Şimdi Ara

SRO Avrupa Server ının açılması için;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu adminlerden Haber bekleyeceğimize Direk olarak Joymax Corp. a mail atalım. En azından bekleyen birilerinin olduğunu görsünler. Ben mail attığım adresleri ve mailde yazdığımı aşağıya yapıştırıyorum. İngilizcem çok iyi olmasada idare eder bir şive oldu sanırım. İsterseniz değiştirin yada daha güzelleştirin. Ama sizlerden Ricam Argo kelime ve küfür kullanmayın.

Gihong Joymax
    E-Posta Adresi:
    gihong@joymax.com

Jsc Joymax
    E-Posta Adresi:
    jsc@joymax.com

Webmaster Joymax
    E-Posta Adresi:
    webmaster@joymax.com
    --------------------------------
    Mail atabileceğiniz Taslak;
    --------------------------------
    Hi Joymax;

İ have a one question.
    Please fastly answer me.

When the opening the silkroad europan servers. All turks and other country users are waiting 4 for days.
    We r having a holiday at 5 days. But SRO is not open. Please entry the notice or banner in sro.net or write from here to me.

Please help to us.

Yours Respectfully
    (isminiz) in SRO Community.

• ben de mail attım ama biz nasıl çince ile boğuşuyoruz ben de TÜRK çe yazdım

nasıl ii yapmışım dimi merask edip belki tercüme ettirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan07

ben de mail attım ama biz nasıl çince ile boğuşuyoruz ben de TÜRK çe yazdım

nasıl ii yapmışım dimi merask edip belki tercüme ettirirler
    ii yazmışsın inşallah biri okurda cvp yazar yada oyunu açar
  • "Hi Joymax;

I have a question.Really serious question.
    Please answer me fast.

All users(includes Turks) are waiting for your explantaion about the time of opening silkroad online servers for 4 days
    We're having a holiday until 5 days. But SRO is not open.And we want to play SRO . Please give us an absolutely answer about the server opening time.
    Put a banner your website or send mail us etc etc...

Please help us. "

bu şekilde olursa daha faydalı olur mail sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahi anlamındaki de -- 13 Ocak 2006 12:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus_35

ii yazmışsın inşallah biri okurda cvp yazar yada oyunu açar

Alıntıları Göster
    gökhan07 abi biz clan olarak seni arıyoz bir gir normal nicktende bir konuşalım
    oyun açılırsa tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de

"Hi Joymax;

I have a question.Really serious question.
    Please answer me fast.

All users(includes Turks) are waiting for your explantaion about the time of opening silkroad online servers for 4 days
    We're having a holiday until 5 days. But SRO is not open.And we want to play SRO . Please give us an absolutely answer about the server opening time.
    Put a banner your website or send mail us etc etc...

Please help us. "

bu şekilde olursa daha faydalı olur mail sanırsam
    kusura bakmayın arkadaslar degistir e basacagıma alıntı ya basmısım sry ben mail i attım bakalım ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahi anlamındaki de -- 13 Ocak 2006 12:14:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de

kusura bakmayın arkadaslar degistir e basacagıma alıntı ya basmısım sry ben mail i attım bakalım ne olcak

Alıntıları Göster
    Siz hangisine attınız ben wapmaster haric hepsine attım

• oyunun forumlarindaki manzara ic açici değil herkes servere ve birbirine kufur edio bi urayin derim adminlerde cvp yaziyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

oyunun forumlarindaki manzara ic açici değil herkes servere ve birbirine kufur edio bi urayin derim adminlerde cvp yaziyolar
    gamemastera hiç küfürsüz bişekilde atalım
    inş cevap gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloder

gamemastera hiç küfürsüz bişekilde atalım
    inş cevap gelir

Alıntıları Göster
    Ben küfür etmeden attım ama cewap yazmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petibör

Ben küfür etmeden attım ama cewap yazmadılar

Alıntıları Göster
    dakkasında cvp yazacak değiller ya kim bilir kaç tane mail geliyo günde adamlar belki yarısından fazlasını okumadan siliyolardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeuSMaNuS

dakkasında cvp yazacak değiller ya kim bilir kaç tane mail geliyo günde adamlar belki yarısından fazlasını okumadan siliyolardır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeuSMaNuS

biz gönderelimde en azından belki bi tanesini silmeyi unutup okur cvp yazarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Perseus_35

quote:

Orjinalden alıntı: DeuSMaNuS

biz gönderelimde en azından belki bi tanesini silmeyi unutup okur cvp yazarlar

Alıntıları Göster
    hepsini teker teker mail attım inş bişiler yaparlar (umutsuz vaka)

• aldiğim duyuma göre kore saatine gore saat dokuzda acilacakmis avrupaya göre kaçta arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

aldiğim duyuma göre kore saatine gore saat dokuzda acilacakmis avrupaya göre kaçta arkadaslar
    Duyum nerden alıosunuz bizede söleyin sitede acılcak weya kapancak die bilgi gelmio
    site güncellenmio lütfen bi saat werirken kaynak belirtin
  • kaynak avrupa sitesi forumlari takip edersen sende görürsün
  • quote:

Duyum nerden alıosunuz bizede söleyin sitede acılcak weya kapancak die bilgi gelmio
    site güncellenmio lütfen bi saat werirken kaynak belirtin

Alıntıları Göster
    AÇILMASSA İSYAN ÇIKAÇAKMIŞ BÜTÜN AVRUPADA ALDIĞIM DUYUMA GÖREEEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elka_ide -- 13 Ocak 2006 13:53:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elka_ide

AÇILMASSA İSYAN ÇIKAÇAKMIŞ BÜTÜN AVRUPADA ALDIĞIM DUYUMA GÖREEEEE

Alıntıları Göster
    Awrupa forumunun linkini yazarmısın arkadasım bide onlara sorarmısın onlar nerden alıomus o duyumları

• quote:

Awrupa forumunun linkini yazarmısın arkadasım bide onlara sorarmısın onlar nerden alıomus o duyumları

Alıntıları Göster
    http://www.silkroadonline.net/sro_board/onboard/on_list.asp?bID=SB_geFree&sID=1

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TAm____TAm

http://www.silkroadonline.net/sro_board/onboard/on_list.asp?bID=SB_geFree&sID=1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.