Şimdi Ara

SQL 2008 Tarihe göre db yedeği almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben eskiden beridir bu yedeği kullanıyorum ve normalde aşağıda verdiğim prosedür ile exec kullanarak yedek alıordum.

USE [xxdeathly] 
    GO
    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[otodbyedekal] Script Date: 01/29/2011 07:34:36 ******/
    SET ANSI_NULLS OFF
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER OFF
    GO
    ALTER procedure [dbo].[otodbyedekal]
    AS
    declare @location varchar(120)
    set @location = N'D:\yedekler-'+replace(str(year(getdate()))+'-'+str(month(getdate()))+'-'+str(day(getdate())),' ', '')+'.bak'
    BACKUP DATABASE [xxdeathly] TO DISK = @location WITH NOFORMAT, INIT, NAME = N'xxdeathly-Full Database Backup', SKIP, NOREWIND, NOUNLOAD, STATS = 10
    declare @backupSetId as int
    select @backupSetId = position from msdb..backupset where database_name=N'xxdeathly' and backup_set_id=(select max(backup_set_id) from msdb..backupset where database_name=N'xxdeathly' )
    if @backupSetId is null begin raiserror(N'Verify failed. Backup information for database ''xxdeathly'' not found.', 16, 1) end
    RESTORE VERIFYONLY FROM DISK = @location WITH FILE = @backupSetId, NOUNLOAD, NOREWIND

ancak yeni geçtiğim sunucuda sql kurulumunda kaynaklanan bi sorundan mı yoksa windowstan kaynaklanan bi sorundanmıdır çözemedim şu hatayı verior.

Msg 3201, Level 16, State 1, Procedure otodbyedekal, Line 7 
    Cannot open backup device 'D:\yedekler-2011-1-29.bak'. Operating system error 5(Access is denied.).
    Msg 3013, Level 16, State 1, Procedure otodbyedekal, Line 7
    BACKUP DATABASE is terminating abnormally.
    Msg 3201, Level 16, State 2, Procedure otodbyedekal, Line 11
    Cannot open backup device 'D:\yedekler-2011-1-29.bak'. Operating system error 2(The system cannot find the file specified.).
    Msg 3013, Level 16, State 1, Procedure otodbyedekal, Line 11
    VERIFY DATABASE is terminating abnormally.

İşte bu yüzden bende job kullanarak yedek almak istiorm ama...
    job sanırım her gün aldığı yedeği diğer yedeğin üzerine yazdırıor. her günün tarihine göre nasıl yedek alabilirim? yardımcı olabilirmisiniz?

• Management altında, maintenance plan klasörüne sağ tıklayarak yeni bir bakım planı oluştur, buradan oluşturduğun bakım planı standart ayarlarında aldığı yedeğin dosya adını sistem saatinden oluşturur, bu şekilde hergün için ayrı yedek alabilmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erethan -- 31 Ocak 2011; 9:42:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.