ya beyler ben anneme aşılıcam silk roadı sabahatan akşama kadar evde oo gunde 5 saat kassa yeter ben annemi alışrıcam harbi
benim şu anda 64 vll nukerci var hep elle kastım ilk basta ticetler verioya onalrı 50lvlde açtım fuull elle kastım
elle kasulmayanlara kapak olsun asil zevk elle kasılınca oluo 77 wizard+clrc 65 rogue+bard daha var saymaya gerek yok
Piton party bulamayan eu lara ne diyosun bende onlardanım hele herculeste
ptsizzde kaıslıo ptsiz kasıom cogu zaman
quote:
Orjinalden alıntı: SpongeBob_
quote:
Orjinalden alıntı: WE_ARE_TURKS
ben hi. b*t kullamadım şuan 54 lv im ama nede olsa bot gibi annem var o kasıyo
hacı annene sor bakim evlatlık ediniyomuymuş
ya hacı sordum yok dedi bi eve bi çar yeter
40 yapamıyorum ne demek?yani her 39 olunca charımı soyuluyo?30 lvlarda bırakırsan böyle olur asla yüksek olamazsan tek bi char aç ve onla oyna yoksa 56+ yı unut
keşke ler bitmes
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
quote:
Orjinalden alıntı: ThePhoenix
Elle kasan varmıdır hala diye hep merak ederdim Demek varmış
Bide şu yönden bak 56 level olabilseydim diyorsun ama 56 olsaydın diyecektinki keşke 69 olabilsem son seti giyebilsem Sonra diyecektinki 76 olsamda şu skilleri açsam Ardından 80 olamda max levele ulaşam Sonra ulan sp farm yapamda skilleri maxlayam Sonra artık bişi kalmadı honor point kasam vs vs vs
Yani bu işin sonu yoq zevk almaya baq
Evet şahsen 71 lv charı elle kastım millet elle kasınca noluyo ki nie güldüğüne anlam veremedim.
Ayrıca bot kullanmamak en güzeli oyunu dolu dolu oynuyosun.
ben 78 lvli elle kastım aynen senin gibi düşünüyorum oyunu bot oynarsa ben neden oynayayım ki
bu bot olayı göreceli bi kavram siz kasmaktan zevk alıyor olabilirsiniz ve bu yüzden bot kullanmıyorsunuz belkide. fakat bazılarıda benim gibi kasmaktan nefret ediyor 1-2 char elle kasıldığında ne demek istediğim tam olarak anlaşılır aynı şeyleri tekrar etmek ayıyor belli bi süre sonra heleki monitörün başında zombileşmek. zevkler ve renkler tartışılmaz arkadaşlar ben aksiyona akmayı seviyorum botla zevk alanada saygı duymalı almayanada
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
Yaw bari fakir ßotu kullanır insan
fakir botu nedir kardeş özel msj.la yazarmısn =?
yaw bayıldım kasmaktan haaaa academy e girdim academy baskanı soruo ne zmn 40 olcan die goro bı haftadır 39 um.. bot alcam ınsallah onumuzde ki bi tarihte
bence zaman kaybı elle kasmak hele bi de chinaysa eu isen eu partylere gircen china isen daha iyisi bot kurcan 10 ytl ye 200 saat kendi kasıyo cok guzel salı gunleri kurmassın ban da yemen
ne diim allah yardımcın olsun
quote:
Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT
quote:
Orjinalden alıntı: yib
quote:
Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT
valla 56 lvl yapmak çocuk oyuncağı bot almaya da gerek yok gir taxi ye ilk 30 a kadar partylerle kas sonra maymunların taxi sine 38-39 olunca mujigi taxi ye 44 olunca penon taxi 50 lvl oldun sonra zaten 50 lvl olunca bi iştah gelir 52 yap sonra yeti taxi
ee parayı nerden bulcan!!!
bi 10 mil gold saın al bot yerine tamam
ya nediyon adamın parası olsa ya char alcak yada b*t alcak!!!!!!!!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme