Arkadaşlar merhaba durumlar biraz karışık umarım doğru bir şekilde anlatabilirim çaresizliğimi. Bir haber sitesi için asp script aldım yaklaşık 3 sene boyunca bu yazılımı güncelleyerek kullandım. son güncellemeden sonra yeni bir hosting firmasına geçiş yaptım ve dosyalarımı yeni hosta yüklettim. ancak veritabanı sıkıntımız ortaya çıktı. eski sunucudan aldığımız yedeklerde sql klasörü içerisinde frm myd ve myi uzantılı dosyalar mevcut fakat yeni sunucu firması benden illa sql uzantılı bir dosya istemekte. bu dosya olmadan da benim scriptim hiç bir işe yaramıyor haliyle.
resmen arafta kaldım ne yapacağımı bilmiyorum bir akıl verin.
Eski hosting firmasındaki veritabanınız duruyo mu?
eski firmada veritabanı dosyam durmuyor yazıkki zaten onlarla iletişim kurdum bana ait bütün dosyaları uçurmuşlar. elimde sql adlı bir klasör ve içerisinde bahsettiğim uzantıda dosyalar mevcut.
sql dosayası yoksa ısın cok zor allah yardımcın olsun
evet arkadaşlar. sql dosyası bulunamadı ancak sorunu çözmek için yazılımcı firmanın sağolsun elini taşın altına sokmasıyla bir kaç kusurlu sql sorunu çözdük. daha sonra üzerlerinde oynama yaparak kararlı hale getirdik siteyi çok şükür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme