Şimdi Ara

Squier Bullet Strat HSS nasıl bi gitar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
4.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Squier Bullet Strat HSS'yi almayı düşünüyorum fiyatı 370 lira gibi birşey ama bunun yanında amfide lazım kaliteli ama fiyatıda fazla yüksek olmayan bir amfi önerirseniz sevinirim.

• Bullet strat kimse önermiyor onun yerine 2.ele yönelin ve yine 2. el bir amfi alın.
  • texasamet T kullanıcısına yanıt
    Bütçen o dolaylardaysa Bullet Strat HSS fena bir gitar değil. Şöyle bir gerçek var, belli bir fiyata kadar gitarların hangi marka olursa olsun malzeme kaliteleri çok değişmiyor. Eğer 1000-1500 tl vermeyeceksen bir gitara onun altındaki gitarların çoğu zaten sunta benzeri malzemelerden yapılıyor olacak. Bu durumda kaliteyi belirleyen şey işçilik ve tasarım. Tutup Cort, SX vs bir gitar almak yerine Squier Bullet alınabilir. En azından fender strat tasarımını aynen koruyor. Yani rahat klavye, daha kullanışlı vb. Bir de Fender strat mühendisliğiyle üretiliyor. Sadece çok daha ucuz malzemelerle... Çok mantıklı bir hareket olur mu bilmem ama zaman içinde parçalarını gerçek fender parçalarıyla da değiştirmen mümkün...

İkinci el de düşünülebilir ama 2. el her zaman risk. Bir de tutup gibson, jackson ya da fender gibi bir markanın ikinci elini o fiyata bulamayacağın için yine 600 700 liralık bir gitarı 300 350'ye alacaksın ikinci elde. O da muhtemelen ibanez, cort, washburn falan olacak... YAni arada öyle dişe dokunur bir fark da olmayacak. (tabii çalacağın tarz da önemli)

Squier Bullet Strat HSS tabii ki süper, mükemmel bir gitar değil. Ama o fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı gitar. Satacağın zaman da her zaman müşterisi çıkar.

TAbii sert tonlar alacağın bir elektro gitar arıyorsan ibanez falan daha mantıklı bir tercih olur. Squier strat pop, classic rock, blues jazz belki hard rock falan için iyidir. Daha sert müziklerde istediğin tonları veremeyebilir. Zaten onu orijinal fender strat da veremez:)

• quote:

Orijinalden alıntı: texasamet

Squier Bullet Strat HSS'yi almayı düşünüyorum fiyatı 370 lira gibi birşey ama bunun yanında amfide lazım kaliteli ama fiyatıda fazla yüksek olmayan bir amfi önerirseniz sevinirim.

Ben 2.el belki 150tl'ye verebilirim.Bu gitar başlangıç olarak iyi bir gitar.Ama bir süre sonra yetersiz gelebilir.Eğer ses kartın iyi ise amfiye vereceğin paraya daha iyi 2. el alabailirsin.Ama ben 0 squier bullet strat alacağım dersen squier bullet bence güzel.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-ibanez-grg170dx-140939976/detay
    Şu linke bakabilirsin mesela.Ya da biraz daha para biriktirp biraz sabredip daha iyi bir gitar alabilirsin.Arkadaşımızın dediği zaten bu fiyat civarlarında çoğu gitar aynı gibi ama 600 tl ya da 500 tl ye hatta daha fazla biriktirip daha iyi 0 ya da 2. el alabilirsin.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan12345k -- 15 Ekim 2013; 23:01:28 >

• Beyler ben belçikada yaşıyorum ve almanyada music store diye çok büyük bi entrüman mağazası var ordan alcam gitarımı
    Ve 4 yıldır gıtar calıyorum ve iyice ilerlemek için iyi bi fender stratocaster alcam
    1500 euro param var ama karar veremdim hangi modelini alıyım fender stratocasterın
    Almak istedigim modeller şunlar :

Fender american standart stratocaster

Fender american special stratocaster

Fender richie blackmore stratocaster

lütfen acil yardımcı olursanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ibanez grg170dx ve amfi yardım
    12 yıl önce açıldı
    Satılık İbanez akustik gitar
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.