Şimdi Ara

sro bitti ama hayalim olmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FRP

post kasmaya calısma burda kasılmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

tamam

+1967
  • Çok istersen olursun 56... Ben elle kasıyom şu an 62 yim ve zevkimi alıyorum..Botla insanlar nasıl zevk alıyo ben hala anlamış değilim !
  • quote:

Orjinalden alıntı: yib

quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

valla 56 lvl yapmak çocuk oyuncağı bot almaya da gerek yok gir taxi ye ilk 30 a kadar partylerle kas sonra maymunların taxi sine 38-39 olunca mujigi taxi ye 44 olunca penon taxi 50 lvl oldun sonra zaten 50 lvl olunca bi iştah gelir 52 yap sonra yeti taxi

ee parayı nerden bulcan!!!

bi 10 mil gold saın al bot yerine tamam

• ben hi. b*t kullamadım şuan 54 lv im ama nede olsa bot gibi annem var o kasıyo
  • hep 80 lvl sunb stafflı wizardım olsun istedimama olmadı lütfen sun staflı bi arkadaş vardı(yabancı) onunla irtibata geçin dileğimi gerçekleştirin

• peh botsuz kasmak dert değilki botlara karşı kasmak dert.
  • biraz daha elin para tuttugunda yaparsın kardes:::)
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: kizil_shaman

biraz daha elin para tuttugunda yaparsın kardes:::)
  • walla olmaz olmaz demeyin sonra olmaz olmuyor gerçekten geçen yıl en fazla kasabildiğim çar 19 level full str glavier di .Şimdi 62lik çar satmaya çalışıorum bide uranüste 49 level rouge var çok sağlam. geothe demişki ''insan hayalleriyle tanrıdır''. Vazgeçmeyin.
  • ben hızlı kasmama rağmen en fazla 42 olabildim 52 olmak hayalimdi şu komboları yapmak blade
  • quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orjinalden alıntı: FRP

post kasmaya calısma burda kasılmaz
    quote:

tamam

sro konu dışında post kasılmıyor

oda onu diyo zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: WE_ARE_TURKS

ben hi. b*t kullamadım şuan 54 lv im ama nede olsa bot gibi annem var o kasıyo

annen mi kasıyo
    her eve lazımmış öle anne
  • bu mesajı yazınca bilgisayar kendi kendine bir sürü yeni sekme actı pc ye res attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minekop -- 1 Mart 2008; 20:54:51 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minekop -- 1 Mart 2008; 20:54:16 >
  • bot al diyenlere şunu söylüyorum
    bota bıraktın felan vs 80 oldun diyelim pwp felan tmm ama ya sonra botla 80 olunca oyunun ne anlamı vardır ki elle kasmak daha zevklidir botla kastığında bu oyunun zevki kalmaz
  • quote:

tamam

hiç yazmasaydın daha iyiydi ha neden yazdınki
    keşke olsaydı bi 56+nukerin
    bende b.tsuz kasıyorum malum avrupa karakterleri b.tta pek verimli değil
    çinlide kullandım ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: WE_ARE_TURKS

ben hi. b*t kullamadım şuan 54 lv im ama nede olsa bot gibi annem var o kasıyo

hacı annene sor bakim evlatlık ediniyomuymuş
  • ben de hep blader olsun istemiştim 52 olup combo fln... açtım 37 olddum sosları dizdim ve sıkıldım sattım herşeyi parayı ark.a verdim çarıda forumdan bi çocuğa verdim.. silkroadda benm için bitmiş oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Çavuş -- 1 Mart 2008; 22:42:56 >
  • "AgBot" ismini duydunmu hiç.
  • yaa adam gıbı sıkılıacan mıkılacan oynuyacan kasacan kardesım baska yolu yoq 56 lvlım bot nedır bılmem sırf elle kastım ama sadece 1 kere premıum aldım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.