Eski bir receiver almak istiyorum bulamadım hiçbir yerde
resmide bu;
bazen bu tip eski urunlere gittigidiyor.com da rastliyorum. Takip etmelisin, gumruk falan oderim dersen yine ebay.com ve ebay.co.uk onerebilirim sana.
sahibinden.com- gittigidiyorda yok
Selam bende st-ch770 i var. 4 adet midi olanı..yada bir alt modeli .. Ama pek satmayı düşünmüyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: kemalege2000
Selam bende st-ch770 i var. 4 adet midi olanı..yada bir alt modeli .. Ama pek satmayı düşünmüyorum..
Bu cumlelerden benim anladigim, iyi fiyat verirlerse satarim.
Merhaba, aradığın cihazı kullanıyorum ve İnşallah bulupta alırsan çok mevnun olacağını tahmin ediyorum. Bu tip cihazlar zor bulunur ama sonuçta bir şekilde arayan bulur. HOŞCAKAL...
ne kadar istiyorsun dostum söyleyeceğin rakam astronomik mi öğrenmek istedim
Sattığımı yazmadım sadece şu an kullanıyorum dedim. Bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde.
mehaba ardınız anfinin aynısı mevcuttur temizdir çizik dahi yoktur satmayı düşünüyorum
Seneyi devriyesi gelmiş. Biraz geç olmuş.
Technics SA-TX50 arıyorum elınde olan arkadaslar bu numaradan ulassın 0534 745 00 97...
he senei devriyesi geçmiş :))
TX50; gördüğüm ilk THX li cihazlardandır vesselam cidden severim Technics TX50'yi. sahbnden veya gittigdyr sitesinden takip edilmesi gerekir. ben satıldığına denk geldim. eğer bulunamıyorsa altenatif olarak SA-DA10'nu öneririm.
the_cantan
kullanıcısına yanıt
her gun bakıyorum aylardır ama yok bulamıyorum....
bende bayağı bir zmaan önce görmüştüm rahat 2-3 sene var o günden bu yana piyasasını kontrol etmedim. illa ki ısrar varsa ki var tahmin ettiğimden Technics SA-DA10'nu önerdim. TX50'yi aratmaz. ama illa TX50 olsun ve onun vereceği zevki isterim denirse o başka. bir yerde sizi bekleyen TX50 vardır.
the_cantan
kullanıcısına yanıt
insallah cıkar karsıma acaba fıyatı ne kadardir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme