallahi sinir harbi
-
İlk olarak her daim adminler oyunda saat sabah 5de dahil olmak üzere, bu yüzden herhangi bir hackerla karşılaşmak imkansız. Bu yüzden, Oyuna yeni başlayanlar için oyunu öğrenmek için tercih edilebilecek bir server ben rekabetçi modda oyunu öğrenmeye başladım dolayısıyla rütbem düşük başladım sizde aynı hataya düşmeyin -
Güzel Etkinlik Başarılarınızın devamini diliyorum.. UKB sevgiler saygılar :)) -
swde pro var dediler girelim dedik sw full vip disi giremicez herhal :D -
VİP ' lik önerebilirim arkadaşlar :) Aramıza katılmak isteyen arkadaşlarda teamspeak 3 adresimize giriş yapabilirler.. TEAMSPEAK3 : ts3.prooyuncu.com -
Teşeküür ettim dostum :) -
etkinlik devam ediyo hala şansınız var -
Türkiye'nin gerçekten en iyi serverı. Adminler düzgün, kibirli tipler bulamazsınız. Küfür etme şansınız yok bunun için bayan kullanıcılarda rahat rahat oyunlarını oynuyorlar. İşin özü seviye yüksek. Ayrıca sürekli olarak ödüllü etkinlikler yapılıyor. Arada yapılan 16vs16 maçları ayrı bir zevk katıyor. Yeni başlayan bıçak ödüllü yarışma ortamı iyice şenlendirdi. Kar amacı olmadan insanların keyifle oyun oynaması için yapılan bu tarz etkinlikler servera ilgiyi artıyor. Girmek kolay değil genellikle full. Yenile tuşuna ardı ardına basmak suretiyle oyuna girebilirsiniz Sq gaming!in Başarılarının ve etkinliklerinin devamını diliyorum -
Nasil katilicaz anlamadim? -
Bizler bir topluluğuz dostum.. Teamspeak 3 adresimize giriş yaparsınız sizi kaydederiz.. Muhabbet eder tanışırız bu şekilde yani..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X