Şimdi Ara

SR29 vs CS21

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vaio sr29 ve cs21 arasında kararsız kaldım. sr29un özellikleri iyi ama bütçemi zorluyor. sizce sr29 ve cs21 arasında; oyun ve uygulama performansı farkı ne kadardır? aradaki fiyat farkına değer mi?

http://vaio.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=VGN-CS21S%2FW&site=voe_tr_TR_cons&pageType=Overview&category=VN+CS+Series

http://vaio.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=VGN-SR29VN%2FS&site=voe_tr_TR_cons&pageType=Overview&category=VN+SR+Series

• Selam
    Alacağın bilgisayarı ağırlıklı olarak taşıyacaksan, tabiki SR serisi alman mantıklı. Ama CS21 modeline o kadar para vereceğine o segmentde CS230 al derim. Sonuçta aralarında çok fazla fiyat farkı yok, ama özellik olarak çok farkediyor. İşlemcisinden hiç bahsetmiyorum zaten..

SONY VAIO VGN-CS230J/P (4 GB) NOTEBOOK

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.4 GHz. 3 MB Cache Bellek P8600 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 320 GB 5400rpm SATA
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1750 MB Ekran Kartı

Vista Home Premium İng-Tr 64 Bit
    Dahili 1.3 MP Kamera ve Bluetooth
    Şık Pembe Rengiyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@CKBeRRY

Selam
    Alacağın bilgisayarı ağırlıklı olarak taşıyacaksan, tabiki SR serisi alman mantıklı. Ama CS21 modeline o kadar para vereceğine o segmentde CS230 al derim. Sonuçta aralarında çok fazla fiyat farkı yok, ama özellik olarak çok farkediyor. İşlemcisinden hiç bahsetmiyorum zaten..

SONY VAIO VGN-CS230J/P (4 GB) NOTEBOOK

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.4 GHz. 3 MB Cache Bellek P8600 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 320 GB 5400rpm SATA
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1750 MB Ekran Kartı

Vista Home Premium İng-Tr 64 Bit
    Dahili 1.3 MP Kamera ve Bluetooth
    Şık Pembe Rengiyle...

o modeli sony türkiyenin sayfasında bulamadım. eurasia garantilisi bulunabilir mi resmi sayfada olmayan ürünlerin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.