Şimdi Ara

Satılık Sony FH-B50CD Müzik Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Sony FH-B50CD Müzik Seti

Ürünü yaklaşık 2 yıl önce sarı siteden bulduğum bir yerel esnaftan aldım. Sözde tamir bakım görmüş sorunsuz bir cihaz olarak satıldı ancak daha aldığımın ilk haftası cd okurken takılma / atlama , bir iki aydan sonra da önce kaset deck lerinden birinde stereo ses kaybı, sonrasında da iki deck in de çalışmaması şeklinde sorunları ortaya çıktı. 30 Yaş üstü bir cihaz olduğu için ve asıl alış sebebim PC hoparlörü olarak kullanmak olduğundan üstünde durmadım. Bütçem ve de güvenilir bir tamircim olmadığı için de baktırtamadım açıkçası. Yazdığım dışında herhangi bir sorunu bulunmamakta. Kozmetik olarak da gayet tatminkar bir temizliği var. Hoparlörlerinin ses kalitesi, extra bass ve surround sound efekti veren modu ile gayet başarılı dolu dolu bir ses vermekte. Bugüne kadar ses ayarını yüzde 60ın üzerine çıkarabilme şansım olmadı müstakil bir evde ikamet etmeme rağmen.

Satma sebebim de maalesef yaşadığım evi tahliye etmek zorunda olmam ve bir aparta çıkma ihtimalimin yüksek olmasından dolayı cihazı kullanamayacak olmam. İmkanım olsa bütün sıkıntılarını yaptırır, evladiyelik bir şekilde saklar, odamın baş köşesine altındaki İtalyan malı retro döner camlı TV sehpası ile birlikte koyup kullanmaya devam etmek isterdim.

Yanında sonradan aldığım orjinal kumandası, Belkin marka aux kablosu (asıl kullandığım ugreen kabloya ihtiyacım olduğu için bu yedek olarak tuttuğum kabloyu vereceğim. kısa olsa da kaliteli, iş görüyor) ve internetten araştırarak temin ettiğim hem kullanım kılavuzu hem de servisler için tamir kılavuzunun pdf formatındaki dosyalarını da yanında vereceğim.

İstanbul / Ataşehir / Barbaros Mah. den direk elden teslim (gel, gör, incele, al, hayrını gör) şeklinde satılıktır. Hem boyut, hem ağırlık hem de kıralacak cihaz olmasından dolayı kesinlikle ve kesinlikle kargo düşünmüyorum o yüzden lütfen sormayın. Ürünü birebir takas yapabileceğim tek ürün sıfır SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı (siyah) olabilir. Bunun dışında herhangi bir ürünle takas düşünmüyorum. Fiyat konusunda pazarlığı ancak satın almakta ciddi olduğunu hissettiğim ve ürünün kıymetini bilecek kişiyle yaparım o yüzden kafadan "en son kaça olur" gibi bir soruyla mesaj göndermeyin lütfen.

En kısa süre içinde ürünün daha iyi fotoğraflarını ekleyip ilanı güncelleyeceğim ama merak eden ürünün modelini internette araştırarak kendisi hakkında yapılmış çeşitli videoları bulabilir. İlanıma ilgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler. Alacak kişiye iyi günlerde kullanmasını dilerim.

Ürün özellikleri:

DBFB (Dynamic Bass Feedback Button)

S-SUR (Surround Sound Button)

Dolby NR for cassette deck A

30 Station Random Preset AM/FM Tuner

90 Minutes max sleep timer

Peak Music power output: 240 Watts

Continuous RMS power output: 2 x 20 Watts (6 ohms at 1 khz %5 THD)

3 Way Speaker System with 14 cm Woofer, 5 cm tweeter and 2 cm super tweeter at each speaker

Power consumption: 60 watts

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony MHC RG 220 Müzik Seti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.