Şimdi Ara

Technics SA-TX50 arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir receiver almak istiyorum bulamadım hiçbir yerde

resmide bu;
     Technics SA-TX50 arıyorum

• bazen bu tip eski urunlere gittigidiyor.com da rastliyorum. Takip etmelisin, gumruk falan oderim dersen yine ebay.com ve ebay.co.uk onerebilirim sana.
  • sahibinden.com- gittigidiyorda yok
  • Selam bende st-ch770 i var. 4 adet midi olanı..yada bir alt modeli ..
    Ama pek satmayı düşünmüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalege2000

Selam bende st-ch770 i var. 4 adet midi olanı..yada bir alt modeli ..
    Ama pek satmayı düşünmüyorum..

Bu cumlelerden benim anladigim, iyi fiyat verirlerse satarim.
  • Merhaba, aradığın cihazı kullanıyorum ve İnşallah bulupta alırsan çok mevnun olacağını tahmin ediyorum. Bu tip cihazlar zor bulunur ama sonuçta bir şekilde arayan bulur. HOŞCAKAL...
  • ne kadar istiyorsun dostum söyleyeceğin rakam astronomik mi öğrenmek istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sattığımı yazmadım sadece şu an kullanıyorum dedim. Bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde.
  • mehaba ardınız anfinin aynısı mevcuttur temizdir çizik dahi yoktur satmayı düşünüyorum
  • Seneyi devriyesi gelmiş. Biraz geç olmuş.
  • Technics SA-TX50 arıyorum elınde olan arkadaslar bu numaradan ulassın 0534 745 00 97...
  • he senei devriyesi geçmiş :))

TX50; gördüğüm ilk THX li cihazlardandır vesselam cidden severim Technics TX50'yi.
    sahbnden veya gittigdyr sitesinden takip edilmesi gerekir. ben satıldığına denk geldim. eğer bulunamıyorsa altenatif olarak SA-DA10'nu öneririm.
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    her gun bakıyorum aylardır ama yok bulamıyorum....
  • bende bayağı bir zmaan önce görmüştüm rahat 2-3 sene var o günden bu yana piyasasını kontrol etmedim. illa ki ısrar varsa ki var tahmin ettiğimden
    Technics SA-DA10'nu önerdim. TX50'yi aratmaz. ama illa TX50 olsun ve onun vereceği zevki isterim denirse o başka. bir yerde sizi bekleyen TX50 vardır.
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    insallah cıkar karsıma acaba fıyatı ne kadardir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.